Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

ne mozemo reci, mora zitko da pobedi zohara da bi se to desilo

Posted

i prodjose dzoker i zitko warriorsi. kakva scena na kraju, svi se raduju, svi u belim dresovima posto zitko nije imao rezervne garniture i igrao je u nekim narandzastim trening majicama.

Posted

Konstatujem napredak vojvođanske košarke samim ulaskom ovih ekipa u juniorske i kadetske lige. Čudi mi da se Zicer nije pošibao za kadetsku, mislim da su bolji od ICTP u tom godištu. 

Posted

imala je vojvodina i do sad ekipe, sledece je da urade nesto. cenim da su im bolje sanse u kadetskoj nego u juniorskoj, osim spartaka koji je solidan u juniorima.

Posted (edited)

imala je ekipe sa drugim sistemom kvalifikacija

dobra je stvar da budu bar 3 jake ekipe i to u različitim regionima. novi sad, sombor i subotica

pre nego se neko javi, svestan sam da je to sve bačka ali nije baš ni mnogo blizu jedno drugom :D

Edited by theanswer
Posted

Ocekujem ga u Megi sledece sezone , isti  put kao sto je imao Bogoljub Markovic. Najbolji nas prospekt na petici posle Jokica.

Posted
On 16.10.2022. at 10:08, theanswer said:

Konstatujem napredak vojvođanske košarke samim ulaskom ovih ekipa u juniorske i kadetske lige. Čudi mi da se Zicer nije pošibao za kadetsku, mislim da su bolji od ICTP u tom godištu. 

Vojvodjani rade najbolje sa mladim igracima. Dosta zanimljivih mladih kosarkasa su izbacili u poslednje vreme.

Posted (edited)

Sloboda na putu da ozbezbedi poslednje mesto u JLS, podelise oni i Sloga ulazak u KLS i JLS. Backo dominira ali nema prenosa, bio je najavljen:unsure:

Edited by Micko8
Posted (edited)

EYBL u14 turnir. Ima jedan nas klinac Andrej  Pavlovic u finskoj ekipi , veci i od Backa a samo 14 godina, upravo pocinje njihova utakmica, crveni dresovi. Inace ima dosta nase dece u 2007 i 2008 godistu koja su bas  mnogo visoka. Polse suse sa visokim igracima dolaze generacije gde ih ima bas poprilican broj.

Edited by Micko8
Posted (edited)

Dobro se krece za visinu koju ima, tracanje je sasvim ok a ima i meku ruku kao Backo, zavrsavanje oko kosa ,slobodna bacanja , ume i da dribla loptu:)

Edited by Micko8
Posted

To je to drugo glomazno dete, ima samo 14 godina.

Posted (edited)

Ovo je Predragov sin. Decko obecava ali videcemo koliko ce rasti i kako ce to izgledati na internacionalnoj sceni, kada bude igrao protiv vrsnjaka iz evrope  sledece godine.  Ovde kod nas je dosta dominantan, sa lakocom trpa po 20+ poena na utakmicama .

Edited by Micko8
Posted

Za obvog klinca kazu da je mnogo talentovan , mada na utakmici protiv Mege je dosta brljao, nije bas imao utakmicu za pamcenje. Generacija rodjena 2008 izgleda veoma zanimljivo.