Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted

Ja sam jednom naleteo na reprezentativca Nepala u odbojci od cca 170cm (za glavu visi od nekoliko zemljaka s kojima je bio) ali tamo igraju sa spustenom mrezom pa moze da postigne i blok i smec i ostalo sta treba.

Posted

ja se jednom vozila u liftu sa sedam turskih kosarkaskih reprezentativaca.

Posted

Yedi dev adam vs Snežana Cmrlj... u liftu... zvuči kao dobar... film.

• 3 months later...
Posted

Ne znam koji perverzni um je naterao devojke u moderne salvare. Mislio sam da je ta pomama prosla,...well it's back, baby. A majstoricama koje u salvarama uspevaju da voze bicikle trebalo bi dati nekakvu nagradu...

Posted

nemas ti pojma koliko je to udobno, jednom da probas ne bi se vadio iz njih. a i super su lepe, evo ove za tebe da prosiris vidike.Front-panel-Harem-Pants-by-deepstyle-300x199.jpg

Posted

Te su jos i dobre, ove sto nose ovde onaj srednji deo im se s oprostenjem vuce skoro po zemlji.

Posted

ove su modifikacija, ne mozes ti odmah da skaces na full harem pants, treba to postepeno, konzervativan si ti. jednom kad pocnes, srednji deo ce, s oprostenjem, samo da raste.

Posted

Ja se izvinjavam na modnoj neosvescenosti ali meni ovaj tip pantalona izgleda kao da si se usr'o u njih pa zato visi taj srednji deo :unsure:

Posted

Jesam, konzervativan, nasta to lici, sta je sledece, hoce burke da nose iz fazona. :s_c:

Posted

meni su te nove harem pants odlicne. i muske i zenske. nisam video kod nas, morace iz kine da se poruce.

Posted

A smejali smo se svi Rumenki, kad je krojila pantalone Radovanu. Zena bila vizionar.

Posted (edited)
nemas ti pojma koliko je to udobno, jednom da probas ne bi se vadio iz njih. a i super su lepe, evo ove za tebe da prosiris vidike.Front-panel-Harem-Pants-by-deepstyle-300x199.jpg
Ja imam skoro iste ko ove sa slike :heart: Edited by sailorman
Posted

kao sto rekoh, udobne i lepe.

Jesam, konzervativan, nasta to lici, sta je sledece, hoce burke da nose iz fazona. :s_c:
burka.jpgnaravno, ko ovo ne bi nosio iz fazona?!
Posted

Da su udobne razumem, ali mi se ne svidjaju nikako. Sto se burke tice, skoro negde procitah izjavu Stefana Milenkovica da je zena najlepsa u burki jer joj se vide samo oci a to je potpuno dovoljno za zaljubiti se