hazard Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Za one nestrpljive, imate podcast sa epizodama "noćne smene" na: http://media.rtv.rs/sr_ci/nocna-smena/1359 ...Sad bi komentar trebalo da bude nešto u stilu: Može li B92 da padne niže?! Međutim, B92 je već na dnu, tako da i ne može da padne ...Uvek moze kroz dno da se propadne!
Frank Pembleton Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 lepo sam vam rekao....Sto jes jes....
Verterdegete Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Da li zna neko kada krece Utisak nedelje ?
stoka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 I koliko traje ta famozna "letnja pauza" na radiju i televiziji B92? Tri meseca?! Četiri?! Znači, u tom periodu ne sme ništa da se dešava, mora da nam se dobro odmore Brakus, Šaponja, Blebećković i ono dvoje nesrećnika sa jutarnjeg programa na radiju ... E, lepo je govorio Dušan-Duško-Dule-Duća-Dulence Korać ...
Quizmaster Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jesam li dobro čuo ovog doktora hirurga, da je rekao ".. ne mora to da bude jebada svih nas"?
Idioteque Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Kreće The Wire od 26. 9. Termin - ponoć. Al zato će CSI: Miami ići od 20h. <_< Prenose i NLB ligu ove godine, Partizanove i Zvezdine tekme valjda, a uzeli su i Primeru.Meni dosta.
gervasius twinkleminkleson Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 do sad wirea nije bilo nigdje, sad odjednom na nekoliko kanala :Dne smeta, ne zalim se.svaka cast za primeru, steta sto su najavili da ih nece vise biti u ponudi CG kablovskih operatera :(
notenoughreasonsforclaire Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 E, dugo je i trajalo...Nego, pustite "Flintstones" sa starom sinhronizacijom i meni će srce svakog jutra biti puno.
Milosh76 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Da li moze neki izvor informacija, pogotovo za The Wire i Primeru?
Nesh Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Prenose i NLB ligu ove godine, Partizanove i Zvezdine tekme valjda, a uzeli su i Primeru.Meni dosta.Otkud ovo? Na sajtu B92 jos nista o tome. Bilo bi lepo.
Idioteque Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ne može izvor, morate da mi verujete! :P Za Primeru nisam 100% siguran, pošto "izvor" ne zna ni šta je to, ali "neku ligu su kupili, misli da je Primera".
belch Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 (edited) Kreće The Wire od 26. 9. Termin - ponoć. Prenose i NLB ligu ove godine, Partizanove i Zvezdine tekme valjda.moram da nabavim tv! oduvek me zanimalo kako bi preveli onoliki sleng u vajeru Edited September 15, 2011 by funk soul sister
Кристофер Лумумбо Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 (edited) Kreće The Wire od 26. 9. Termin - ponoć. Al zato će CSI: Miami ići od 20h. <_< Prenose i NLB ligu ove godine, Partizanove i Zvezdine tekme valjda, a uzeli su i Primeru.Meni dosta.zasto jednostavno ne downloadujes i odgledas na kompu? ko jos gleda serije na tv-u?! Edited September 15, 2011 by kojot
Аврам Гојић Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 zasto jednostavno ne dosnloadujes i odgledas na kompu? ko jos gleda serije na tv-u?!ja poceo ponovo da gledam na TV-u, doduse na HBO. ima tu nesto super, da cekas da pocne serija ili film, da ti neko pusta umesto da sam ti pustas. to je kao razlika izmedju restorana i samoposluge.
Recommended Posts