Jump to content
IGNORED

Yokoso! Japan

Yoyogi

Recommended Posts

Posted

Ja mislim da to bane narucuje kod sebe, 120 juana - oko 15 evra?

Posted
Ja mislim da to bane narucuje kod sebe, 120 juana - oko 15 evra?
jeste 120 juana, sto je cca 15 eurcena je sa postarinom
Posted

inace u prolazu samo da se izvinim yoyogiju iako ga nista nisam dirao, ali vise onako univerzalno, posto je bio za sve u pravuu to ima mogu da mu ponudim bilo koju vrstu kazne koju pozeli za maltretman, javno fastanje falafela sa prilozima - ljuto, humus, shoyu, udaranje macola i bubotaka.... a isto preporucujem i svima vama koji ste ga oterali odavde. purifikacija duha kroz patnju, pokajte se gresnici

• 2 weeks later...
Posted

Kakvi ste skorojevići...

Posted

i ti bi bio na nasem mestu, zemaljski crve

Posted

rece mi, a i ti bi mogao neki izvestaj da napises.

Posted

Ej... Jel Jos neko u Japanu? Ja Sam sutra u Tokiju na tri Dana. Banecare smrad, nece dalje of Seula.

• 2 weeks later...
Posted

stigli dobro i zdravo, vec sam malo odmorio, bacio se na hranu... sacekali su me poznati pejsazi, ukusi i mirisi, spreman na uzivanje 3 nedelje...

• 2 weeks later...
Posted

bio u jednom ryokanu u Izo-u dve noci, lepo ali nevidjeno skupo. mislio sam da je bilo $120 za jednu noc, ali sam se zeznuo za jednu nulu. sreca da nisam ja platio...

Posted

jebote. patim za Tokiom.FR, smem da okačim fotku? staviću tamnu crtu tamo gde treba :naughty:

Posted

bice fotke i izvestaj na blogu kad se vratim, nemam kad da to obavim. sve super, ali ko je putovao sa decom popisan se budi :frust: