July 29, 20204 yr 1 hour ago, I*m with the pilots said: Ja sam prosle godine pazarila za bekap fotografija i vaznih dokumenata mali WD Elements od 2TB. Bilo mi je bitno i da je od manjih a ne veliki kao cigla. Super su WD, jedan već imam, samo ovaj što mi preporučuješ nema nikakvu futrolu. WD koji imam ima futrolicu, nosim ga u tašni stalno.
July 29, 20204 yr Meni je 2TB Elements pravio probleme prošle godine, nakon manje od 3.5 godine korišćenja, ali ja ga nisam koristio samo za bekap, nego i za instaliranje velikih igara i svakodnevno gledanje filmova i serija i slušanje muzike sa njega. Ispostavilo se da je oko 20gb u sredini diska bilo oštećeno, pa sam morao taj prostor da pređem upisivanjem nula (stavio sam 40gb ukupno, da budem siguran da sam sve obuhvatio) i sad mi ga računar prikazuje kao dve particije kada ga ubodem, a ta ograđena se ne vidi u fajl menadžerima. Tip koji me je uputio kako sve to da uradim mi reče da su loši WD Elements i da su npr. Transcend Purple mnogo bolje rešenje.
July 29, 20204 yr -1 za transcend externi od 1tb, smešno korišćen, u jednom momentu samo krenuo da trokira, čuje se kao neki klik zvuk, kao da nešto preskače. Ne znam i dalje što ću su njim...
July 29, 20204 yr A radi normalno? Mislim da to može da bude i parkiranje glava, tj. ništa strašno. Možeš da prebaciš podatke sa njega, odradiš wipe disk MiniTool Partition Wizardom tako što ćeš da odabereš da upisuje nule i onda ga skeniraš Victoria HDD programom. Ako ne bude loših sektora, nema brige. Ako budeš to radio, imaj u vidu da ume da potraje i ceo dan, posebno ako naleti na loše sektore. Edited July 29, 20204 yr by napadaj
July 30, 20204 yr 11 hours ago, Tihajeza said: Super su WD, jedan već imam, samo ovaj što mi preporučuješ nema nikakvu futrolu. WD koji imam ima futrolicu, nosim ga u tašni stalno. Mozes da istrikas futrolu Ili nadjes n resenja za DIY futrolu 11 hours ago, napadaj said: Meni je 2TB Elements pravio probleme prošle godine, nakon manje od 3.5 godine korišćenja, ali ja ga nisam koristio samo za bekap, nego i za instaliranje velikih igara i svakodnevno gledanje filmova i serija i slušanje muzike sa njega. Kao sto rekoh, ja ga rabim samo za bekap, i do sad nije bilo problema, ali nije mi ni neki uzorak od godinu i nesto dana. Meni bese preporucen sa vise strana kao najbolji za brzi bekap fotkica i podataka.
August 6, 20204 yr pomerio sam ofis na 6-7km od stana i promenio sluzbeno vozilo sa bicikla na moped vozi se biciklistickim stazama. nasao sam model koji ima malu i laganu bateriju. ne mora kaciga. moze da fura do 50km/h. kinezi sve vicu za mnom: "il je fandjo il je budala" moped i bateriju su uvezali online, zato ih valjda ne kradu
August 11, 20204 yr ovaj - Shorty grip, Head Strap, a 32GB SD card and spare battery jos sam pride uzeo grip za bajk, rollcage i staklo. na nekom je ponizenju pa reko da pokupim Edited August 11, 20204 yr by extragluv
August 11, 20204 yr Danas izlicitirao na ebay-u, za odlicnu cenu (pogotovo uz neki vaucer i buduci cashback)...
August 11, 20204 yr Hvala!Imao sam ja ranije manjeg brata ovog objektiva nekoliko puta - f4 (i u IS i non-IS varijanti) ali nikad ove od 2.8. Sent from my iPhone using Tapatalk