Jump to content

Featured Replies

:lol:odlicni su :Dali nije ni cudo, u Kentuckyju i Severnoj Karolini koledz kosarka je veca raligija od religije...

ma mrs! taman dodju na 3, i onda ih Wiltjer ugrobari... govno!!! morace Pitino neko cudo da izvuce iz rukava...

Ne da se louisville.

ipak prelomise, necu da gledam jebeni louisville u finalu.

ipak prelomise, necu da gledam jebeni louisville u finalu.
pa evo ti, gledaces Kansas i Kentucky... moglo je i gore doduse, mogli su UCLA i Duke da igrajua ma sta kojot prduckao, svaka cast Louisvilleu. borili su se koliko su mogli

Miller sinoć rešio meč sa trojkom i bacanjima, posle dva brza napada bez realizacije na obe strane.

Imas ovde 2 torenta. Jedan 4200 MB, drugi 1760.

novi podcasthttp://www.tvarenasport.com/vesti/105746-novi-podcast-edina-avdica--ivana-ognjanovica--.html

kurton... ne radi im sajt celo popodne... ocekujem da Ivan i u sledecem podcastu objasni kako je VJ sjajan trener a Miljenovic nije zreo za ozbiljnu kosarku, iako mi je sada neoprezno preko SMSa priznao da je bio da gleda tekmu i da je mali objasnio

iako mi je sada neoprezno preko SMSa priznao da je bio da gleda tekmu i da je mali objasnio
ukrcaj se na bandwagon Ivane, ima jos mestaBAndwagon.jpg

Shabazz izabrao UCLA (surprise, surprise, bolje da je ostao kuci na UNLV, mada mi je drago sto nije otisao na Duke ili Kentucky), a Noel Kentucky.

Edited by Sundance Kid

nismo pomenuli - cela petorka kentuckya ce na draft (+miller koji je senior, naravno). malo pre videh da CJ leslie ostaje na NC stateu, bice dobri sledece godine.

Otisao im je Painter na Old Dominion (porodicni razlozi).Nego, prati li neko sta ludi Bo Ryan radi jadnom Uthoffu?

Nego, prati li neko sta ludi Bo Ryan radi jadnom Uthoffu?
shto bi rekao veliki ikar - dno.