Anonymous Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 Uf, jeo sam te bele nekoliko puta kod nas, ali reklo bi se da nisam imao srece da naletim na dobre :( Koliko to ima veze sa ovim nemackim belim kobajama, posto ovde ima bas bas odlicnih? Nemci ubace majoran u bele kobaje, a naši ne stavljaju.
Paul Gompitz Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 Sta predlazete kao bogatiju zamjenu za slag u vocnom parfeu a da se ne koristi zamrzivac?
maheem Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Drugari, planiram neku dzumbus supu da pravim pa hocu da metnem u serpu i socivo. Je l treba da ga potopim u vodu, poput leblebija samo na kraci period?
beta Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Drugari, planiram neku dzumbus supu da pravim pa hocu da metnem u serpu i socivo. Je l treba da ga potopim u vodu, poput leblebija samo na kraci period? sočivo se skuva za pola sata tako da nema potrebe da ga posebno potapaš. naročito ako koristiš crveno. ono se brzo raskuva i raspadne
renne Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Natopiti pa onda staviti prek sam kraj kuvanja, obzirom da je supa-čorba u pitanju
Frank Pembleton Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Dopale me neke lisičarke, ajde bacite neki recept.... ....shit has hit the fan...
nisam ja Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Postoji šansa da ću da kuvam danas. Podsetite na neke moćne recepte. Jednostavne, a mamojebne.
maheem Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 neki hint oko junećeg paufleka? tiganj ili rerna? da ga pečem srolanog dugo ili da ga razmotam pa ko stejk?
renne Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Ja bih njega obario sa gomilom korenastog povrća
banatjanin Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 @maheem Začinjen, srolan, dobro zapakovan, pa dugo na niskoj temperaturi
Recommended Posts