Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

imam hiljadu i više ploča ali više ne mogu lako da ustajem i da ih okrećem. Sem toga, većina onoga što sada slušam ni nema na pločama. A TV nikad nisam imao, oduvek sam online i samo slušam muziku i blesim po forumima.

Meni je komp sa mnogo hard discova neophodan. 

Imam i jedan Asus tablet, mođda nabavim tu futrolu za jedan HD da koristim s njim.

A komp mi je van sobe, u hodniku da njegova buka ne bi kvarila zvuk HIFi sistema. Sve je povezano dugačkum kablovima. SPDIF od 6 metara do DACa, Tastatura bežična ali miš na dugačkom USB kablu. Milina. Sve radi a nemam čak ni neki optički čitač za CD ili DVD no imam najbrži SBB internet

• Replies 9.7k
  • Views 865.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

Monitor je na pokretnoj polici, mogu da je stavim ispred nosa kad kucam, da je gurnem u stranu da ne smeta zvučnicima  a i da je doguram do kreveta kad legnem 8što je super kad ima još nekoga u krevetu . sve redje od kako je multipla ali nema veze, bar je udobno

OVRJ5rS.jpg

4BjLcEJ.jpg

ovo je najvažniji deo sobe

kXnh4pb.jpg

Izmedju ostalog izgleda i stan, jos da resimo papire i placanje i da saljem kevu u ovaj novi pa da pocnem da zivim sa skoro pune 4 banke konacno.

Prvi put u zivotu krenuo da pravim neke pare sa ovim uvozom kola iz Svice i popisala me keva sa stanom, smanjila mi fond za biznis za jedno dve trecine. Ipak mi se ne da da postanem tajkun[emoji852]7e5753e8d73b4d834d1bc10094bbfa88.jpg61da3babbcef999488a5790e44ce90c8.jpg837e8bc9ecf3e1d3bc349e1cf4809428.jpg1511d6f6c87d6d889bfb3a44e7972510.jpg

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

brao decko moj!

Bravo

Bravo Gli, ne kukaj za kapitalom, ovako je najpametnije uložen.

bravo gli

:hail:

Šta bre kukaš...
Keva pametnije od tebe ulaže!

.... Shiit has hit the fan!

pametna keva. 

srecno i bericetno!

U zdravlje!

Gli, sa srećom.

Jednu sobu da odvojiš i napraviš teretanu od nje  :D 

Znaci dogodine ce keva imati unuče :D Čestitam !

Nece ni keva imati unuce a ni ja mogucnost da ne radim nista u narednom periodu i samo pecam povoljne oglase i preprodajem. Najebao sam ko zuti ali bar ce keva od 62 godinice da uziva, za to smo se borili[emoji41]

Nece ni keva imati unuce a ni ja mogucnost da ne radim nista u narednom periodu i samo pecam povoljne oglase i preprodajem. Najebao sam ko zuti ali bar ce keva od 62 godinice da uziva, za to smo se borili[emoji41]

Koliko je kvadrat?
A kevu ostavi na miru.
Zna žena!

.... Shiit has hit the fan!

On 26.7.2020. at 16:51, Tihajeza said:

Meni treba jedan eksterni HD, za bekap. Imam jedan, na kome su mi svi fajlovi od kad posedujem kompjuter, znači 20 i kusur godina, ali star je 7-8 godina, vučem ga svuda i počeo je da zlokobno klikće i čuje se, ako crkne, neću si oprostiti.

Jel tu ima koji je bolji/ lošiji, vezara sam za elektroniku?

Ja sam prosle godine pazarila za bekap fotografija i vaznih dokumenata mali WD Elements od 2TB. Bilo mi je bitno i da je od manjih a ne veliki kao cigla.