Frank Pembleton Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 sto?Nikad mi nije uspelo ništa u toj kesi za relnu!
ToniAdams Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 pa ne znam, ja sam bas zadovoljan, mjeso ostane mnogo socnije zbog svih tih sokova koji nemaju dje dodu.
Frank Pembleton Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Kesa je jedna odlična stvar, pusti veljuNeka neka videćete vi kad vam to explodira!
ljakse Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Ti je ladno nisi izbušio nego je ubacio onako ez iz :D
ljakse Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 (edited) Možda je ubacio celo pakovanje kesa onako klot. Ja sam probao jednom, nije loše al je malo bljutavo, morao sam tonu kečapa da sipam preko toga. Edited December 4, 2014 by ljakse
yolo Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 zar istopljena kesa ne karamelizuje mocu (as in moča)?
boshoku Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 kesa je keva za meso/ribu - utope se sokovi... otvoriš 5mina, korica... bruka o pranju rerne/posude, da ne govorim
Duci Simonovic Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 trebaju mi jela koja u svom sastavu imaju pivo, može i pite, samo da je slano, konkretno i sadrži pivo, za sad imam jedino orli smesu, a?
renne Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Kiflice zamešene sa pivom, palačinke sa pivom, razna mesa dinstana u puvi i slowcookovana sa pivom...
Reaktor Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Treba mi savet, hoću da pravim paštetu od čvaraka. Neki preporučuju da se proprži crni luk, dok drugi kažu da ga treba ostaviti u svežem stanju... Šta činiti? Kome verovati? Dajte neki dobar recept (koji ste proverili u praksi).
ajgor Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Treba mi savet, hoću da pravim paštetu od čvaraka. Neki preporučuju da se proprži crni luk, dok drugi kažu da ga treba ostaviti u svežem stanju... Šta činiti? Kome verovati? Dajte neki dobar recept (koji ste proverili u praksi). Kod nas se u kući koristila varijanta paštete u koju idu samo čvarci, kiseli krastavčići i tvrdo kuvana jaja, ništa više. U stvari, potrebno je samo dovoljno vrućeg hleba i nož, kao i neko dovoljno priseban da okrene hitnu pomoć ako proždirači krenu da se dave :)
katamaran Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) trebaju mi jela koja u svom sastavu imaju pivo, može i pite, samo da je slano, konkretno i sadrži pivo, za sad imam jedino orli smesu, a? http://how2heroes.com/videos/entrees/habanero-flank-steak-chili-w-ale 2 bottles (24 oz) Dark Bass Ale (or any dark ale) Edited December 8, 2014 by katamaran
Recommended Posts