panta rhei Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 isto onako kako se se od schraubenzieher-a doslo do srafcigera ;) ok. imas pravo, izvinjavam se na pometnji. stvarno nisam imao pojma da u srbiji ima rec pucval. mislio sam da se trazi nemacka rec koja se izgovara pucval, pa mi bilo cudno kako je dosao do wolle. izvinjenje rasejanu.
ordi Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 ordi, šta će ti pucvala matere ti? :) pa bavim se trajnim zbrinjavanjem zauljenog pucvala izmedju ostalog :)
расејан Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) ok. imas pravo, izvinjavam se na pometnji. stvarno nisam imao pojma da u srbiji ima rec pucval. mislio sam da se trazi nemacka rec koja se izgovara pucval, pa mi bilo cudno kako je dosao do wolle. izvinjenje rasejanu. Не треба извињење... такве речи се овде по Војводини срећу мало чешће, тих Швабаца било мало више па се то измешало и прилагодило па има таквих претумбација да су се Немци кривили од смеха кад сам им објашњавао шта је, например, фртаљ. Edited August 13, 2014 by luba propovedanje nije dobrodoslo
le petit nicolas Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Не знам, чекамо паћеа... А тебе смо дочекали. Је ли било море, или детокс по лују? Овако-онако - ћао :) Поз
расејан Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Не знам, чекамо паћеа... Хм, овај... паћета, ако смем да приметим. Јесте од фиртл. Истом логиком којом је büchse постала биксна (енгр. буксна), или у Далмацији prigione испао пржун. Што би рекла моја пок. баба, може тако да се тера до ибрморје.
boshoku Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [ne ubacuj se, tata-brado] pa čao, damičuljak ^_^ vrnuo se na par dana s mora zbog glupih obveza, pa se vrćem a vi, kako te?
le petit nicolas Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Хм, овај... паћета, ако смем да приметим. Јесте од фиртл. Истом логиком којом је büchse постала биксна (енгр. буксна), или у Далмацији prigione испао пржун. Што би рекла моја пок. баба, може тако да се тера до ибрморје. hm, jedino ako ako hoćeš da budeš neki simke ili trifke. a ne kao dolce - dolcea :P nastavljamo "pitajte paćea": šta je ibrmorja? (kakva strmenica od reči!) @boshoku: plivamo, plivamo . i pored obaveza poz
Parsons Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 nastavljamo "pitajte paćea": šta je ibrmorja? (kakva strmenica od reči!) poz jel mogu ja? prekosutra?
le petit nicolas Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) @parsons&pace: e, zanimljiv vam taj banatiš :D. poz Edited August 13, 2014 by le petit nicolas
расејан Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Edited by luba, Today, 11:11:57. propovedanje nije dobrodoslo Ако није добродоСло... мислим да ми је време за нови заувек. Август је, ваља се. Мрс бре, тис да ми казес.
Dagmar Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Zna li neko neku englesku frazu za "svakakvog cveca u bozijoj basti"?
ordi Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 ja ne znam ni na srpskom šta to označava :tupča: :D
Recommended Posts