msmodesty Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 lep je chance, nezan, za devojcice :) (3/4 foruma)a za neozbiljne zene u ozbiljnim godinama nasla sm kompromis u ovom :L'instant Magic de Guerlain a zelim probati ovaj:Quelques Fleurs L'Original
mary mary Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Sve je to q :P samo je jedan pravi, prefinjen i elegantan, ni previse slatkast ni tezak, ni tetkast, ni previse sporty, ni previse casual, jednostavno savrsen i dozlaboga skupIssey Miake - L'eau d'isseyjos jedan glas
ordi Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 e meni se od njega povraća i muškog i ženskog jednom je u baštu seo bajo koji se kupao u mijakuju i ja morala da promenim kafanu :( uopšte vas ne lažem
Nicol Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 samo da vas upozorim da se držite dalje od ovoga. grize za oči i mobilizira sadržaj od dvanesnika na gori. a tako lipo ime nosi...
Pixie Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ali ovo je sasvim OK, i cesto su mi govorili da dobro mirisem dok sam ga koristila:
baklavica Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 L'instant Magic de Guerlainovo je divan parfem, kupujem u ponedeljak (danas sam zakasnila...kupila policu pa sam morala da pijem pivo sa monterima iste )malo podseca na bebi puder :njam:
Nicol Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 bočica mu je jako elegantna. je li probao netko rozi Bulgari?plavi mi je dugo bio favorit, a za nasljednika kažu da ga krasi cvjetno-voćni miris naranče, mošusa i bergamota.
Valk Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ali ovo je sasvim OK, i cesto su mi govorili da dobro mirisem dok sam ga koristila:Dobila sam ga juče Baš je lep, iako je pomalo cvetan jako osvežava i deluje kao da je za dnevno nošenje. Kad izvetri onaj početni ''jači'' miris ostaje vrlo prijatan i ''čist'' osećaj.
FranziskaKafka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 (edited) Umesto navodjenja omiljenog treba mi "pomoc" kod prisecanja: crvena bocica, duguljasta ali zaobljena, crn plasticni zatvarac (zaobljeno-spicast), parfemce se zvalo IT i bilo ga je u bar dve velicine? (Mali format je bas bio cakan, oko 3 x 7 cm.) Je l' to proizvodila Krka ili mi se samo cini? Edited March 7, 2008 by FranziskaKafka
remedios Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Mislim da je to biloiz vremena Just musc, Tramp, Pure silk...valjda su svi bili Krkini.. bas bi` neki sad pomirisala...da me malo vrati u detinjstvo
FranziskaKafka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 (edited) Da, da, osamdesete. Bas mi nedostaje, zato i pitam kako se zove, mozda ga jos proizvode (samo kad bih tacno znala ko). :)IT je bio dezodorans (kanda crvene boje), a za parfemce vise nisam sigurna (crvena bocica), mozda se zvalo nesto kao Obsession ili ne znam ni ja. :unsure:HELP. Edited March 7, 2008 by FranziskaKafka
Recommended Posts