Jump to content
IGNORED

Naučna fantastika

Ajant23

Recommended Posts

Posted

meni su braca mnoooogo bolji pisci, a moguce i bolje ribe, al to ne znam i nije mi bitno :fantom:

Posted

Džimi, ne mogu da živim bez tebe na ovom brodu. Molim te, vrati se!

Posted

Odgledao juče Stalker, maestralan je, mada možda, za razliku od knjige, više govori o ljudskoj patnji i iskvarenosti.

Aleksandr Kaydanovskiy = Ruski Woody Harelson   :Hail:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

evo ga novi trejler... :fantom:

Posted

Fale i predatori da bude kao u stripu.  :fantom:

Posted

evo ga novi trejler... :fantom:

izgleda naprednjačkije i od prometeusa :fantom:

Posted

Ahhaha, vidim da cemo jos jedan krug Alien rasprave. Prosla je bila heavy.

Nego, upravo odgledao Ex Machina. Izuzetan film. Sigurno medju najboljim sci-fi koje sam video u poslednjih mnogo godina, mozda najbolji AI od HAAL-a. Prava mera fikcije i nauke, dobri dijalozi, ispostovan zanr. Ima nekoliko malih propusta, ali mu ne smeta mnogo.

Posted (edited)

ko ti je HAAL?

imal' kake veze sa HAARP-om?

Edited by Pantelija jr
Posted

ko ti je HAAL?

imal' kake veze sa HAARP-om?

Ima, brat od strica.

Posted

Nemoj da ga zezaš, vidiš da mu je nadimak chandra, po Doktoru Chandri koji je kreirao Hal-a, pretpostavljam. Ko se radi, taj i greši.  :D

Posted

Aaaah, pa to se Pantelija zalio na typo. Izvini stvarno nisam shvatio poentu tvog posta. A i HAAL odlicno zvuci, podseca na Baal? Hoce li mi uzviseni forumski odbor za cistocu naucne fantastike oprostiti ovo A viska? Ziv nisam. ;)

I Chandra nije po Dr.Chandri. Negde mi je u glavi ostalo da su Chandra i Dr. Chandra po istom trcem Chandri, ali Google kaze da nisu.

Anyway, pogledajte Ex Machina. Odlican film. Samo 3 lika u filmu. Gomila asocijacija na ne sci-fi filmove.