henrik larsson Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 edit - kad smo kod gestova koje viđamo po fotkama - šta im dođe ono kad ispruže ruke napred a šake poviju ka unutra držeći ispružene kažiprste na dole a palčeve ispružene paralelno s tlom, jedan uperen ka drugom?Ovo je nemoguće izvesti ako se striktno prati opis.
duda Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ovo je nemoguće izvesti ako se striktno prati opis.meni se dopao opis, baš je moguće
Vapad Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Moguće je, ispruži ruke, napravi dva pištolja prstima i uperi ih na dole tako da palac gleda u palac i poklopićeš se sa njenim opisom.
Indy Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 a ne znam gde viđa te gestove, na fotkama valjdaDa, kao što se može videti iz priloženog (fotka je iz internet novina, btw - nisam špartao po tuđim fejsbucima).
Razzmatazz Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 edit - kad smo kod gestova koje viđamo po fotkama - šta im dođe ono kad ispruže ruke napred a šake poviju ka unutra držeći ispružene kažiprste na dole a palčeve ispružene paralelno s tlom, jedan uperen ka drugom?Možda "A za jogurt ćeš morati da se sagneš"?
Indy Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 BTW. Mene nervira (to je kod ove najnovije generacije, whatever - Y, Z?) i to što - a posebno ženske, i to posebno Azijatkinje - moraju pod apsolutno obavezno da podignu 2 prstića na svakoj fotki. Sređivao sam nečije fotke sa puta po Koreji, nije bilo ja mislim ni jedne na kojoj nasmejane Korejančice nemaju 2 prstića nabijena u objektiv. Kakav glupi mem.
InvisibleLight Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 a sta im to oznacava?(pretpostavljam da nije demodirani 'victory')
Indy Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Imam utisak da im ne znači ništa, nego su videli da se i svi drugi tako slikaju (a slično važi i za taj "neslavni" facebook duckface). Sva sreća pa nije bilo digitalnih fotoaparata i fejsa kad smo mi bili mladi & ludi. :D
ivy Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 jel ovo?ako je to, znači srce i da za potpuni je hejt
slepa živana Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ovo je nemoguće izvesti ako se striktno prati opis.možda je dečja paraliza
pt 2.0 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 BTW. Mene nervira (to je kod ove najnovije generacije, whatever - Y, Z?) i to što - a posebno ženske, i to posebno Azijatkinje - moraju pod apsolutno obavezno da podignu 2 prstića na svakoj fotki. Sređivao sam nečije fotke sa puta po Koreji, nije bilo ja mislim ni jedne na kojoj nasmejane Korejančice nemaju 2 prstića nabijena u objektiv. Kakav glupi mem.hihi, jeste ovo pojava :). nisam pitala moju china girl zasto tako, al tako je.
Dagmar Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 hihi, jeste ovo pojava :). nisam pitala moju china girl zasto tako, al tako je. Nikakav je ovo hejt, meni je hejt (pojava) da su sve Kineskinje koje sam upoznala vise od mene, kad nadjem neku koja je niza od mene, i ja cu pored nje da stavim taj glupi znak na slici.
pt 2.0 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Nikakav je ovo hejt, meni je hejt (pojava) da su sve Kineskinje koje sam upoznala vise od mene, kad nadjem neku koja je niza od mene, i ja cu pored nje da stavim taj glupi znak na slici.hmm... sad me kopka koliko si visoka? ili su one bile iz pokrajine sa visokim stanovništvom?
Dagmar Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 hmm... sad me kopka koliko si visoka? ili su one bile iz pokrajine sa visokim stanovništvom?Bile su iz raznih pokrajina, oko 167 recimo pošto sam ja 162, a ove su bile primetno više. I bile su iz raznih pokrajina, nema mi tu utehe
Delija67 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Izgleda da si naletela na kosarkasku repstaciju Kine
Recommended Posts