Jump to content

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

Ja sam jednom naleteo na reprezentativca Nepala u odbojci od cca 170cm (za glavu visi od nekoliko zemljaka s kojima je bio) ali tamo igraju sa spustenom mrezom pa moze da postigne i blok i smec i ostalo sta treba.

ja se jednom vozila u liftu sa sedam turskih kosarkaskih reprezentativaca.

Yedi dev adam vs Snežana Cmrlj... u liftu... zvuči kao dobar... film.

• 3 months later...

Ne znam koji perverzni um je naterao devojke u moderne salvare. Mislio sam da je ta pomama prosla,...well it's back, baby. A majstoricama koje u salvarama uspevaju da voze bicikle trebalo bi dati nekakvu nagradu...

nemas ti pojma koliko je to udobno, jednom da probas ne bi se vadio iz njih. a i super su lepe, evo ove za tebe da prosiris vidike.Front-panel-Harem-Pants-by-deepstyle-300x199.jpg

Te su jos i dobre, ove sto nose ovde onaj srednji deo im se s oprostenjem vuce skoro po zemlji.

ove su modifikacija, ne mozes ti odmah da skaces na full harem pants, treba to postepeno, konzervativan si ti. jednom kad pocnes, srednji deo ce, s oprostenjem, samo da raste.

Ja se izvinjavam na modnoj neosvescenosti ali meni ovaj tip pantalona izgleda kao da si se usr'o u njih pa zato visi taj srednji deo :unsure:

Jesam, konzervativan, nasta to lici, sta je sledece, hoce burke da nose iz fazona. :s_c:

meni su te nove harem pants odlicne. i muske i zenske. nisam video kod nas, morace iz kine da se poruce.

A smejali smo se svi Rumenki, kad je krojila pantalone Radovanu. Zena bila vizionar.

On 25. 3. 2013. at 9:05, cmrlj said:
nemas ti pojma koliko je to udobno, jednom da probas ne bi se vadio iz njih. a i super su lepe, evo ove za tebe da prosiris vidike.Front-panel-Harem-Pants-by-deepstyle-300x199.jpg
Ja imam skoro iste ko ove sa slike :heart:

Edited by sailorman

Ja pricam o ovomeharem.jpeg

kao sto rekoh, udobne i lepe.

On 25. 3. 2013. at 9:12, Indy said:
Jesam, konzervativan, nasta to lici, sta je sledece, hoce burke da nose iz fazona. :s_c:
burka.jpgnaravno, ko ovo ne bi nosio iz fazona?!

Da su udobne razumem, ali mi se ne svidjaju nikako. Sto se burke tice, skoro negde procitah izjavu Stefana Milenkovica da je zena najlepsa u burki jer joj se vide samo oci a to je potpuno dovoljno za zaljubiti se