January 17, 20178 yr meni su braca mnoooogo bolji pisci, a moguce i bolje ribe, al to ne znam i nije mi bitno
January 19, 20178 yr Odgledao juče Stalker, maestralan je, mada možda, za razliku od knjige, više govori o ljudskoj patnji i iskvarenosti. Aleksandr Kaydanovskiy = Ruski Woody Harelson
March 6, 20178 yr Ahhaha, vidim da cemo jos jedan krug Alien rasprave. Prosla je bila heavy. Nego, upravo odgledao Ex Machina. Izuzetan film. Sigurno medju najboljim sci-fi koje sam video u poslednjih mnogo godina, mozda najbolji AI od HAAL-a. Prava mera fikcije i nauke, dobri dijalozi, ispostovan zanr. Ima nekoliko malih propusta, ali mu ne smeta mnogo.
March 6, 20178 yr ko ti je HAAL? imal' kake veze sa HAARP-om? Edited March 6, 20178 yr by Pantelija jr
March 6, 20178 yr Nemoj da ga zezaš, vidiš da mu je nadimak chandra, po Doktoru Chandri koji je kreirao Hal-a, pretpostavljam. Ko se radi, taj i greši. :D
March 6, 20178 yr Aaaah, pa to se Pantelija zalio na typo. Izvini stvarno nisam shvatio poentu tvog posta. A i HAAL odlicno zvuci, podseca na Baal? Hoce li mi uzviseni forumski odbor za cistocu naucne fantastike oprostiti ovo A viska? Ziv nisam. ;) I Chandra nije po Dr.Chandri. Negde mi je u glavi ostalo da su Chandra i Dr. Chandra po istom trcem Chandri, ali Google kaze da nisu. Anyway, pogledajte Ex Machina. Odlican film. Samo 3 lika u filmu. Gomila asocijacija na ne sci-fi filmove.