namenski Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Za one koje mozda interesuje: americki Carhartt se otvorio i u Evropi, Austrija najblize, asortiman im je jos uvek malo ogranicen, mada nude i delove Dungarees programa. Cene su vise nego OK, kvalitet pamuka odlican provereno, trajnost zagarantovana, asortiman doduse mozda malo previse konzervativan ali vredi svaku paru. @darling pokazao bih ti par novopristiglih stvari, onaj sorc je idimidodji mi za njih, al' se bojim pojavice se opet neko da pametuje Prema tome, trazi sama
darling Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 (edited) e hvala ti od srca sto si me kaznio na racun drugih i ja sam kupila nesto u zari neprimereno mojim godinama i ugledu, a ti trazi sam, zabole me dupe sad posle svega da ti pokazujem Edited August 12, 2018 by darling
namenski Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 2 hours ago, darling said: e hvala ti od srca sto si me kaznio na racun drugih Tebe da kaznim?! Ja?! Uostalom, otvoris orman... 2 hours ago, darling said: i ja sam kupila nesto u zari neprimereno mojim godinama i ugledu, a ti trazi sam, zabole me dupe sad posle svega da ti pokazujem Sta, sta???
Lancia Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 41 minutes ago, darling said: ma nesto seksi, pusti, nije vazno
MayDay Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 On 3.8.2018. at 14:04, Majo said: svidjas mi se Sačekala sam da potamnim da ti okačim.
mustang Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 (edited) 6 hours ago, MayDay said: Sačekala sam da potamnim da ti okačim. super ti je kosa! sta radis sa njom? ocu ja tako svecane patike bode me beli djon ali prezivecu. mnogo su mi lepe. udoban djon im fali ali i onako stavljam uloske unutra zbog ravnih stopala Edited August 25, 2018 by mustang
MayDay Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Operem posle plaže, stavim kondicioner, onda malo obavljam stvari napolju dok se suši i posle nekad smotam iznad glave gumicom. I tako posle i prespavam i ujutro mi bude dole ukovrdžana.
3opge Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 10 hours ago, MayDay said: Sačekala sam da potamnim da ti okačim. ja mislio to Charlize
slepa živana Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 a ja pomislila dženifer aniston pa kad vidim koji je topik, setim se da sam poslednje kupila dva metra gurtne. jutane. da napravim ručke za nešto... eto to je.
ToniAdams Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 28 minutes ago, slepa živana said: setim se da sam poslednje kupila dva metra gurtne. jutane. da napravim ručke za nešto... eto to je. kritika savremene umjetnosti
slepa živana Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 13 minutes ago, ToniAdams said: kritika savremene umjetnosti transport savremene umetnosti je bio u pitanju
Recommended Posts