Аврам Гојић Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 mi kod kuce pravimo po ovom receptu, bez ikakve modifikacije, i ispadne odlicno svaki put: http://www.dominomagazin.com/article/5461/recepti/recept-za-cheese-cake
MayDay Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Vasudeva pravi ovu zamenu za čizkejk?! Ne peče ga?! Plazma umesto kukija?! Tsk..tsk...tsk..
JozoMujica Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 mi kod kuce pravimo po ovom receptu, bez ikakve modifikacije, i ispadne odlicno svaki put: http://www.dominomagazin.com/article/5461/recepti/recept-za-cheese-cake E, hvala puno. Rešila gospođa da proba, ali je zbunila raznolikost recepata po internetima, pa rekoh da vidimo nešto oprobano. Valjda će danas da se pravi, pa javljam kako je ispalo. :)
Аврам Гојић Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) e da, jedna sitnica...pouzdan zelatin je Dr. Oetker. i mozete slobodno smanjiti na 2 kesice ako njega koristite, nekome je suvise tvrdo sa 3. Edited May 4, 2014 by Грешни Василије
MayDay Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Aha! I ne stidim se. Savrseno je.Ja volim kad sam u Srbiji da mecem svapski sir, umesto Filadelfije. Hajde da se i ovde posvadjamo, kao oko pite krompiruse. Team Lenjivci (ovi sto mecu zelatin) vs Team Carevi (ovi sto peku). :D
darling Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Ubaci I tim ljudi od ukusa. To smo mi sto preziremo ciz kejk.
boshoku Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Ubaci I tim ljudi od ukusa. To smo mi sto preziremo ciz kejk ne gotivimo slatko osim u kombinaciji sa slanim.
wall Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 I tim retardiranih koji prati fajt i potajno navija za Lenjivce
nenad Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 ciz kejk je dobar samo ako se pravi od maskarponea, sve ostalo 0 bodova.
Amelija Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 čiz kejk je malo dosadan jer je kiselkast, ako nije kiselkast onda je ok (možda je taj od maskarponea?) a želatin?!?!??! bwt mislim da sam već pisala i kako mrzim želatin i slične tvari u marmeladama... ta skuvajte ljudski, to je sve!
gospa buba Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 čiz kejk je malo dosadan jer je kiselkast, ako nije kiselkast onda je ok (možda je taj od maskarponea?) a želatin?!?!??! bwt mislim da sam već pisala i kako mrzim želatin i slične tvari u marmeladama... ta skuvajte ljudski, to je sve! pa ti skuvaj ljudski ^_^
Recommended Posts