Аврам Гојић Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 U toku su radovi na održavanju hardvera i softvera na kome radi Forum. Nastavak rada se očekuje oko 14:00 (CET vremenska zona).
Anonymous Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Stvarno, kako će se njihov forum uklopiti u predstojeće promene (ukoliko ih bude)?
teacher Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 plasim se da je nasa administracija vec uveliko u zimskom snu i da je ukljucen autopilotPPPilot je uključen sa sledećim kodom:if (user == monahan) deny_user;else approve_user;
sherman Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 PPPilot je uključen sa sledećim kodom:if (user == monahan) deny_user;else approve_user;najduhuvotiji lik u ovom delu svemira. Ubica probe :Hail:pred takvom velicinom se mora ustuknuti
dig_chohano Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Već vidim vladana kako nas osvešćuje na vocapu...
hattori Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 PPPilot je uključen sa sledećim kodom:if (user == monahan) deny_user;else approve_user;nikada niste razumeli avangardu alternative...ni ti, ni marvin.<_<
Eraserhead Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Al je ovde forum B92 popularan. Nisam imao pojma da se toliko čita.
sherman Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Al je ovde forum B92 popularan. Nisam imao pojma da se toliko čita.ja sam par puta virio da vidim sta se desava na sportu i na probi
teacher Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Al je ovde forum B92 popularan. Nisam imao pojma da se toliko čita.Samo proba, za dizanje ega.
hattori Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Al je ovde forum B92 popularan. Nisam imao pojma da se toliko čita.pa kad ppp opako smara!
dig_chohano Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Hoćemo i mi upgrade! Umesto ovakvog borda, da svi imamo 3D avatare koji šetaju po nekakvom proplanku, ulazimo u kućice na kojima su naslovi PDF-a i tu divanimo elektronskim glasovima. Kad dođe do sukoba mišljenja, odemo u kućicu na kojoj piše A.C.M.E., pazarimo neke rakete, jet-packove, lasere i onda se šibamo na livadi. Avatari sa velikim sisama priđu posle pobedniku i potapšu ga po ramenu. Ajde, nemojte da se vadite da nemate vremena sad kad uz rusku čekamo rodđdždenjoe hristovo.
radisa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Al je ovde forum B92 popularan. Nisam imao pojma da se toliko čita.Pa naravno da se čita... Kako bih saznao da imam genetsku grešku, samim tim što sam igrom slučaja Srbin? Kako bih saznao da sam i ja i moji potomci, samo zato što smo igrom nesretne sudbine rođeni u Srbiji, najgori talog i šljam, takoreći genetski otpad? Kako bih saznao da su svi drugi bolji od nas koji živimo ovde? Kako bih uvideo svu veličanstvenost i mudrost koju nam mogu podariti likovi kao Vladan, DWS, Lorenz, Muraš?Ne, moj život bez tog foruma bi definitivno bio drugačiji... Nikada ne bih mogao spoznati sebe u pravom svetlu...
Recommended Posts