June 18, 201410 yr nisi raspolozen za male sale danas :D a tako je jednostavno: ako covek ne voli taj prosjacki folklor jednostavno izbegava sva mesta i situacije u kojima ima prosjackog folklora Edited June 18, 201410 yr by Pontijak
June 18, 201410 yr Tako je, ako se ženi, ne mora u crkvi ili može u neki udaljeni manastir da ode. Ako će u opštini, neka obavezno matičara pozove u restoran da ga ne bi saletali nakon izlaska iz svečane sale. Ali onda ima zabranu da iz restorana nazove trubače jer ne može kada on hoće. Ovde sam brzo naučio kako se kalio čelik.
June 18, 201410 yr Author Tako je, ako se ženi, ne mora u crkvi ili može u neki udaljeni manastir da ode. Ako će u opštini, neka obavezno matičara pozove u restoran da ga ne bi saletali nakon izlaska iz svečane sale. Ali onda ima zabranu da iz restorana nazove trubače jer ne može kada on hoće. Ovde sam brzo naučio kako se kalio čelik. To sa prosjacima i muzikom je deo lokalne kulture. Evo predloga kako to da se resi: kome se to ne dopada, moze da pokusa da se angazuje na popravljanju socioekonomske situacije Roma, bilo kroz volontersku aktivnost, bilo kroz donacije ozbiljnim organizacijama ili druge srodne nacine. Kada bi bilo vise zaposlenih i skolovanih Roma, medju njima bi bilo manje prosjaka i ljudi koji se bave aktivnostima slicnim prosnji, kao sto je nametanje muzickih usluga. Edited June 18, 201410 yr by Грешни Василије
June 18, 201410 yr To sa prosjacima i muzikom je deo lokalne kulture. Evo predloga kako to da se resi: kome se to ne dopada, moze da pokusa da se angazuje na popravljanju socioekonomske situacije Roma, bilo kroz volontersku aktivnost, bilo kroz donacije ozbiljnim organizacijama ili druge srodne nacine. Kada bi bilo vise zaposlenih i skolovanih Roma, medju njima bi bilo manje prosjaka i ljudi koji se bave aktivnostima slicnim prosnji, kao sto je nametanje muzickih usluga. Podržavam. Konačno neko zdrave pameti da kaže nešto smisleno. Tako će nametanje muzičkih usluga postati pružanje muzičkih usluga a mnogi će se baviti nekim drugim poslovima. Edited June 18, 201410 yr by palman
June 18, 201410 yr Author znam gde zivim jbg. imam komsiju koji zivi od nametanja muzickih usluga. pobegao sa Kosova, proteran iz Nemacke. sta ce mucenik, radi ono sto ume, nije imao priliku za bolje.
June 18, 201410 yr To je već nešto konkretno u diskusiji. Uplašio sam se da ovde svi postuju duhovitosti sa gramatičkim greškama.
June 18, 201410 yr To je već nešto konkretno u diskusiji. Uplašio sam se da ovde svi postuju duhovitosti sa gramatičkim greškama. Smiri malo doživljaje.
June 18, 201410 yr Smiri malo doživljaje. Duhovitost bez gramatičke greške. Dajte Grešnog Vasilija, jedino njega tema zaista interesuje.
June 18, 201410 yr Duhovitost bez gramatičke greške. Dajte Grešnog Vasilija, jedino njega tema zaista interesuje ti narucujes ovde diskutante kao svadbar koji u restoranu narucuje trubace i omiljenu melodiju <_<
June 18, 201410 yr Pa moram, ostatak ovih koji se pojavljuju su uglavnom nervozni, agresivni, neduhoviti i nepismeni. Grešnik jedino smisleno zbori.