aram Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 (edited) e hvala sto si to podelio s nama pa sto je kupujes onda kog djavola Edited October 26, 2014 by aram
maheem Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 pa probao je i javio utiske svakako je ukusnija od piletine
nenad Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 ma volim, ali izgleda samo ako se bas dobro spremi. mislim da sam ostavio previse masti i sve je imalo prejak ukus na nju. a uopste mi se nije cinilo da je ima previse. pasteta od dzige, s druge strane vise nego dobra.
Čutura Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 ja od sve peradi jedino gusku ne volem, sem foie gras..
nezvanova Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 drugari, jel moze neko da mi preporuci dobar recept za bundevu punjenu gulasom... ja vec dosta ne jedem meso pa sam malo dezorjentisana kada su recepti tog tipa u pitanju, a imacu neke goste pa mi palo na pamet da im to spremim. ako moze nesto sa nekim zanimljivim dodacima, tipa pekmezom od kajsija ili sljiva, kockicom cokalde, a negde vidim da stavljaju odozgo kajsije iz kompota.... dakle, neki malo neobicniji recept....hvala!
yolo Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 pa to je koliko se secam argentinski recept, trazi argentina pumpkin stew ili tako nekako. ja to nisam nikad pravio, jednom sa bio na upravo takvoj veceri. mislim da ces to sa slatkim dodacima morati sama da improvizujes, siguran sam da toga nema u originalnom receptu.
nezvanova Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 da, da...evo naisla na neke recepte po tvom uputsvu! videcu da iskombinujem nesto pa da ipak stavim i nesto slatkasto, kad sam vec zapela ;-) hvala, hvala...
yolo Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 ma stavi suve sljive, to nikad ne moze da omane. ako ispadne mnogo retko umesaj pred kraj kasiku dzema od sljiva i na konju si. ako imas, obavezno dodaj neki neocekivan zacin koji ce da da dobar tvist. recimo mislim da par zrna kleke moze da bude super. takodje saku sitno naseckane suve slanine, pancete.
MayDay Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Banatjanine, pronašla sam tvoj recept za suši, pa mi treba samo jedna pomoć. Je l mogu da kuvam pirinač u rajs kukeru ili mora onako u šerpi sa prethodnim ispiranjem kako ti radiš?
banatjanin Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 jbg, nemam rajs kuker i nikakvo iskustvo sa tim. ali znam da Japanci kuvaju pirinač u tome. sad, kažem, ne znam kako funkcioniše, ali ispiranje je potrebno da bi uklonila višak skorma i da se pirinač ne bi pretvorio u lepljivu kašu. ali to ide brzo, samo ga saspi u cetku i stavi pod jak mlaz vode.
banatjanin Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 dobio sam najavu da će mi danas biti prosleđen recept za pitu sa tripicama, i to ne koješta, nego oriđinale, od neke babe iz Putinaca. ja sam srećan čovek.
gospa buba Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 e, dechaci. hitno hitno! bukovache, 1 odlichan recept da mi se da sad odma, klot pechurke, moze neki lajt sos. pitam za drugaricu ^_^
Recommended Posts