pacey defender Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 E, hvala svima na savetima za spremanje brodeta. Trećina pakovanja lignji stoji negde u zamrzivaču, biće iskorišćeno. Kada sam pitao šta je no-no, upravo sam takve dodatke imao na umu.
Frank Pembleton Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Dobio neke lisičarke. Ajde neki predlog . Može i brzo a može i komplikovaniji. Jesu one onako malo žilavije? Poslato sa WC šolje by BVK
Haralampije Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 sveze ili susene?odlicna je corba od njih uz dodatak jos nekih gljiva
ljakse Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 klasično u tiganj, mulje, puter, bluk, majčina dušica, so i biber
aram Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 (edited) yolo izuo davnih dana s lisicarkama samo, pliz, nemoj ih prati nikako. samo cetkica i vlazna krpica. izvrsne su i kad u prodinstane rknes par kasika kajmaka, a i tzv. topla salata: 1 kiselo mleko i jednu pavlaku izmesaj, posoli i namelji beli biber unutra, plus kasicica senfa. probaj pa doteraj ukus. umesaj u to 100gr rukole. pola kila lisicarki prodinstaj na puteru, vrlo kratko. e sad uzmi veliki tanjir iz koga ces posluzivati, razbacaj po njemu jos 100gr rukole, preli onom mesavinom, odozgo stavi lisicarke i razbacaj odozgo malo seckane mirodjije. Edited June 10, 2015 by aram
hoffnung Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 sada mi je jasno zasto zuta macka :D btw, to kada macke kucici olizu tanjir posle vas, meni to super. ja cesto ostavim malo u tanjiru [npr. jeo sam corbu] i sve ono sto se naslo u istom. npr. celer, sargarepa, meso. sve to onako viljuskom izmrvim, ali ne puno i dodam malo hleba, cisto da malo upije onu corbu. dam kucetu koje je naravno uvek tu oko stola i super je to, stvarno. kako olize tanjir i posle toga je srecna, a meni drago.
maheem Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 ja tako ostavljam bubašvabama. toliko oližu tanjire da ih posle ne moram prati
boshoku Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 sada mi je jasno zasto zuta macka :D btw, to kada macke kucici olizu tanjir posle vas, meni to super. ja cesto ostavim malo u tanjiru [npr. jeo sam corbu] i sve ono sto se naslo u istom. npr. celer, sargarepa, meso. sve to onako viljuskom izmrvim, ali ne puno i dodam malo hleba, cisto da malo upije onu corbu. dam kucetu koje je naravno uvek tu oko stola i super je to, stvarno. kako olize tanjir i posle toga je srecna, a meni drago. isto, doduše, posle oribam tanjur, i nije "ona", već "on"
hoffnung Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 pametno! i kao posle, bubasvabe nisu korisne... ja tako ostavljam bubašvabama. toliko oližu tanjire da ih posle ne moram prati meni je to gej. ja posle taj olizani tanjir vratim medju ciste. ona se potrudila da olize tanjir i ja sada kao perem... vazi. dodji nakljuce! isto, doduše, posle oribam tanjur, i nije "ona", već "on"
Haralampije Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 pametno! i kao posle, bubasvabe nisu korisne... meni je to gej. ja posle taj olizani tanjir vratim medju ciste. ona se potrudila da olize tanjir i ja sada kao perem... vazi. dodji nakljuce! Da,poznato je da je pljuvacka psa bogata lizozomima :)
hoffnung Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 eto! Da,poznato je da je pljuvacka psa bogata lizozomima :)
Dagmar Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 - Imamo li topik za kulinarska pitanja? (ili je ovaj topik i za to?) - Jel može neko da baci linke gde je onaj recept za gibanicu iz tiganja? - kako dinstate šnicle? - Zna li neko šta sa asparagusom? Ja ga propržim pa skuvam, ali sve nešto mislim da mora da postoji nešto pametnije što bi se moglo sa njim?
Recommended Posts