James Marshall Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Ne dao bog da možda kažu nešto svoje, što su sami osmislili, mogli bi se povrijediti, slomiti mozak.
Djuro Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Mene su prosle nedelje vratili sa tehnickog, "zato sto u kolima nisu bili sajla za vuču i fluo prsluk". Otisao po auto - u svakim vratima ima po jedan fluo prsluk (u EU ne smes ni da izadjes iz auta bez prsluka). Kazu, gledali su samo u prtljazniku. Otvorim prtljaznik, podignem tapacirung, sajla pored rezervnog tocka... 1
pacey defender Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Ovo dvoje policajaca nisu pisali pravilnik, zaduzeni su da ga sprovode. Alvirovic, kao i otac mu, silji na sluzbenicima nizeg ranga, a u vreme izborne kampanje ce sasvim slucajno da dovede u emisiju pomocnika ministra za infrastrukturu u kojoj ce zajednicki da istaknu napore ministarstva da se putna infrastruktura dalje unapredjuje. 8
de Sisti Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Tasta prekjuce vratili sa tehnickog ne radi mu zadnja prskalica stakla, evo 2 dana juri delove i majstora, a postoji valjda rok 3 dana pa onda mora sve ponovo. A druga mi juce u bg vratili 2 puta, ne mogu da otvore gepek, slao mi je snimak sa parkinga ispred tehnickog kako 5 puta otvara i zatvara. Ni njemu ne radi zadnja prskalica, sad kad ga vrate i treci put
Djuro Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 To sa zadnjim brisacem i prskalicom je nevidjena glupost. Kakve to veze ima sa bezbednoscu saobracaja? Ili otvaranje gepeka?
de Sisti Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Ma katastrofa, vecina auta kod nas verovatno i nema tu zadnju prskalicu, s obzirom da je prosecna starost automobila 17 godina
ragasto Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Ovaj macan je pre par dana pričao koliko su prskalice bitne Ja ako i imam zadnju prskalicu, ne radi već 3 godine.
beeva Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Dijagnostika bi trebala biti u dva dijela , prvi dio , po nekoj logici, bi trebao biti isključujući iz saobraćaja uz asistenciju policije -neispravne kočnice ,signalizacija, gume i trap.Drugi , neispravnost ali uz dozvoljenu vožnju unuttar odredjenog perioda za ispravke , a to su brisači, rđa, limarija , sjedišta .Ove stvari , prskalice , brave, plastika , pohabano auto, plastika može biti samo sugestivna uputa za opravku ali nikako nešto što ne dozvoljava vožnju.Inače elegantno se to može sve odraditi, ispod euro tri norme nema registracije al jbg glasovi .Nisam shvatio kako je u Srbiji ,ali u Bosni ako su neispravne kočnice, auto je u inf.sistemu neispravno i treba ga popraviti unutar 14dana ali opet vozilo je neispravno i kao takvo može na cestu što je suludo .Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
Tale Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 Planiram da ovih dana pišem svima e da bi se prekinulo sa praksom ukidanja zelenog trepćućeg signala. Vozio sam 50 km/h i jedva sam uspeo da usporim i da se zaustavim bez prekršaja i bez da mi se neko ne zapikne u zadnji deo:
Friend Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 (edited) To je jedna od vecih gluposti uradjenih za saobracaj u Beogradu - ukidanje trepcuceg zelenog svetla. Onaj Okanovic se hvalio tom odlukom. Edited August 18, 2021 by Friend 1
SNARC Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 Za fakta koje vlasti je on proglašen za saobraćajnog gurua ?
Recommended Posts