Аврам Гојић Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 I ja se cudim kako Nemci postizu da namestaj koji prave bude apsolutno oduran u 90 posto slucajeva, pa Tanjug ne objavljuje vesti o tome.
Eraserhead Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Luna Lu... Ima li neki smajli koji puca sebi u glavu...
aram Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Luna Lu... Ima li neki smajli koji puca sebi u glavu...
Frank Pembleton Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Hvala.Nego, je li danas bio dan d?Kao jeste ali odabrana je taktika "svaki dan donosi mi nove radosti"...Idu malo po malo, sto je opet gadno jer su ljudi nervozni do jaja....Do kraja februara ce verovatno zavrsiti.BTW prva je bila Tanja Ljubisavljevic :(
kud u maglu Simoviću Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Kao jeste ali odabrana je taktika "svaki dan donosi mi nove radosti"...Idu malo po malo, sto je opet gadno jer su ljudi nervozni do jaja....Do kraja februara ce verovatno zavrsiti.BTW prva je bila Tanja Ljubisavljevic :( ni otkaze nisu u stanju da podele
Linda Lee Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ni otkaze nisu u stanju da podeleDno jedno. Ono što sam ja čula večeras je u najmanju ruku jadno. <_<
Frank Pembleton Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Dno jedno. Ono što sam ja čula večeras je u najmanju ruku jadno. <_<Jeste jadno, ali nije nista novo...Sve se to desavalo po medijima (pogotovu elektronskim) vec odavno.Jbga mogli su to da izvedu ljudskije ali kao da je nekog od njihovih sefova briga <_< <_< <_<
Eraserhead Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Je li možemo mi sa jeftinijim ulaznicama da saznamo šta se desilo?
hattori Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ako je pola tacno od onoga sto sam cuo onda je vise nego odvratno.
gospa buba Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 chuli smo da je jadno i odvratno, mi brez ikakvih ulaznica, ali sta tachno?
Recommended Posts