Micko8 Posted April 19 Posted April 19 Partizani nisu svesni kakav biser imaju u juniorskoj ekipi. A opet ce dovesti nekog amerikanca sledece sezone . Kod Vujosevica bi on vec imao ozbiljne minute.
Micko8 Posted April 25 Posted April 25 (edited) Sutra pocinje zavrsni turnir juniorske lige. Mega je veliki favorit. Posle njih su CZ, Dinamk i Dzoker. Edited April 25 by Micko8
Micko8 Posted April 26 Posted April 26 I Bogoljub Markovic je prijavljen na NBA Draft, ocekujem da Misko ubaci i Jovica.
Micko8 Posted April 26 Posted April 26 Mega-Dinamik i Crvena Zvezda -Radnicki su polufinalni par juniorske lige.
Micko8 Posted April 28 Posted April 28 Uskoro pocinje finale juniorske lige pa ako nekoga interesuje prenos je ovde.
pbg12345 Posted April 28 Posted April 28 ocekivano demoliranje od strane mege steta sto je borac ispao od zvezde ne sto bi imali neke sanse protiv zvezde, nego bi bilo videti gde je trenutno "paja" u duelu sa markovicem i jovicem
Micko8 Posted April 28 Posted April 28 (edited) Crvena Zvzeda bi jedina imala neke sanse sa Megom da su igrali Topic,Gagic,Vukovic i da je Gacic ostao u klubu. Mega bi dobila ovo i da nije igrala sa igracima rodjenim 2005-godine. Verovatno teze ali bi opet osvojili turnir. Mislim da im je ovo glupo sto su na primer vratili Jovica koji uveliko igra Aba Ligu. Plus im Markovic i Musicki igraju KLS. Edited April 28 by Micko8
pbg12345 Posted April 28 Posted April 28 ne znam jesam preneo vec stariji curcic promenio koledz u sent luisu gotovo da nije imao minutazu sledeca stanica carlston
Micko8 Posted May 10 Posted May 10 Mega-Crvena Zvezda i Partizan-Dinamik su polufinala kadetske lige.
Блок_64 Posted May 11 Posted May 11 (edited) Gledao u hali neke utakmice i zaista dosta razocaravajuce sve ovo izgleda. Edited May 11 by Блок_64
Micko8 Posted May 12 Posted May 12 Partizan je osvojio ligu u veoma zanimljivom finalu. Bilo je svasta u poslednjoj cetvrtini, Partizan je zasluzeno pobedio, vodili su skoro citavu utakmicu.
Блок_64 Posted May 12 Posted May 12 Drago mi je da je partizan osvojio.I vise nego zasluzeno naravno. Ajde prvo o porazenom. Izuzetno pickast tim sa pickastim trenerom,svaku siutaciju koristi da baci petaka sudiji.Koliki moron treba da budes pa da igras sa dva centra dobar deo utakmice i to jedan 210 drugi 212 jer si tolika (partizanov najvisi daj boze 202) i da dva kako vole ovi iz mege da kazu projekta ti daju ukupno 8 poena za celu utakmicu.Da baram sluze tome da igraju 1 na 1 ne oni sluze da pokupe silne promasaje sina Danilovica i Srzentica. Bez obzira na ona namestena priznanja Ilesu igraci partizana koji su izneli ovu pobedu su na prvom mestu broj 14 mislim da je Stojanovic inace treci centar artizana koji je igrao jeru su prva dva bila opterecena faulovima i momak je odigrao odlicno,i Danilovic koji je igrao sa Maskom i bukvalno je svojom igrom vratio partizan u utakmicu, Za nasu kosarku je dobro sto mega nije osvojila.
Micko8 Posted May 12 Posted May 12 Upalilo im je u jednom delu utakmice u drugom poluvremenu sa Ostojicm i Backom u petorci , kada su se vratili iz rezultatskog zaostaka. Sudije su malo vise naginjale za Megu pred kraj meca , dosta diskutabilnih odluka gde su vracali Megu u igru, na primer priznali su kos uz faul jednom od igraca Mege cini mi se Danilovicu iako je faul bio napravljen pre nego sto je ovaj pokusao da sutira itd. 1
Bole08 Posted May 13 Posted May 13 Čestitke za Partizan. Ako se ne varam ista ekipa igra i juniorsku kvalitetnu ligu za Beograd. Imali su mnogo utakmica i tamo i ovamo. Dobro su se uigrali. Da najavim za vikend je finalni turnir kvalitetne lige Beograd za kadete (Zvezdara, Mladost, Beko, Žitko) https://www.ksb.rs/takmicenje1041/ Kako sam čuo trebalo bi da bude live na youtube A takođe i za juniore (Real, Rivers, Partizan, Vizura) https://www.ksb.rs/takmicenje1037/ 1
Recommended Posts