Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, I*m with the pilots said:

Ja sam prosle godine pazarila za bekap fotografija i vaznih dokumenata mali WD Elements od 2TB. Bilo mi je bitno i da je od manjih a ne veliki kao cigla.

Super su WD, jedan već imam, samo ovaj što mi preporučuješ nema nikakvu futrolu. 

WD koji imam ima futrolicu, nosim ga u tašni stalno.

Posted

Meni je 2TB Elements pravio probleme prošle godine, nakon manje od 3.5 godine korišćenja, ali ja ga nisam koristio samo za bekap, nego i za instaliranje velikih igara i svakodnevno gledanje filmova i serija i slušanje muzike sa njega.

Ispostavilo se da je oko 20gb u sredini diska bilo oštećeno, pa sam morao taj prostor da pređem upisivanjem nula (stavio sam 40gb ukupno, da budem siguran da sam sve obuhvatio) i sad mi ga računar prikazuje kao dve particije kada ga ubodem, a ta ograđena se ne vidi u fajl menadžerima. Tip koji me je uputio kako sve to da uradim mi reče da su loši WD Elements i da su npr. Transcend Purple mnogo bolje rešenje.

Posted

-1 za transcend externi od 1tb, smešno korišćen, u jednom momentu samo krenuo da trokira, čuje se kao neki klik zvuk, kao da nešto preskače. Ne znam i dalje što ću su njim...

Posted (edited)

A radi normalno? Mislim da to može da bude i parkiranje glava, tj. ništa strašno.

Možeš da prebaciš podatke sa njega, odradiš wipe disk MiniTool Partition Wizardom tako što ćeš da odabereš da upisuje nule i onda ga skeniraš Victoria HDD programom. Ako ne bude loših sektora, nema brige. Ako budeš to radio, imaj u vidu da ume da potraje i ceo dan, posebno ako naleti na loše sektore.

Edited by napadaj
Posted
11 hours ago, Tihajeza said:

Super su WD, jedan već imam, samo ovaj što mi preporučuješ nema nikakvu futrolu. 

WD koji imam ima futrolicu, nosim ga u tašni stalno.

Mozes da istrikas futrolu :D Ili nadjes n resenja za DIY futrolu :)

11 hours ago, napadaj said:

Meni je 2TB Elements pravio probleme prošle godine, nakon manje od 3.5 godine korišćenja, ali ja ga nisam koristio samo za bekap, nego i za instaliranje velikih igara i svakodnevno gledanje filmova i serija i slušanje muzike sa njega.

Kao sto rekoh, ja ga rabim samo za bekap, i do sad nije bilo problema, ali nije mi ni neki uzorak od godinu i nesto dana.

Meni bese preporucen sa vise strana kao najbolji za brzi bekap fotkica i podataka.

Posted

WD je super firma, 8 godina imam, koristim stalno, sve šljaka.

Posted

Jel kupovao neko Bench garderobu? Kakve su im velicine majica i dukseva?

Posted

pomerio sam ofis na 6-7km od stana i promenio sluzbeno vozilo sa bicikla na moped

vozi se biciklistickim stazama. nasao sam model koji ima malu i laganu bateriju. ne mora kaciga. 

moze da fura do 50km/h. kinezi sve vicu za mnom: "il je fandjo il je budala" :D

Hbdg2ui.jpg

moped i bateriju su uvezali online, zato ih valjda ne kradu

gmGhoMs.jpg

bt5Z3dg.jpg

Posted
On 6.8.2020. at 18:14, banecare1 said:

ne mora kaciga.

Ali nije na odmet.

Posted
hero 8 bundle :happy:
Opa...
Ono sveeee?

.... Shiit has hit the fan!

Posted (edited)

ovaj - Shorty grip, Head Strap, a 32GB SD card and spare battery

jos sam pride uzeo grip za bajk, rollcage i staklo.

na nekom je ponizenju pa reko da pokupim

Edited by extragluv
Posted

ZARgRAY.jpg

Danas izlicitirao na ebay-u, za odlicnu cenu (pogotovo uz neki vaucer i buduci cashback)... 

• +1 3
Posted

Au.  L staklo.

Nek ti je sasrecom :heart:

Posted

Hvala!

Imao sam ja ranije manjeg brata ovog objektiva nekoliko puta - f4 (i u IS i non-IS varijanti) ali nikad ove od 2.8.

Sent from my iPhone using Tapatalk