slepa živana Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 1 hour ago, Tresko said: Jeste voda, tako da je feel da veslaš po vodi. klokoće
Tresko Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 8 minutes ago, slepa živana said: klokoće I klokoće, a više šušti onako
zorglub Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 14 hours ago, Lancia said: Ves masina Ovo sam prvo pomislio, reko' - neko spojio dva korisna.
Frank Pembleton Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Video ja ovo u nekom dokumentarcu, ali profi sportisti su bili... ... Shiit has hit the fan...
*edited by mod Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 15 hours ago, Tresko said: Donelo juce finally:
Arkadija Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 A gde ova skalamerija može da se smesti? Podrum, garaža? Nekako mi kabasto za dnevnu sobu.
mlatko Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 I cesce ti se piski : ) A gde ova skalamerija može da se smesti? Podrum, garaža? Nekako mi kabasto za dnevnu sobu.Wc, sprovedeš kabel iz шорцa i vozi dok imaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
ivy Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 8 hours ago, Arkadija said: A gde ova skalamerija može da se smesti? Podrum, garaža? Nekako mi kabasto za dnevnu sobu. pa valjda u kucni gym
Baldrick S. Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Donelo juce finally: Oh boy oh boy. Sretna vremena kad sam se upisao u gym koji je imao samo ovo I instruktora koji te driluje u kojoj brzini koliko povlacenja. Zajebano dobra sprava za celo telo. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tresko Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 1 hour ago, Zlurad said: Oh boy oh boy. Sretna vremena kad sam se upisao u gym koji je imao samo ovo I instruktora koji te driluje u kojoj brzini koliko povlacenja. Zajebano dobra sprava za celo telo. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Odlična stvar, ova ima opciju da kompjuter sam na osnovu snage kojom veslaš podešava težinu, ili možeš sam. I stvarno, celo telo šljaka. Toliko bolje od trake za trčanje.
Baldrick S. Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Odlična stvar, ova ima opciju da kompjuter sam na osnovu snage kojom veslaš podešava težinu, ili možeš sam. I stvarno, celo telo šljaka. Toliko bolje od trake za trčanje.Odlicna. Bolje je sto imas kompjuter. Ja upao neku vec iskusnu grupi sa suludim instruktorom, hteo sam dusu da ispustim. Toliko sam izdrzao dva meseca od kojih mesec dana nisam bas uspevao da kontrolisem ruke I noge [emoji1787] Zato samo polakoSent from my VOG-L29 using Tapatalk
I*m with the pilots Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Radis li tu nesto i nogama, ne vidim sa slike?
Baldrick S. Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Radis li tu nesto i nogama, ne vidim sa slike?Stopala su fiksirana ali se zato ovo ispod dupeta pomera napred nazad. U stvari vuces kabli a on vuce tebe. I zavisnosti od tezine vezbe (kad se kabli teze izvlaci) i noge rade itekako. Moras bas da se guras nogama i da vuces rukama da bi se vratio skroz nazad. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Recommended Posts