palman Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Neka vrsta aparthejda? Ok, sve mi je jasno. Link to comment
Pontijak Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 (edited) nisi raspolozen za male sale danas :D a tako je jednostavno: ako covek ne voli taj prosjacki folklor jednostavno izbegava sva mesta i situacije u kojima ima prosjackog folklora Edited June 18, 2014 by Pontijak Link to comment
palman Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Tako je, ako se ženi, ne mora u crkvi ili može u neki udaljeni manastir da ode. Ako će u opštini, neka obavezno matičara pozove u restoran da ga ne bi saletali nakon izlaska iz svečane sale. Ali onda ima zabranu da iz restorana nazove trubače jer ne može kada on hoće. Ovde sam brzo naučio kako se kalio čelik. Link to comment
Аврам Гојић Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 (edited) Tako je, ako se ženi, ne mora u crkvi ili može u neki udaljeni manastir da ode. Ako će u opštini, neka obavezno matičara pozove u restoran da ga ne bi saletali nakon izlaska iz svečane sale. Ali onda ima zabranu da iz restorana nazove trubače jer ne može kada on hoće. Ovde sam brzo naučio kako se kalio čelik. To sa prosjacima i muzikom je deo lokalne kulture. Evo predloga kako to da se resi: kome se to ne dopada, moze da pokusa da se angazuje na popravljanju socioekonomske situacije Roma, bilo kroz volontersku aktivnost, bilo kroz donacije ozbiljnim organizacijama ili druge srodne nacine. Kada bi bilo vise zaposlenih i skolovanih Roma, medju njima bi bilo manje prosjaka i ljudi koji se bave aktivnostima slicnim prosnji, kao sto je nametanje muzickih usluga. Edited June 18, 2014 by Грешни Василије Link to comment
palman Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 (edited) To sa prosjacima i muzikom je deo lokalne kulture. Evo predloga kako to da se resi: kome se to ne dopada, moze da pokusa da se angazuje na popravljanju socioekonomske situacije Roma, bilo kroz volontersku aktivnost, bilo kroz donacije ozbiljnim organizacijama ili druge srodne nacine. Kada bi bilo vise zaposlenih i skolovanih Roma, medju njima bi bilo manje prosjaka i ljudi koji se bave aktivnostima slicnim prosnji, kao sto je nametanje muzickih usluga. Podržavam. Konačno neko zdrave pameti da kaže nešto smisleno. Tako će nametanje muzičkih usluga postati pružanje muzičkih usluga a mnogi će se baviti nekim drugim poslovima. Edited June 18, 2014 by palman Link to comment
Аврам Гојић Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 znam gde zivim jbg. imam komsiju koji zivi od nametanja muzickih usluga. pobegao sa Kosova, proteran iz Nemacke. sta ce mucenik, radi ono sto ume, nije imao priliku za bolje. Link to comment
palman Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 To je već nešto konkretno u diskusiji. Uplašio sam se da ovde svi postuju duhovitosti sa gramatičkim greškama. Link to comment
bergasa19 Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 To je već nešto konkretno u diskusiji. Uplašio sam se da ovde svi postuju duhovitosti sa gramatičkim greškama. Smiri malo doživljaje. Link to comment
Turnbull Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Još jedan jak start. A da li do samog kraja, videćemo uskoro. Link to comment
palman Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Smiri malo doživljaje. Duhovitost bez gramatičke greške. Dajte Grešnog Vasilija, jedino njega tema zaista interesuje. Link to comment
Skyhighatrist Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 On to samo zbog komšije, inače ga baš zabole... Link to comment
Pontijak Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Duhovitost bez gramatičke greške. Dajte Grešnog Vasilija, jedino njega tema zaista interesuje ti narucujes ovde diskutante kao svadbar koji u restoranu narucuje trubace i omiljenu melodiju <_< Link to comment
palman Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Pa moram, ostatak ovih koji se pojavljuju su uglavnom nervozni, agresivni, neduhoviti i nepismeni. Grešnik jedino smisleno zbori. Link to comment
Turnbull Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 S kim li se ti grudvaš, da mi je samo znati. Link to comment
Recommended Posts