mraki Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 (edited) Hvala Darling, pravim narednih dana i javim kako je ispalo. Očekivao sam i rikotu negde u receptu Edited July 28, 2018 by mraki
gospa buba Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 ja sam mislila odma da pravish!sent from bubamoto
darling Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 (edited) 12 minutes ago, mraki said: Hvala Darling, pravim narednih dana i javim kako je ispalo. Očekivao sam i rikotu negde u receptu dok sam ti pisala "sir koji imas" u sebi sam mislia rikotu moze rikota, umesto besamela, to svakako olaksava lazanje, razumti rikotu s mlekom da bude gusto ko besamel, i eto ga. ja slabo besamel, kad se nakanim da pravim lazanje, onda time zalivam. al sam se bojala da je previse avangardno za konzervativni forum ko sto je ovaj Edited July 28, 2018 by darling
Lancia Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 37 minutes ago, darling said: kiselo grozdje ti si star, ni ne treba da jedes testo. opa, podjeb s odlozenim dejstvom! pederska fora ja cu jos malo pa na bez testa
mraki Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 20 minutes ago, gospa buba said: ja sam mislila odma da pravish! sent from bubamoto Mislio sam i ja, ali sam u medjuvremenu shvatio da je to ipak previše posla, i da se može subota i pametnije iskoristiti. A ne da mi se nikako ni u nabavku sad...
darling Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 3 hours ago, Majo said: opa, podjeb s odlozenim dejstvom! pederska fora ja cu jos malo pa na bez testa u mom svetu pedersko je kompliment. bllo kako bilo, nije pederska, nego fora stare zene (it takes one to know one ), jel ti mislis da je meni lako u ovim godinama da se odmah setim svega sto mogu da kazem? nije, jedva stignem da se izrazim u vremenskom okviru edita tako da izvini. prijatna ti bila skarpina.
beta Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 jao bre darling ne preteruj više sa tim stara žena. dobro ne kažeš starica od 48 godina.
gospa buba Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 ne kaze ona, ali blic kaze. i doda: a pogledajte nashta sad lichi! sent from bubamoto
darling Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 (edited) ja pocinjem da licim na starijeg muskarca. men se cini na djordja davida @gospa buba da, to, pogledajte nasta sada lici. Edited July 28, 2018 by darling
gospa buba Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 ja pocinjem da licim na starijeg muskarca. men se cini na djordja davida [emoji3] [mention=135]gospa buba[/mention] [emoji23] da, to, pogledajte nasta sada lici. ima, da prosti ova sveta nisha, i podvarijanta. ima 48 a pogledajte kako se drzi sent from bubamoto
ivy Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 7 hours ago, darling said: spanaca nema sad na pijaci ima spanac i to lepsi nego onaj prolecni i jesenji..letnji spanac malo je deblji i cvrsci i ima listove sa nekim kvacicama,nisu obli...meni je predobar!!
darling Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 okej je da ti je predobar, ali to nije spanac, vec sasvim druga biljka (meni nejestiva). https://en.wikipedia.org/wiki/Spinach https://en.wikipedia.org/wiki/Tetragonia_tetragonioides
Recommended Posts