Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
Za one nestrpljive, imate podcast sa epizodama "noćne smene" na: http://media.rtv.rs/sr_ci/nocna-smena/1359 ...Sad bi komentar trebalo da bude nešto u stilu: Može li B92 da padne niže?! Međutim, B92 je već na dnu, tako da i ne može da padne ...
Uvek moze kroz dno da se propadne!
Posted
lepo sam vam rekao....
Sto jes jes....
Posted

Da li zna neko kada krece Utisak nedelje ?

Posted

I koliko traje ta famozna "letnja pauza" na radiju i televiziji B92? Tri meseca?! Četiri?! Znači, u tom periodu ne sme ništa da se dešava, mora da nam se dobro odmore Brakus, Šaponja, Blebećković i ono dvoje nesrećnika sa jutarnjeg programa na radiju ... E, lepo je govorio Dušan-Duško-Dule-Duća-Dulence Korać ...

Posted

Jesam li dobro čuo ovog doktora hirurga, da je rekao ".. ne mora to da bude jebada svih nas"? :lol:

Posted

Kreće The Wire od 26. 9. Termin - ponoć. :Hail: Al zato će CSI: Miami ići od 20h. <_< Prenose i NLB ligu ove godine, Partizanove i Zvezdine tekme valjda, a uzeli su i Primeru.Meni dosta.

Posted

do sad wirea nije bilo nigdje, sad odjednom na nekoliko kanala :Dne smeta, ne zalim se.svaka cast za primeru, steta sto su najavili da ih nece vise biti u ponudi CG kablovskih operatera :(

Posted

Da li moze neki izvor informacija, pogotovo za The Wire i Primeru?

Posted
Prenose i NLB ligu ove godine, Partizanove i Zvezdine tekme valjda, a uzeli su i Primeru.Meni dosta.
Otkud ovo? Na sajtu B92 jos nista o tome. Bilo bi lepo.
Posted

Ne može izvor, morate da mi verujete! :P Za Primeru nisam 100% siguran, pošto "izvor" ne zna ni šta je to, ali "neku ligu su kupili, misli da je Primera".

Posted (edited)
Kreće The Wire od 26. 9. Termin - ponoć. :Hail: Prenose i NLB ligu ove godine, Partizanove i Zvezdine tekme valjda.
moram da nabavim tv! oduvek me zanimalo kako bi preveli onoliki sleng u vajeru Edited by funk soul sister
Posted (edited)
Kreće The Wire od 26. 9. Termin - ponoć. :Hail: Al zato će CSI: Miami ići od 20h. <_< Prenose i NLB ligu ove godine, Partizanove i Zvezdine tekme valjda, a uzeli su i Primeru.Meni dosta.
zasto jednostavno ne downloadujes i odgledas na kompu? ko jos gleda serije na tv-u?! Edited by kojot
Posted
zasto jednostavno ne dosnloadujes i odgledas na kompu? ko jos gleda serije na tv-u?!
ja poceo ponovo da gledam na TV-u, doduse na HBO. ima tu nesto super, da cekas da pocne serija ili film, da ti neko pusta umesto da sam ti pustas. to je kao razlika izmedju restorana i samoposluge.