Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

izasao bracket.steta sto nema marylanda :(

Posted

fin bracket za Cuse... ako se sete kako se igra kosarka doduse :(UNC u drugoj rundi na Kansas, cao pa-pa

Posted

Čini mi se da je West je najslabiji deo bracketa.Zanima me koliko mogu Oklahoma St i UNLV, tačnije njihova dva freshmana, Smart i Benett. UNVL igra dosta bez koncepta, pa nisam ubeđen da će preko Syracusa, dok Oklahoma State bi mogla da se dokopa Sweet 16 i meča sa Louisvillom.Potencijalni meč u Sweet 16 između Butlera i Marquettea bi trebao da bude dobar meč, ali nekako imam utisak da je Marquette bolji bio kao tim iz senke nego kao "favorit". Čini mi se da su imali više šansi prošle sezone, nego ove, mada ni Butler nije fantastičan ove sezone.Vreme je za McLemorea i Portera da se potvrde pred draft. Michigen i Florida su u slaboj formi, ali sa kvalitetom, pa očekujem da prilično namuče Georgetown i Kansas. Makar na Southu očekujem brdo dobrih mečeva. Pogotovo ako se doda da su tu North Carolina, UCLA (osakaćeni su neigranjem Adamsa, metatrzalna kost), VCU i San Diego St.

Posted
Potencijalni meč u Sweet 16 između Butlera i Marquettea bi trebao da bude dobar meč, ali nekako imam utisak da je Marquette bolji bio kao tim iz senke nego kao "favorit". Čini mi se da su imali više šansi prošle sezone, nego ove, mada ni Butler nije fantastičan ove sezone.
Pa nekako se meni cini da je Marquette ove sezone manji favorit i prijatnije iznenadjenje nego prosle. Cisto posle odlaska DJO-a i Crowdera :D
Posted
Pa nekako se meni cini da je Marquette ove sezone manji favorit i prijatnije iznenadjenje nego prosle. Cisto posle odlaska DJO-a i Crowdera :D
Loše sam se izrazio. Čini mi se da im je #3 previsoko za njih. Crowder i Johnson-Odom su bolji od Bluea. Nisu me ni približno impresionirali kao prošle godine.
Posted
fin bracket za Cuse... ako se sete kako se igra kosarka doduse :(
Zgazice ih Montana! :smoris:
Posted
koliko ce biti prenosa na areni?
Posted

Prosle godine su bas dosta utakmica prenosili, koliko se secam; jos im nije izasao raspored za ovogodisnji MM.

Posted
Loše sam se izrazio. Čini mi se da im je #3 previsoko za njih. Crowder i Johnson-Odom su bolji od Bluea. Nisu me ni približno impresionirali kao prošle godine.
meni se cini da oni mogu do F4... kao tim se slazem da su prosle godine izgledali jaci, ali upao im je dobar zreb, jer meni East izgleda slabije i od Westa. Hoosiersi, Cuse, UNLV i Miami su svi u padu forme... Marquette tu izgleda najstandardnije jos
Posted
Prosle godine su bas dosta utakmica prenosili, koliko se secam; jos im nije izasao raspored za ovogodisnji MM.
i sto bi bilo najbolje, da se prenosi daju na areni1...
Posted

zasto niko nije napravio yahoo? aj neka neko otvori i baci nam na glasanje, dok jos ima vremena!

Posted

Ja igram neki sa Timmijem i Rosom neku ligu. Zaista ne bi bilo loše da napravimo PPP ligu.

Posted

evo napravio sam ja. PPP-pickem Group ID# 176400pass: KobeJeBaba

Posted
Možeš da instaliraš onaj expat shield da ti da USA IP. Tako sam ja gledao olimpijadu na BBC HD.edit: popravio link.
kako da ga instaliram da mi da USA IP?