March 26, 200916 yr Pozdrav Ikariamci :DJa igram od novembra .rs, mozda smo se sretali na igrici a mozda i nismo :D
March 26, 200916 yr A ne ne, dosta mi je traviana (sad sam ponovo poceo novi server), te browse igrice su zlo, najgore vrste... Al sta cu.... Jel ima nekog da igra travian rs2? A da ne bi trolvao igrao sam i ovo ali pre nekoliko meseca i odustao sam na vreme...... Edited March 26, 200916 yr by Prlapan
March 26, 200916 yr dobro vece.Ви сте овде:Свет > Laxios[54:28] > Kebabistanjesmo li prekosveta?i da... kako se ovo igra? :D
March 26, 200916 yr Author Kako se borite sa korupcijom? Palata i guvernerove rezidencije ti moraju biti na istom lvl.
March 26, 200916 yr Evo i izvjestaja danasnje bitke, poslao je 133 jedinice, sto je bilo malo da me pobjedi.Mec zavrsen u 8 rundi, napadac , a meni odlican pokazatelj protiv koliko jakog protivnika se moze boriti, a ako neko udari sa jacim snagama, bezanija Исход борбе Борба за "moj grad" (26.03.2009 20:04:22) ePopeye из Brskovo vs "mene" из "mog grada" Борба је завршена Победници: ja :D Преостале трупе (-Губици) Мачевалац 4 (-31).......... Мачевалац 19 (-6) Копљаник 9 (-35).......... Копљаник 64 (-20) Стрелац 15 (-35).......... Стрелац 12 (-3) Ован 0 (-2).......... Ован 10 (-1) Кувар 0 (-2).......... Катапулт 3 (-0) Град "moj grad" је одбрањен.
March 26, 200916 yr Alpha svet, al' neću još da delim kordinate :P . Bacili me na neko dss ostrvo. Izgradnja ide lepo ali mi stalno stanovništvo ide u minus. Od današnjeg učlanjenja u igricu nadogradio akademiju na drugi nivo, napravio trgovačku luku i tako spizdio svo drveće. Mislio sam da će se nadogradnjom akademije nešto promeniti ali izgleda ništa . Koliko je pametno da mi zlato ide u minus na uštrb nauke ?Da li može neko da me opljačka iako nemam ništa ?Kada ću ja moći nekoga da opljačkam i da li taj neko mora biti isključivo sa nekog drugog ostrva ili mogu i u komšiluk po danak ? sta da forsiram u akademiji?a da nije OT bend.I mene interesuje. Da li treba da forsiram samo jednu oblast izučavanja ili treba podjednako sve ?Hvala iskusnijim forumašima na odgovoru.Kojote mogli bi da pravimo neku rasta alijansu. :D
March 27, 200916 yr Za vas koji ste tek poceli, taktika razvitka zavisi od ostrva na kom se nalazite, tacnije resursa.Ako ste na kristalu, razvijajte akademije, menjajte kristal za mermer, i sto pre napravite koloniju na vinu.Ako ste na mermeru, budzite zgrade i zidove, prva kolonija vino.Ako ste na vinu, gledajte da sto pre povecate broj stanovnika, a prva kolonija mermer.Ako ste na sumporu, pravite ofanzivnu vojsku i pljackajte. Nesto sumpora izvozite tj menjajte za mermer, prva kolonija vino.Sto se akademije tice, nemojte forsirati samo jednu oblast, svaka ima svoje prednosti.Ovo je moje misljenje, mozda neko ima drugaciji savet :) Edited March 27, 200916 yr by Goxy-jev_Nick
March 27, 200916 yr ja sad recimo imam 4 kolonije i nijedna nije na vinu. kolonije sa vinom su se pokazale najlakše za pljačku, a prodajom mermera sam uvek dobijao više nego prodajom kristala. sumpor nikad nisam prodavao zbog 1) niske cene i 2) sopstvenih potreba
March 27, 200916 yr Najlakse za pljacku? Kako to, voleo bih da mi objasnis :D Ja od 6 kolonija imam 2 na vinu, nikada me niko nije opljackao :) To da li je nekog lakse ili teze opljackati zavisi od mnogih faktora, ali nikako od resursa na ostrvu :)
March 27, 200916 yr Author Možda je hteo da veli da je vino najlakše opljačkati, jer ga u svakom gradu koji napadneš ima. Osim ako napadaš nekog inaktivnog...
March 27, 200916 yr Imam u savezu jednog lika koji je igrao slicnu taktiku, 3 kolonije na mermeru, 1 na kristalu i nijednu na vinu, pa ga je stalno uvozio. Kasnije mu je dozlogrdilo, pa je i sam napravio :)Imajte na umu da kako igra bude odmicala, vino ce da bude na sve vecoj ceni.