ToniAdams Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 a jel taj caclija dobiva platu za to sto radi il je volonter? ozbiljno pitam.
SNARC Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Neizvesan sastanak u BriseluJa najbolje obozavam kad je sastanak "neizvesan"..A isto takodje volu i zaposleni na Be92
Prospero Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Komentar na vest o cenama stanova koje "nece padati, i da je pravo vreme za kupovinu". Ne secam se da je neko imao 1000 plusica...
ficfiric Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Pa dobro, poznato je da omladina stranaka komentarise i lajkuje vecinu vesti na b92, blicu...
gospa buba Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Film u 9:02 počinje u 9:11.shtreberi koji svako veche pochinju u tachno 19:30 pochinju od 10 do 20 pa do samih 20 i 10. to se zove dilatacija vremena.
Alphons Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 pa posle neko kaže da neće biti posledica Velikog Hard-on Kolajdera, odma krenule depilacije vremena ili kako se to već kaže...
Ryan Franco Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 nema gazze da napiše zanimljivost sa nastupa klfa ali dok se ne pojavi uživajte u nostalgiji:http://www.youtube.com/watch?v=_k7DgWvSSWM ne sećam se kad sam poslednji put slušao vesti na radiju? emituje li se ovo i dalje?
Sludge Factory Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 O sutrasnjoj stampi sa urednikom Pressa. Po ko zna koji put!
Nesh Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Po ko zna koji put!Nisam znao da je uobicajena pojava. Sad naleteo slucajno na "prelistavanje".
Аврам Гојић Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 sajt: dno je konacno dosegnuto, prica se o Crnoj ruzi i ritualnim satanistickim ubistvima.
Quizmaster Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Vrlo elokventan novinar, uspeo je da za minut četiri puta kaže definitivno. Inače, tom Veljku Laliću prošle godine sam ostavio u redakciji "Pressa" moju knjigu na poklon i CV, sa molbom za zaposlenje. Nit mi se zahvalio mejlom za tako lep poklon, nit je napisao svom kolegi neki kurtoazan odgovor, da je situacija takva i takva, da nema prostora za angažovanje. Pre nekoliko dana sam ga potražio na Fejsbuku i pitao da li je knjiga stigla do njega, serator ne samo da se nije javio nego me je verovatno i prijavio Fejsbuku za harassing message.
Kampokei Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 A na sajtu opusteno tekstici koji u najboljem slucaju koketiraju sa rasizmom."Polovina svih beba u Holandiji su deca iz islamskih porodica. Za poslednjih 30 godina muslimansko stanovništvo u Velikoj Britaniji poraslo je od 82 hiljade do 2,5 miliona ljudi. Ako se ova tendencija ne promeni, preostaće nam samo da poželimo uspeh Evropljanima u potrazi za novom idealnom domovinom."
Recommended Posts