Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted (edited)
Chanel_Chance_EDT_w.jpgW020051213349938284235.jpg Edited by Beatrix
Posted

lep je chance, nezan, za devojcice :) (3/4 foruma)a za neozbiljne zene u ozbiljnim godinama nasla sm kompromis u ovom :L'instant Magic de GuerlainP50204_hero.jpg a zelim probati ovaj:Quelques Fleurs L'Original P25101_hero.jpgFRAGR_logo.jpg

• 2 weeks later...
Posted
Sve je to q :P samo je jedan pravi, prefinjen i elegantan, ni previse slatkast ni tezak, ni tetkast, ni previse sporty, ni previse casual, jednostavno savrsen i dozlaboga skupIssey Miake - L'eau d'isseyL_EAU_D_ISSEY_W%20(Custom).jpg
jos jedan glas :wub:
Posted

e meni se od njega povraća i muškog i ženskog :puke: jednom je u baštu seo bajo koji se kupao u mijakuju i ja morala da promenim kafanu :( uopšte vas ne lažem

Posted

samo da vas upozorim da se držite dalje od ovoga. grize za oči i mobilizira sadržaj od dvanesnika na gori. a tako lipo ime nosi...m.906.jpg

Posted

Ali ovo je sasvim OK, i cesto su mi govorili da dobro mirisem dok sam ga koristila:media_1614527.jpg

• 2 weeks later...
Posted
L'instant Magic de GuerlainP50204_hero.jpg
ovo je divan parfem, kupujem u ponedeljak (danas sam zakasnila...kupila policu pa sam morala da pijem pivo sa monterima iste :rolleyes:)malo podseca na bebi puder :lol: :njam:
Posted

bočica mu je jako elegantna. je li probao netko rozi Bulgari?Bulgari_rose_essentialle.jpgplavi mi je dugo bio favorit, a za nasljednika kažu da ga krasi cvjetno-voćni miris naranče, mošusa i bergamota.

Posted
Ali ovo je sasvim OK, i cesto su mi govorili da dobro mirisem dok sam ga koristila:media_1614527.jpg
Dobila sam ga juče :wub: Baš je lep, iako je pomalo cvetan jako osvežava i deluje kao da je za dnevno nošenje. Kad izvetri onaj početni ''jači'' miris ostaje vrlo prijatan i ''čist'' osećaj.
Posted (edited)

Umesto navodjenja omiljenog treba mi "pomoc" kod prisecanja: crvena bocica, duguljasta ali zaobljena, crn plasticni zatvarac (zaobljeno-spicast), parfemce se zvalo IT i bilo ga je u bar dve velicine? (Mali format je bas bio cakan, oko 3 x 7 cm.) Je l' to proizvodila Krka ili mi se samo cini? :unsure:

Edited by FranziskaKafka
Posted

Mislim da je to biloiz vremena Just musc, Tramp, Pure silk...valjda su svi bili Krkini.. bas bi` neki sad pomirisala...da me malo vrati u detinjstvo

Posted (edited)

Da, da, osamdesete. Bas mi nedostaje, zato i pitam kako se zove, mozda ga jos proizvode (samo kad bih tacno znala ko). :)IT je bio dezodorans (kanda crvene boje), a za parfemce vise nisam sigurna (crvena bocica), mozda se zvalo nesto kao Obsession ili ne znam ni ja. :unsure:HELP.

Edited by FranziskaKafka