ToniAdams Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 ja iso visnjickom, prava ko damjin, nigde raskrsca ni skretanja.vidim zuto, usporim, stanem.posle par sekundi nesto me baci sa sve avtom jedno 5 metara unapred.bio malo van sebe, dodjem ka sebi, autoradiokazetofon mi lezi u krilu.iza mene lik u skodi feliciji kombiju. vergla, ne pali. prso mu hladnjak.dogovorili se da mi da kintu, zajebo se po obicaju, sto sam video tek kad sam farbao avto.posto imam dosta veliku glavu, vrlo sjebo vrat i bolelo jako jedno 2, 3 nedelje.(nije bas u vezi sa temom, al mi lakse sad kad sam se ispovedio)
Аврам Гојић Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 nadam se da ce ti biti lakse i kada ti kazem da si zesci mentol sto si (mogu da se kladim da si to uradio) iskulirao mogucu ozbiljnu povredu vrata.
radisa Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 (edited) nadam se da ce ti biti lakse i kada ti kazem da si zesci mentol sto si (mogu da se kladim da si to uradio) iskulirao mogucu ozbiljnu povredu vrata...... i mogućnost da uzmeš par k eura od osiguranja... Jbg, na greškama se uči...Sledeći put, sve po PS-u, milicija, bolnica, tužba, lova... Edited October 28, 2010 by radisa
ToniAdams Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 (edited) ma nije odma bolelo jebiga.tek sledeci dan kad sam probao da ustanem iz kreveta. bio valjda sav osamucen i pod adrenalinom pa nisam ni primetio.keva bila sa mnom u autu, pa sam prvo gledao sta je sa njom jebiga. onda pizdeo zbog kola, al delovalo kao da je samo pukao branik. posle prilikom farbanja video da je auto deformisan celom duzinom.kevi pomogo naslon za glavu, meni posto sam dugajlija odmogao, previla se vugla preko.ma trebo sam cekati muriju, i ostalo, al ono, bio u fazonu sto pre da odem kuci... Edited October 28, 2010 by ToniAdams
ducca Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 I posle neka mi taj koji pise mentolske zakone kaze da je ikada ucestvovao u saobracaju kao vozac i da moze da razgranici sta je bezbedno a sta ne
ion Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Od svega ovog: 2 kaznena poena:-Ako teret koje vozilo prevozi ugrožava bezbednost, oštećuje put, pada ili se vuče po putu.-Ako se noću ili po slaboj vidljivosti vozilo zaustavi ili parkira na kolovozu bez uključenih pozicionih, odnosno parkirnih svetala.-Ako se motorno, odnosno priključno vozilo, zaustavljeno na putu van naselja ili u naselju, noću I po smanjenoj vidljivosti ne obeleži trouglom kada je mesto na kojem se zaustavlja nedovoljno osvetljeno.-Započinjanje preticanja zaustavnom trakom.-Obilaženje zaustavljene kolone na putu ako nije moguće bezbedno uključivanje u traku istog smera.-Polukružno okretanje u tunelu, na mostu vijaduktu, podvožnjaku, nadvožnjaku, u uslovima smanjene vidljivosti, na nepreglednim mestima ili na delu puta gde nema dovoljne širine.-Vožnja jednosmernom ulicom u zabranjenom smeru.-Polukružno okretanje na mostu I u tunelu.-Parkiranje na mostu, u tunelu, na prevoju I u nepreglednoj krivini.-Ako se vozač ne zaustavi iza autobusa iz kojeg izlaze deca, na putu sa jednom saobraćajnom trakom po smeru.-Prekoračenje brzine u zoni usporenog saobraćaja za 11 do 30 km/h.-Vožnja u pešačkoj zoni.-Preticanje neposredno ispred ili na raskrsnici, osim na kružnom toku.-Preticanje ili obilaženje kojim se može ugroziti drugi učesnik u saobraćaju.-Započinjanje preticanja ili obilaženja kolone vozila ako je vozilo iza već počelo preticanje ili obilaženje.-Ako vozač upravlja vozilo iako nije sposoban zbog umora, bolesti I sl.opasnije je ovo:3 kaznena poena:Ako se u vozilu nalazi radar detektor.Toliko o "bezbednosti" (čitaj "budžetu")
Dankan Ajdaho Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Može li neko ukratko šta smo mi rabi Božiji dužni sada imati u svojim samopokrijetalima od zimske opreme?
Musharaf Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 На овим температурама је зимска гума опаснија, дужи зауставни пут и слабија управљивост. Наравно, не сумњам да ће се у следећих пар дана растрчати весели контролори, а да ће при првој мећави да се завуку у топле јазбине и гледају неки риелити шоу.
pp34 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 zar ta cela farsa sa zimskim gumama nije odlozena za sledecu sezonu™ ?
holden kolfild Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 (edited) jeste odlozena 'farsa' na sva 4 tocka. ostaje staro pravilo: 2 zimske na pogonskim ili 4 letnje sa sarama od 4+mm (+ lanci tamo gde je predvidjeno)edit: od 01.11. do 01.04. Edited November 1, 2010 by holden kolfild
Tihajeza Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 jeste odlozena 'farsa' na sva 4 tocka. ostaje staro pravilo: 2 zimske na pogonskim ili 4 letnje sa sarama od 4+mm (+ lanci tamo gde je predvidjeno)edit: od 01.11. do 01.04.to je bilo pravilo do sada? aj neka se javi jedan jedini kome je pajkan klekao na bljuzgavi kolovoz i merio šare, pa da umrem.
radisa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 (edited) to je bilo pravilo do sada? aj neka se javi jedan jedini kome je pajkan klekao na bljuzgavi kolovoz i merio šare, pa da umrem.To sam i ja dans pomislio, pandur vadi šubler (pomično merilo :), jel tako na srpskom?), zabija ga između šara na gumama, pa onda čkilji da odredi dubinu... :lol:Ako ovo neko doživi neka snimi krišom, biće vrh™ na Youtubetu... Edited November 1, 2010 by radisa
расејан Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Od svega ovog:...видим да је И писац тог извода из закона И поред тога што код нас рачунари раде већ педесет година И даље неспособан да на њему пише на српском .
nesha taxista Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 to je bilo pravilo do sada? aj neka se javi jedan jedini kome je pajkan klekao na bljuzgavi kolovoz i merio šare, pa da umrem.Verovatno nikome, ali meni se desilo da su me poslali na vanredni tehnički i tamo utvrdili da su mi šare manje nego što treba i na osnovu toga me kaznili. Nije mi pomoglo ni to što je šara bila manja od propisane samo na unutrašnjoj strani šadnjeg desnog točka pa to nisam ni mogao spolja da vidim, ali oni jesu iz kanala. Vodite računa o tome jer to vredi dosta bodova para, a uzimala se i dozvola za to. Ja sam se tad nekako izvukao na jedvite jade s uslovnom kaznom.
Recommended Posts