Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

ma mrs! taman dodju na 3, i onda ih Wiltjer ugrobari... govno!!! morace Pitino neko cudo da izvuce iz rukava...

Posted

ipak prelomise, necu da gledam jebeni louisville u finalu.

Posted
ipak prelomise, necu da gledam jebeni louisville u finalu.
pa evo ti, gledaces Kansas i Kentucky... moglo je i gore doduse, mogli su UCLA i Duke da igrajua ma sta kojot prduckao, svaka cast Louisvilleu. borili su se koliko su mogli
Posted

Miller sinoć rešio meč sa trojkom i bacanjima, posle dva brza napada bez realizacije na obe strane.

Posted

Imas ovde 2 torenta. Jedan 4200 MB, drugi 1760.

Posted

novi podcasthttp://www.tvarenasport.com/vesti/105746-novi-podcast-edina-avdica--ivana-ognjanovica--.html

Posted

kurton... ne radi im sajt celo popodne... ocekujem da Ivan i u sledecem podcastu objasni kako je VJ sjajan trener a Miljenovic nije zreo za ozbiljnu kosarku, iako mi je sada neoprezno preko SMSa priznao da je bio da gleda tekmu i da je mali objasnio

Posted
iako mi je sada neoprezno preko SMSa priznao da je bio da gleda tekmu i da je mali objasnio
ukrcaj se na bandwagon Ivane, ima jos mestaBAndwagon.jpg
Posted (edited)

Shabazz izabrao UCLA (surprise, surprise, bolje da je ostao kuci na UNLV, mada mi je drago sto nije otisao na Duke ili Kentucky), a Noel Kentucky.

Edited by Sundance Kid
Posted

nismo pomenuli - cela petorka kentuckya ce na draft (+miller koji je senior, naravno). malo pre videh da CJ leslie ostaje na NC stateu, bice dobri sledece godine.

Posted

Otisao im je Painter na Old Dominion (porodicni razlozi).Nego, prati li neko sta ludi Bo Ryan radi jadnom Uthoffu?

Posted
Nego, prati li neko sta ludi Bo Ryan radi jadnom Uthoffu?
shto bi rekao veliki ikar - dno.