January 15, 201114 yr I ja se cudim kako Nemci postizu da namestaj koji prave bude apsolutno oduran u 90 posto slucajeva, pa Tanjug ne objavljuje vesti o tome.
January 17, 201114 yr Hvala.Nego, je li danas bio dan d?Kao jeste ali odabrana je taktika "svaki dan donosi mi nove radosti"...Idu malo po malo, sto je opet gadno jer su ljudi nervozni do jaja....Do kraja februara ce verovatno zavrsiti.BTW prva je bila Tanja Ljubisavljevic :(
January 17, 201114 yr Kao jeste ali odabrana je taktika "svaki dan donosi mi nove radosti"...Idu malo po malo, sto je opet gadno jer su ljudi nervozni do jaja....Do kraja februara ce verovatno zavrsiti.BTW prva je bila Tanja Ljubisavljevic :( ni otkaze nisu u stanju da podele
January 17, 201114 yr ni otkaze nisu u stanju da podeleDno jedno. Ono što sam ja čula večeras je u najmanju ruku jadno. <_<
January 18, 201114 yr Dno jedno. Ono što sam ja čula večeras je u najmanju ruku jadno. <_<Jeste jadno, ali nije nista novo...Sve se to desavalo po medijima (pogotovu elektronskim) vec odavno.Jbga mogli su to da izvedu ljudskije ali kao da je nekog od njihovih sefova briga <_< <_< <_<