Кристофер Лумумбо Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 (edited) kad ste napadali kaznu, ali prvi put. ne mislim na ovaj poslednji poraz. :D Edited September 3, 2009 by kojot
Bustin Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 kad ste napadali kaznu, ali prvi put. ne mislim na ovaj poslednji poraz. :Dje si li ti ovo izasao u "novinama"mislim - jesi li ti ovaj kojot iz poslednjeg jakog HOFa (KOD vs- neko. vs. svako...)
Кристофер Лумумбо Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 daj mi link pa cu ti recu. mi smo skoro cistili njihovi wing, ali nije bilo nekih narocitih hofova.
eye of the beholder Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Imao problem "onomad", isti problem imam i sadNa vise kolonija sam u minusu, pritom u rudnicima i strugarama nemam ljudi.Akademije sam "ugasio"Vina uvek ima i status je " :) "u muzejima je sve "puno"medjutim "finansijski proracun" je --------------------------Приход----------Одржавање----------ИзносĦ ______ 4 ______ 2,834-----------------2,985-------------- -152ovako izgleda tabelaa ovako izgleda gradSta da radim?Para za sada ima, ali pare ne rastu na drvetu i pitanje je dana kad cu da bankrotiram... :(
jimi Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Prevelika vojska. Dopuni stanovnistvo u gradpvima do maksimuma i po potrebi dogradi opstinu.
eye of the beholder Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 (edited) Dopuni stanovnistvo u gradpvima do maksimuma i po potrebi dogradi opstinu.Kako se "dopunjava" stanovnistvo?vojskom ili izgradnjim novih objekata? Edited September 7, 2009 by eye of the beholder
panta rhei Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 pusti da ti rast po satu bude veci, tako brze dolaze gradjani. to radis tako sto povecavas zadovoljstvo. po potrebi nadogradjujes gradsku kucu u kombinaciji sa povecanim zadovoljstvom. oprez pri pravljenju vojske, jer time je trosak dvostruk, sa jedne strane vojska kosta a sa druge gubis gradjane koji prave novac.
steppingrazor Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 poslednji topic na ikariam forumu ladovina za početnika u najavi.kojote farma me neki iz tvog majka saveza. navrzo se, al mu spremam sigranku nadam se da je hrabriša i da će muški da podnese gubitak kompletne armije kao što sam se ja pomirio da će i moja umreti u tom poduhvatu.
Кристофер Лумумбо Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 poslednji topic na ikariam forumu ladovina za početnika u najavi.kojote farma me neki iz tvog majka saveza. navrzo se, al mu spremam sigranku nadam se da je hrabriša i da će muški da podnese gubitak kompletne armije kao što sam se ja pomirio da će i moja umreti u tom poduhvatu.nije vise majka savez vec savez. :Dkazi mi ko te farma
steppingrazor Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 nije vise majka savez vec savez. :Dkazi mi ko te farmada mu kažeš šta ga čeka? ^_^ beži mi 4000 generala što i nije tako nedostižno sa ovom mojom proizvodnjom vojske 24/7. ja sam sada na nekih 1300 generala. imam samo 50 džinova i 25 minobacača. tek sam počeo. podmornice isto slabo samo 17 i bednih 9 minobacača. trudim se da mu priuštim ponovno pravljenje armije. samo da nadjem u kom je gradu drži -_-
Кристофер Лумумбо Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 da mu kažeš šta ga čeka? ^_^ beži mi 4000 generala što i nije tako nedostižno sa ovom mojom proizvodnjom vojske 24/7. ja sam sada na nekih 1300 generala. imam samo 50 džinova i 25 minobacača. tek sam počeo. podmornice isto slabo samo 17 i bednih 9 minobacača. trudim se da mu priuštim ponovno pravljenje armije. samo da nadjem u kom je gradu drži -_-auh, pa nemas ti sanse protiv njega. bolje mi kazi o kome se radi da mu kazem da prestane.
twisted Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 lele, pa i kojot sad glumi ludilo, a do juče je bilo: a kako se prave musketari i šta su garnizonska prava... tz tz tz... -_-
eye of the beholder Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Da li postoji neko pravilo da neki igrac ne moze da napada jednog istog igraca vise puta dnevno?I ako ima da li postoje sankcije prema tom igracu?Hvala!
steppingrazor Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 (edited) do 6 puta sme da te ofleka u toku dana. sve preko toga nije dozvoljeno i mozes da ga prijavis.edit:evo sta pise na ikariam forumu Вишеструки нападиНије дозвољено нападати ниједан град више од 6 пута у периоду од 24 часа.Више од 6 напада је једино дозвољено када је ваш Савез у рату са другимСавезом. Рат мора бити објављен на званичном Икариам Србија форуму ускладу са правилима форума.Напомена: Нападачке трупе које су комплетно уништене се не рачунају у правилу о више напада. Edited October 12, 2009 by steppingrazor
dig_chohano Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Ne može više od 6 puta da ti napadne isti grad. Dakle, ako imaš 4 grada, sme da te drkne 24 puta.
Recommended Posts