Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mladje kategorije

Featured Replies

Edited by Micko8

• Replies 6.7k
  • Views 531.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Milicic & Milicic

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Ovo je reprezentacija i nema nikakve veze sa klubastvom.Ovde se igra za svoju zemlju tako da razloga za nezadovoljstvo nema sve da si sedeo na kraju klupe i mahao peskirom.

Posted Images

Partizan se uplašio da će da propusti jedinstvenu juniorsku pa ostavio malog Mijailovića koji ima profi ugovor potpisan umesto da ide u Split ili da igra za Metalac da igra baraž turnir u Čačku protiv Borca (od koga će verovatno svakako izgubiti); Stara iz NS i Hajduk Veljka iz Negotina. Trenutno protiv HV vode 70:16. Koncept mladjih kategorija po sistemu ad hoc ostaje zdrav i uspešan u KKP.

12 minutes ago, theanswer said:

Partizan se uplašio da će da propusti jedinstvenu juniorsku pa ostavio malog Mijailovića koji ima profi ugovor potpisan umesto da ide u Split ili da igra za Metalac da igra baraž turnir u Čačku protiv Borca (od koga će verovatno svakako izgubiti); Stara iz NS i Hajduk Veljka iz Negotina. Trenutno protiv HV vode 70:16. Koncept mladjih kategorija po sistemu ad hoc ostaje zdrav i uspešan u KKP.

koliko ide?

jedan ili dva?

ako dva, onda kapiram da su sigurni i jedni i drugi, hv je sprdnja, a vidim da je borac lako resio star

borac je onako, nije kao nekih ranijih sezona da bude u vrhu lige, ali imaju radovica koji sad vec ima i dve sezone seniorske kosarke iza sebe i za ovu konkurenciju je klasa

ispod 2007, 08 pa na dalje cacak 94 je daleko jaci od borca

em su usisali komplet klince i infrastrukturu mladosti, trenera susica i ostale (ko ne zna kk mladost je zapravo klub koji godinama unazad u cacku radi sa decom (od alekse avramovica pa na dalje gotovo da nema igraca koji nije bar malo bio u mladosti, osim carapica on je valjda od 6 godine u borcu :D 20+ sezona), imaju skole kosarke pri svim ili vecini osnovnih skola i odatle vec u predpionirskom dobu crpe gomilu klinaca, koji su dalje prolazili kroz sasvim solidan sistem sa dosta dobrih trenera (zapravo to je pozitivna posledica "grada kosarke", ta masovnost i cinjenica da vec od malih nogu klinci imaju gomilu solidnih trenera, ex bivsih igraca da rade sa njima)), em dovode dosta klinaca sa strane, narocito iz zapadne srbije, sto je borac morao da radi godinama unazad, a nije ili makar nije u punoj meri

Dva idu. Zato i kažem potpuno nepotrebno. Ove dve ekipe bi dobili svakako.

da, videh u medjuvremenu da ima jos jedan turnir u uzicu, da po dva idu dalje, a treceplasirani razigravaju

Valja li ovaj Nikola Kusturica, sto je sad kao najmladji debitant u istoriji Barse?¿

de ne valja. najveci talenat kog smo imali od aleksandrova otprilike

• 1 month later...

Zašto se igraju košarkaške utakmice u Pinkiju kad prokišnjava krov. Košarkaši se kližu na terenu i rizikuju povrede. Evo sad gledam jednu utakmicu. Prekid na 5 minuta pre kraja zbog prokišnjavanja https://www.youtube.com/watch?v=ZB-BfaNW0Xk

To je tako godinama i samo još fali da se uruši krov. Aloo KSS, KSB da li se čujemo? Možda niste nadležni ili vas ne zanima. Šta radi Čović. opština Zemun, klubovi. Mislite li na bezbednost. Takođe prokišnjava i hala Majdan.

Edited by Bole08

Evo šta sam rekao za Pinki, urušavanje je počelo https://www.instagram.com/p/DRreFCZDKOu/?img_index=1
Ne treba biti vidovit niti stručnjak, kad krov prokišnjava već 20-30 godina. Valjda će sad prekinuti sa odigravanjem utakmica. Klubovi koji zakazuju utakmice u Pinkiju snose odgovornost ako se nešto desi. Sad srećom niko nije povređen

• 3 weeks later...

Kadetski derbi od 16:45

2009 i mlađi. Ne znam koliko su zdravi ali u Zvezdi je Simjanovski, u Partizanu Dramićanin

Pohvalio bi Beko koji igra kvalitetnu ligu za juniore zasad bez poraza, kao i omladinsku ligu bez poraza. I to bez Bikića i Bosiljčića koji se već dugo oporavljaju. Doduše doveli su pojačanje na pleju.
Što se tiče jedinstvene juniorske lige prvi utisak su mi Zvezda i Partizan koji hoće da igraju čisto sa mlađim juniorima pa kad vide da ne mogu da pariraju za najviši plasman onda vraćaju Lazara Stojkovića, odnosno Uroša Danilovića da bi dobijali utakmice

On 12/16/2025 at 7:30 AM, theanswer said:

Kadetski derbi od 16:45

2009 i mlađi. Ne znam koliko su zdravi ali u Zvezdi je Simjanovski, u Partizanu Dramićanin

Djurovic je najbolji potencijal. Crvena Zvezda ne zna sta ce sa Pajovicem, ne znam zasto su ga doveli kada nece da ga razvijaju.

Beko i dalje bez poraza nakon derbija sa BKK Radničkim - kvalitetna liga juniori

https://www.youtube.com/watch?v=zUw2QketKN4

Edited by Bole08

Ovaj Miladinovic se opet vratio u Partizan. Do proslog vikenda je bio u Megi.