Sandradjer Posted May 27 Posted May 27 Vi probiraci bacite se na letnje mirisne note. Tu se teze pogresi . Meni ako mirise na krastavac sasvim je ok 1
arheolog1981 Posted May 31 Posted May 31 On 26. 5. 2024. at 20:18, mraki said: Meni treba da stigne Sunrise on the Red Sand Dunes Ima ga samo u paketu sa Sand Desert at Sunset. 🤷♂️ Ja uzeo na slepo ovaj komplet, danas mi stigao. Probao sam Sunrise on the Red Sand Dunes... kakav sex od parfema 1 1
mraki Posted May 31 Posted May 31 Isto sam zbog njega uzeo, ovaj drugi me nije zanimao… Dupe LV Imagination, koga kod nas mislim da i nema.
napadaj Posted May 31 Posted May 31 Ja dobio Tom Ford - Oud Minerale na poklon, oduševljen sam, a sviđa se i svima koji su ga namirisali.
Milošica Posted May 31 Posted May 31 Just now, napadaj said: Ja dobio Tom Ford - Oud Minerale na poklon, oduševljen sam, a sviđa se i svima koji su ga namirisali. Svima = 0 osoba
copkillah Posted May 31 Posted May 31 12 minutes ago, napadaj said: Ja dobio Tom Ford - Oud Minerale na poklon, oduševljen sam, a sviđa se i svima koji su ga namirisali. Da pogađam, od jednog Slovenca? 1 5
Sandradjer Posted May 31 Posted May 31 1 hour ago, arheolog1981 said: Ja uzeo na slepo ovaj komplet, danas mi stigao. Probao sam Sunrise on the Red Sand Dunes... kakav sex od parfema Lepo ime ima parfem 1
napadaj Posted May 31 Posted May 31 1 hour ago, copkillah said: Da pogađam, od jednog Slovenca? Ne kapiram Nije Slovenac, ako je ozbiljno pitanje haha
arheolog1981 Posted May 31 Posted May 31 3 hours ago, Sandradjer said: Lepo ime ima parfem Drugi ima još bolje: Sand desert at sunset 1
Valk Posted May 31 Posted May 31 Uzela da pretrebim svoj stash parfema, da vidim da li se neki ubuđ'o i da je za kantu. Naravno, prskala ih i po sebi, na razne delove tela, i sad se gušim do nesvestice. Dva su zaključka (osim da treba da se lečim) 1. Sad mi se dopadaju neki koji su mi ranije bili prejaki (npr Magnifique Lancome, Signature S.T. Dupont) tako da kontam da se menja s godinama afinitet 2. Jedino je za bacanje neka Avon sirotilja, požutela tečnost i promenio se miris na sharp acid. Ostali (snobyly brendyrany) su kao danas kupljeni. Posle kao sve je to isto, kako da ne. 1 5
Mel Posted June 1 Posted June 1 9 hours ago, Valkyrie said: Uzela da pretrebim svoj stash parfema, da vidim da li se neki ubuđ'o i da je za kantu. Naravno, prskala ih i po sebi, na razne delove tela, i sad se gušim do nesvestice. Dva su zaključka (osim da treba da se lečim) 1. Sad mi se dopadaju neki koji su mi ranije bili prejaki (npr Magnifique Lancome, Signature S.T. Dupont) tako da kontam da se menja s godinama afinitet 2. Jedino je za bacanje neka Avon sirotilja, požutela tečnost i promenio se miris na sharp acid. Ostali (snobyly brendyrany) su kao danas kupljeni. Posle kao sve je to isto, kako da ne. Koliko ih imash? just curious
Valk Posted June 1 Posted June 1 8 hours ago, Mel said: Koliko ih imash? just curious 38 Ne računajući ona mini-flacon izdanja. Kažem da treba da se lečim. 1 2 1 1
Recommended Posts