čekmeže Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Govna znaju da Turci idu kući pa uzimaju harač.
Đipalo Junuz Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Ovo su ona računanja prosečne brzine na osnovu vremena sa naplatnih rampi? Jebote, za prosek 160 mora baš da se gazi ozbiljno sve vreme...
Milosh76 Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Evo spiska lokacija na kojima se nalaze postojeće kamere: Snimaju brzinu: 1. Bulevar Nikole Tesle - Ušće 2. Bulevar Mihajla Pupina - kod Palate Srbija 3. Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića - kod Muzeja (istorije) Jugoslavije 4. Jurija Gagarina - kod "buvljaka" 5. Omladinskih brigada - Jurija Gagarina Snimaju prolazak kroz crveno svetlo: 6. Ustanička - kod Specijalnog suda 7. Trg Nikole Pašića (Dečanska) - Vlajkovićeva 8. Bulevar Nikole Tesle - Trešnjin cvet 9. Tošin bunar - Bulevar Zorana Đinđića 10. Bulevar Mihajla Pupina - kod TC Ušće 11. Starine Novaka - Cvijićeva Snimaju kretanje žutom trakom: 12. Brankov most (smer ka Novom Beogradu) 13. Brankov most (smer ka centru grada) 14. Bulevar vojvode Mišića - na skretanju za Sajam 15. Bulevar Despota Stefana - kod policijske stanice "29. novembar" https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1ggouhk_HxAir-k3FHZG6aIfGoCE&hl=en&ll=44.8062842125641%2C20.443910018554675&z=13 Pojedini mediji tvrde da su već postavljene nove kamere, ali je policija to negirala. Navodno je reč o ovim lokacijama: - (snimaju prolazak kroz crveno) - 1. Ulica Gavrila Principa 42 2. Ugao Francuske i Gospodar Jovanove 3. “Hajat” 4. Milutina Milankovića i Tošin bunar 5. Cvijićeva i Bulevar despota Stefana 6. Požeška 52 7. Takovska i Dalmatinska 8. Zdravka Čelara i Preradovićeva 9. Marijane Gregoran i Stevana Dukića 10. Vojvode Micka Krstića i Patrisa Lumumbe 11. Kneza Višeslava i Osogovska 12. Kod škole u Ulici Ace Joksimovića 13. Kneževačka, Bože Jankovića i Prvoboraca 14. Surčin, centar - (snimaju brzinu) - 15. Most na Adi 16. Brankov most 17. Pančevački most 18. Pančevački put (razdvajanje Starog i Novog puta) 19. Most Gazela 20. Zrenjaninski put, 96 i 98 21. Buvljak, OTC (proširenje) 22. SIV 1 (proširenje) 23. Omladinskih brigada i Jurija Gagarina (proširenje) 24. “Hajat” (proširenje) 25. Surčinski put 26. Jakovački kormandin 27. Borska i Baštovanska 28. Obrenovački put, posle skretanja za Železnik 29. Ibarska magistrala - Rušanj 30. Ibarska magistrala - groblje Orlovača 31. Ibarska magistrala - Vreoci - (snimaju kretanje žutom trakom) - 32. SIV 1 (proširenje) Jedna od neproverenih i nezvaničnih informacija je da će biti postavljena kamera na Starom savskom mostu (Tramvajski most) koja će navodno snimati istek važnosti registarske nalepnice.
I*m with the pilots Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Quote Zamena tablica sa Č, Ć, Š, Ž, Đ, Y i W od 2018. godine Ko mora da menja tablice i kad, a ko ne mora? Kakva je procedura i koliki su troškovi? http://www.trijumf021.rs/zamenatablica2018 Pricam sa ocem o autu i on spomenu ovu zamenu tablica, za koju nisam znala uopste. U citavoj prici, koja zvuci kao "hajde da punimo budzet", mi je nekako cudno da se u grupi slova zbog kojih se moraju menjati tablice ne nalazi i X. Tj. zanima me po kojoj logici su izabrana ova slova a da to onda ne obuhvata i X. (Meni je ovo delovalo kao: slova koja na latinici imaju crtice i kukice, i strana slova - te X, Y i W)
Đipalo Junuz Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 (edited) Taksisti imaju TX, možda zbog toga X ostaje... Edit: kad već menjaju mogli su da se sete i izbace iz parova slova kombinacije međusobno vizuelno sličnih slova (IJ/JI i OD/DO mi prvo padaju na pamet...) Edited March 17, 2018 by Đipalo Junuz
levi Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 e na ovome će da padnu, kakvo Kosovo kad se pobune vlasnici sa Đ i Ž, izbiće neredi. preterali su jbg
SNARC Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Jes vala..kad se pobune Krusevac, Vrsac i slicni..najebao je.
kud u maglu Simoviću Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 1 hour ago, I*m with the pilots said: Pricam sa ocem o autu i on spomenu ovu zamenu tablica, za koju nisam znala uopste. U citavoj prici, koja zvuci kao "hajde da punimo budzet", mi je nekako cudno da se u grupi slova zbog kojih se moraju menjati tablice ne nalazi i X. Tj. zanima me po kojoj logici su izabrana ova slova a da to onda ne obuhvata i X. (Meni je ovo delovalo kao: slova koja na latinici imaju crtice i kukice, i strana slova - te X, Y i W) jebo im pas mater mada ni ostali nećete biti lišeni izdatka za nove tablice. valjda sledeće godine ističe rok važenja registarskih tablica. produženje bio sa 7 na 9 godina, ako se ne varam :nek komšiji crkne krava:
JozoMujica Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 1 hour ago, SNARC said: Jes vala..kad se pobune Krusevac, Vrsac i slicni..najebao je. Pa ne izbacuju se dijakritici iz skraćenica gradova...
čekmeže Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 2 hours ago, SNARC said: Jes vala..kad se pobune Krusevac, Vrsac i slicni..najebao je. Kad zarate Šabac i Senta.
nesha taxista Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 10 hours ago, JozoMujica said: Pa ne izbacuju se dijakritici iz skraćenica gradova... Sigurno? Tamo piše ovako: Quote Međutim, ukoliko vaše registarske oznake sadrže slova: Č, Ć, Š, Ž, Đ, Y i W, moraćete da izrađujete nove tablice. Znači ne pominje se da se to ne odnosi na gradove, odnosno trebalo bi da važi za sva slova na tablici. Barem se meni tako čini logičnim. Inače bi bilo besmisleno, jer su celu stvar dobrim delom inicirali zbog ukucavanja registarske oznake na mobilnom zbog parkiranja i slično.
Delija67 Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Jedino još treba da ukinu posebnu registarsku oznaku za Sentu i Bogatić/Bečej i rešiće taj problem.
James Marshall Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Meni je glupo uopšte to lokalizovanje tablica, šta koga ima da boli kurac da li je neki šofer iz Leskovca, Šida ili Beograda, još dodatno raspiruje tu regionalnu netrpeljivost. Eno Mađari žive bez toga, u Bosni, moš misliti. Odrede se samo lotovi koji pripadaju kom gradu, da ne dođe do zabune, makar sad nije problem centralizovati sistem.
Delija67 Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Važno je da znaš da je neko iz Pančeva ili Sremske Mitrovice, pa da pojačaš oprez
Recommended Posts