March 30, 201213 yr Louisville fan punches UK fan :lol:odlicni su :Dali nije ni cudo, u Kentuckyju i Severnoj Karolini koledz kosarka je veca raligija od religije...
March 30, 201213 yr lik iz NAIA shkole koji je ovim dobio takmichenje u kucanju sinoc...http://www.youtube.com/watch?v=BS737iP9AzY
March 31, 201213 yr ma mrs! taman dodju na 3, i onda ih Wiltjer ugrobari... govno!!! morace Pitino neko cudo da izvuce iz rukava...
April 1, 201213 yr ipak prelomise, necu da gledam jebeni louisville u finalu.pa evo ti, gledaces Kansas i Kentucky... moglo je i gore doduse, mogli su UCLA i Duke da igrajua ma sta kojot prduckao, svaka cast Louisvilleu. borili su se koliko su mogli
April 1, 201213 yr Miller sinoć rešio meč sa trojkom i bacanjima, posle dva brza napada bez realizacije na obe strane.
April 4, 201213 yr novi podcasthttp://www.tvarenasport.com/vesti/105746-novi-podcast-edina-avdica--ivana-ognjanovica--.html
April 4, 201213 yr kurton... ne radi im sajt celo popodne... ocekujem da Ivan i u sledecem podcastu objasni kako je VJ sjajan trener a Miljenovic nije zreo za ozbiljnu kosarku, iako mi je sada neoprezno preko SMSa priznao da je bio da gleda tekmu i da je mali objasnio
April 4, 201213 yr iako mi je sada neoprezno preko SMSa priznao da je bio da gleda tekmu i da je mali objasnioukrcaj se na bandwagon Ivane, ima jos mesta
April 12, 201213 yr Shabazz izabrao UCLA (surprise, surprise, bolje da je ostao kuci na UNLV, mada mi je drago sto nije otisao na Duke ili Kentucky), a Noel Kentucky. Edited April 12, 201213 yr by Sundance Kid
April 18, 201213 yr nismo pomenuli - cela petorka kentuckya ce na draft (+miller koji je senior, naravno). malo pre videh da CJ leslie ostaje na NC stateu, bice dobri sledece godine.
April 19, 201213 yr Otisao im je Painter na Old Dominion (porodicni razlozi).Nego, prati li neko sta ludi Bo Ryan radi jadnom Uthoffu?
April 19, 201213 yr Nego, prati li neko sta ludi Bo Ryan radi jadnom Uthoffu?shto bi rekao veliki ikar - dno.