ToniAdams Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 mada mi ni ovaj ne stoji loše.pa i jesi vala ko bugarka
Frau Gabrijela Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 svi su ok za prolece/letonjuškala sam danas ovaj zeleni bvlgari, omnia green jade, ali sa papirne tračice, nisam stavljala na kožu. svež je, sviđa mi se, ali sam skeptična po pitanju postojanosti. može li neko da me razuveri?kakav je crystalline iz te bvg omnia linije? da li je i on za toplija vremena?
morgana Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 crystalline ima svjez, ali nekako metalan mirisza toplije je vrijeme, da
Ava Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 njuškala sam danas ovaj zeleni bvlgari, omnia green jade, ali sa papirne tračice, nisam stavljala na kožu. svež je, sviđa mi se, ali sam skeptična po pitanju postojanosti. može li neko da me razuveri?kakav je crystalline iz te bvg omnia linije? da li je i on za toplija vremena?green jade i nije bas postojan, narocito ako imas suvu kozu, ali je za leto odlican bas zato sto je umeren. sta cu - ljubav na prvi pogled...crystalline nisam koristila, a papirni tester ne obecava mnogo, mada bih rekla da je ok za leto
Frau Gabrijela Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 hvala morgana i ava. sutra ću se nekako naterati da prelomim.
Ava Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 (edited) jupi za shopping spree Edited February 18, 2011 by Ava
Frau Gabrijela Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ^^ nisam.ne mogu da verujem da sam toliki baksuz, na mojoj koži se green jade uopšte ne oseća. kao da ništa nisam stavila. ništa.nesrećna sam. tešim se da je proleće odložilo dolazak, pa imam još vremena da nađem nešto dok ne stigne. ali deprimirala sam se neizmerno.
Ava Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 (edited) Baš mi je žao, green jade je baš dopadljiv i zahvalan za sve prilike. Probaj ponovo, možda je bio jedan od onih dana.Ako možeš da nabaviš manifesto - isabella rosselinni je svež i neobičansamo pazi da ga ne pomešaš sa my manifesto - taj je mnogo oštar i jak...Još jedan zahvalan za leto je i pomegranate splash - marc jacobs, a i pakovanje je baš ogromno Edited February 20, 2011 by Ava
gagorder Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ja ne mogu da promenim ovaj parfem. jednostavno se zalepio i ostao i sve ostalo mi deluje kao da nisam ja
pt 2.0 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ja kupila Chloe. divan je necu vise da citam ovu temu :)svi ste vi tajni agenti kozmetickih kuca, poslati ovde da me mucite :) :) :)
morgana Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 jel vidis ti to :Djel vam se desi nekad da vam polovicno proradi mirisna memorija, sjetite se parfema ali ne i imena? e, mene to sad muci, dok razmisljam o kupovini novog.
MarlaSinger Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 necu vise da citam ovu temu :)svi ste vi tajni agenti kozmetickih kuca, poslati ovde da me mucite :) :) :) To bih mogla i ja da kazem + sto vec mesecima ne mogu da nadjem neki pafem koji mi odgovara
Elmer Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ja kupila Chloe. divan je :)plus 1 :) generalno svi koji sadrze cvetnu notu
Recommended Posts