February 17, 201114 yr svi su ok za prolece/letonjuškala sam danas ovaj zeleni bvlgari, omnia green jade, ali sa papirne tračice, nisam stavljala na kožu. svež je, sviđa mi se, ali sam skeptična po pitanju postojanosti. može li neko da me razuveri?kakav je crystalline iz te bvg omnia linije? da li je i on za toplija vremena?
February 17, 201114 yr njuškala sam danas ovaj zeleni bvlgari, omnia green jade, ali sa papirne tračice, nisam stavljala na kožu. svež je, sviđa mi se, ali sam skeptična po pitanju postojanosti. može li neko da me razuveri?kakav je crystalline iz te bvg omnia linije? da li je i on za toplija vremena?green jade i nije bas postojan, narocito ako imas suvu kozu, ali je za leto odlican bas zato sto je umeren. sta cu - ljubav na prvi pogled...crystalline nisam koristila, a papirni tester ne obecava mnogo, mada bih rekla da je ok za leto
February 19, 201114 yr ^^ nisam.ne mogu da verujem da sam toliki baksuz, na mojoj koži se green jade uopšte ne oseća. kao da ništa nisam stavila. ništa.nesrećna sam. tešim se da je proleće odložilo dolazak, pa imam još vremena da nađem nešto dok ne stigne. ali deprimirala sam se neizmerno.
February 19, 201114 yr Baš mi je žao, green jade je baš dopadljiv i zahvalan za sve prilike. Probaj ponovo, možda je bio jedan od onih dana.Ako možeš da nabaviš manifesto - isabella rosselinni je svež i neobičansamo pazi da ga ne pomešaš sa my manifesto - taj je mnogo oštar i jak...Još jedan zahvalan za leto je i pomegranate splash - marc jacobs, a i pakovanje je baš ogromno Edited February 20, 201114 yr by Ava
February 20, 201114 yr ja ne mogu da promenim ovaj parfem. jednostavno se zalepio i ostao i sve ostalo mi deluje kao da nisam ja
February 26, 201114 yr ja kupila Chloe. divan je necu vise da citam ovu temu :)svi ste vi tajni agenti kozmetickih kuca, poslati ovde da me mucite :) :) :)
February 26, 201114 yr jel vidis ti to :Djel vam se desi nekad da vam polovicno proradi mirisna memorija, sjetite se parfema ali ne i imena? e, mene to sad muci, dok razmisljam o kupovini novog.
March 6, 201114 yr necu vise da citam ovu temu :)svi ste vi tajni agenti kozmetickih kuca, poslati ovde da me mucite :) :) :) To bih mogla i ja da kazem + sto vec mesecima ne mogu da nadjem neki pafem koji mi odgovara