Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

Hermes je osvezio Caleche za prolece te je (malo, vrlo malo) vise cvetni ali je zadrzao onu osnovu mirisa koze:090120-kelly-caleche-leau-de-parfum.aspx65232PageMainImageRef.jpgizuzetan.

Posted

jeste probale? još nisam srela žensku osobu kojoj se ne sviđa. ili te uviđavno šute :D chanel-coco-madmoiselle-edp-100ml-dama.jpg

Posted

sprzila sam ja jednu bocicu gdjice koko. odlican parfem, ni prejak ni preslab.

Posted
:thumbup: meni se dodatno sviđa i zbog imena, koje ću uživati još kratko
Posted
:thumbup: meni se dodatno sviđa i zbog imena, koje ću uživati još kratko
Opa! Neko nam se seli u gospođe? :) Ja danas kupila neki Antonio Banderas Blue Seduction, košta džabe ali mi je diiivaaaann! Čist i svež, pravi prolećni-svakodnevni.7d3f4891c09cc12d3c701d6fbb26b3bc.jpg
Posted

Hocu da kupim neki slatkast, dosadise mi ovi svezikasti sto sam im se odala pre par godina. Izbor pao na:659219New-Prada-perfume.jpgali sam pocela da se predomisljam (ustvari, cim ga odmah nisam kupila, tu nisu cista posla)Tako da je dobrodosla preporuka na temu: slatkast, a novijeg datuma. I to slatkasto - orijentalan (ne cvetan). I ako neko zna gde u BG-u ima da se kupi Kasmir, informacija je vise nego dobrodosla.

Posted
Hocu da kupim neki slatkast, dosadise mi ovi svezikasti sto sam im se odala pre par godina. Izbor pao na:ali sam pocela da se predomisljam (ustvari, cim ga odmah nisam kupila, tu nisu cista posla)Tako da je dobrodosla preporuka na temu: slatkast, a novijeg datuma. I to slatkasto - orijentalan (ne cvetan). I ako neko zna gde u BG-u ima da se kupi Kasmir, informacija je vise nego dobrodosla.
Slatkast je I love love, meni se baš svideo iako ne volim slatkaste. E sad, nije orijentalan, ali ne bih ga baš stavila ni u cvetne... U svakom slučaju, ja sam baš bila oduševljena kako mi stoji.
  • 2 weeks later...
Posted
jeste probale? još nisam srela žensku osobu kojoj se ne sviđa. ili te uviđavno šute :D
dakle, zbog ovog tvog posta, i cinjenice da su mi prosli put uz moj allure uvalili i uzorak coco m. resim ja da to isprobam...valjda te silne zene znaju sta valja.i znaju. lepo mi stoji parfem, mozda kupim njega iduci put.
  • 2 weeks later...
Posted

Krenuo po novu zalihu Calvin Klein Man, kupio Trussardi Inside. -_- 10027124_x250.jpg

Posted
dakle, zbog ovog tvog posta, i cinjenice da su mi prosli put uz moj allure uvalili i uzorak coco m. resim ja da to isprobam...valjda te silne zene znaju sta valja.i znaju. lepo mi stoji parfem, mozda kupim njega iduci put.
uzivajte i budi dobra prema njemu. moj je jučer prepolovljen u sred kofera, nakon akrobatskog zahvata istovarivanja od strane zaposlenika zg aerodroma. :( prigodno je uništeno par i dobrih komada robe. sa svijetle strane: nikad nisam imala bolji osvjeivač zraka
Posted

prskam i njuskam ovo vec danima (:16383f.jpgi cekam (:

• 2 weeks later...
Posted

Danas, u prolazu, nasprejisem malo ovog noviteta, iz radoznalosti, informativno:20090325-juliette-with-a-gun-lady-vengence-perfume.jpgDjulijeta, gde si posla s pistoljem tim? - D'ubijem tebe, potrosacu, bejbe... U pocetku zanimljiv, drugaciji, vrrrlo bezobrazan. Kasnije se oslobadja izraziti paculi, drskosti pun ... Na kraju (evo sad) posle par sati, preovladava gnusna vanila. Kad bolje razmislim i otplovim na krilima ovog isparenja u davnu proslost, pa ovo je, bre, isti MUM21 crno-beli! Ko se seca, neka cuti.

Posted

Ponovio Kenzo Tokyo, Pre toga par puta isto Kenzo, Air. Nije mu ni Ice los. Zanimljivi mirisi, a ne napadni. Japanci ... cool.gifKENZO_TOKYO_M.JPGKENZO_AIR_M.JPGL-Eau-par-Kenzo-ICE-pour-homme_vignette_parfum_grande.jpgTokyo, Air, Ice