Jump to content

Parfemi

Featured Replies

• Author

Hermes je osvezio Caleche za prolece te je (malo, vrlo malo) vise cvetni ali je zadrzao onu osnovu mirisa koze:090120-kelly-caleche-leau-de-parfum.aspx65232PageMainImageRef.jpgizuzetan.

jeste probale? još nisam srela žensku osobu kojoj se ne sviđa. ili te uviđavno šute :D chanel-coco-madmoiselle-edp-100ml-dama.jpg

sprzila sam ja jednu bocicu gdjice koko. odlican parfem, ni prejak ni preslab.

:thumbup: meni se dodatno sviđa i zbog imena, koje ću uživati još kratko
:thumbup: meni se dodatno sviđa i zbog imena, koje ću uživati još kratko
Opa! Neko nam se seli u gospođe? :) Ja danas kupila neki Antonio Banderas Blue Seduction, košta džabe ali mi je diiivaaaann! Čist i svež, pravi prolećni-svakodnevni.7d3f4891c09cc12d3c701d6fbb26b3bc.jpg

Hocu da kupim neki slatkast, dosadise mi ovi svezikasti sto sam im se odala pre par godina. Izbor pao na:659219New-Prada-perfume.jpgali sam pocela da se predomisljam (ustvari, cim ga odmah nisam kupila, tu nisu cista posla)Tako da je dobrodosla preporuka na temu: slatkast, a novijeg datuma. I to slatkasto - orijentalan (ne cvetan). I ako neko zna gde u BG-u ima da se kupi Kasmir, informacija je vise nego dobrodosla.

Hocu da kupim neki slatkast, dosadise mi ovi svezikasti sto sam im se odala pre par godina. Izbor pao na:ali sam pocela da se predomisljam (ustvari, cim ga odmah nisam kupila, tu nisu cista posla)Tako da je dobrodosla preporuka na temu: slatkast, a novijeg datuma. I to slatkasto - orijentalan (ne cvetan). I ako neko zna gde u BG-u ima da se kupi Kasmir, informacija je vise nego dobrodosla.
Slatkast je I love love, meni se baš svideo iako ne volim slatkaste. E sad, nije orijentalan, ali ne bih ga baš stavila ni u cvetne... U svakom slučaju, ja sam baš bila oduševljena kako mi stoji.
:wub:nd.3019.jpg
  • 2 weeks later...
jeste probale? još nisam srela žensku osobu kojoj se ne sviđa. ili te uviđavno šute :D
dakle, zbog ovog tvog posta, i cinjenice da su mi prosli put uz moj allure uvalili i uzorak coco m. resim ja da to isprobam...valjda te silne zene znaju sta valja.i znaju. lepo mi stoji parfem, mozda kupim njega iduci put.
  • 2 weeks later...

Krenuo po novu zalihu Calvin Klein Man, kupio Trussardi Inside. -_- 10027124_x250.jpg

dakle, zbog ovog tvog posta, i cinjenice da su mi prosli put uz moj allure uvalili i uzorak coco m. resim ja da to isprobam...valjda te silne zene znaju sta valja.i znaju. lepo mi stoji parfem, mozda kupim njega iduci put.
uzivajte i budi dobra prema njemu. moj je jučer prepolovljen u sred kofera, nakon akrobatskog zahvata istovarivanja od strane zaposlenika zg aerodroma. :( prigodno je uništeno par i dobrih komada robe. sa svijetle strane: nikad nisam imala bolji osvjeivač zraka

prskam i njuskam ovo vec danima (:16383f.jpgi cekam (:

• 2 weeks later...

Danas, u prolazu, nasprejisem malo ovog noviteta, iz radoznalosti, informativno:20090325-juliette-with-a-gun-lady-vengence-perfume.jpgDjulijeta, gde si posla s pistoljem tim? - D'ubijem tebe, potrosacu, bejbe... U pocetku zanimljiv, drugaciji, vrrrlo bezobrazan. Kasnije se oslobadja izraziti paculi, drskosti pun ... Na kraju (evo sad) posle par sati, preovladava gnusna vanila. Kad bolje razmislim i otplovim na krilima ovog isparenja u davnu proslost, pa ovo je, bre, isti MUM21 crno-beli! Ko se seca, neka cuti.

sad sam neodoljivone_million_de_paco_rabanne.jpg

Ponovio Kenzo Tokyo, Pre toga par puta isto Kenzo, Air. Nije mu ni Ice los. Zanimljivi mirisi, a ne napadni. Japanci ... cool.gifKENZO_TOKYO_M.JPGKENZO_AIR_M.JPGL-Eau-par-Kenzo-ICE-pour-homme_vignette_parfum_grande.jpgTokyo, Air, Ice