morgana Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 3 hours ago, Caligula said: Četiri za ženu a dve za dete, ja ću da se grebem od njih gdje si uzeo kamasija?
Caligula Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Gigatron u Ada Molu, jbg, tu prvo pronasao
Caligula Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Dzaba se meni zahvaljujes, izgleda da sam poslednji uzeo (mislim) :(
ultra plasticni Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Ajzak Hejsa smo videli kako hoda po vodi jos 72-e i tada nije bilo moguce kupiti album uz Gloriju. Ima ko voli, ali album je bljutava limunada
Caligula Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 (edited) Dobro brt moras da prihvatis da nismo svi bogovi uha kao ti, ima nas i nagluvih. Zena mi pustala album na dizeru, pa smo ga slusali danima ovako oslabljena sluha, dopao nam se vanvremenski retro shmek gresnima Ali hvala na recenziji svakako podsetio si me zasto retko idem na muziku, film i slicne pdf. Edited December 27, 2019 by Caligula
Frank Pembleton Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Dobre. Praktična boja. ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts