Jump to content

Featured Replies

a jel taj caclija dobiva platu za to sto radi il je volonter? ozbiljno pitam.

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Neizvesan sastanak u BriseluJa najbolje obozavam kad je sastanak "neizvesan"..A isto takodje volu i zaposleni na Be92

Komentar na vest o cenama stanova koje "nece padati, i da je pravo vreme za kupovinu". Ne secam se da je neko imao 1000 plusica...

Pa dobro, poznato je da omladina stranaka komentarise i lajkuje vecinu vesti na b92, blicu...

Film u 9:02 počinje u 9:11.

Film u 9:02 počinje u 9:11.
shtreberi koji svako veche pochinju u tachno 19:30 pochinju od 10 do 20 pa do samih 20 i 10. to se zove dilatacija vremena.

pa posle neko kaže da neće biti posledica Velikog Hard-on Kolajdera, odma krenule depilacije vremena ili kako se to već kaže...

nema gazze da napiše zanimljivost sa nastupa klfa ali dok se ne pojavi uživajte u nostalgiji:http://www.youtube.com/watch?v=_k7DgWvSSWM ne sećam se kad sam poslednji put slušao vesti na radiju? emituje li se ovo i dalje?

O sutrasnjoj stampi sa urednikom Pressa. :isuse:

O sutrasnjoj stampi sa urednikom Pressa. :isuse:
Po ko zna koji put!
Po ko zna koji put!
Nisam znao da je uobicajena pojava. Sad naleteo slucajno na "prelistavanje".

sajt: dno je konacno dosegnuto, prica se o Crnoj ruzi i ritualnim satanistickim ubistvima.

Po ko zna koji put!
Gazda Djido ;)

Vrlo elokventan novinar, uspeo je da za minut četiri puta kaže definitivno. Inače, tom Veljku Laliću prošle godine sam ostavio u redakciji "Pressa" moju knjigu na poklon i CV, sa molbom za zaposlenje. Nit mi se zahvalio mejlom za tako lep poklon, nit je napisao svom kolegi neki kurtoazan odgovor, da je situacija takva i takva, da nema prostora za angažovanje. Pre nekoliko dana sam ga potražio na Fejsbuku i pitao da li je knjiga stigla do njega, serator ne samo da se nije javio nego me je verovatno i prijavio Fejsbuku za harassing message. :isuse:

A na sajtu opusteno tekstici koji u najboljem slucaju koketiraju sa rasizmom."Polovina svih beba u Holandiji su deca iz islamskih porodica. Za poslednjih 30 godina muslimansko stanovništvo u Velikoj Britaniji poraslo je od 82 hiljade do 2,5 miliona ljudi. Ako se ova tendencija ne promeni, preostaće nam samo da poželimo uspeh Evropljanima u potrazi za novom idealnom domovinom."