ToniAdams Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 meni su braca mnoooogo bolji pisci, a moguce i bolje ribe, al to ne znam i nije mi bitno
Dankan Ajdaho Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Džimi, ne mogu da živim bez tebe na ovom brodu. Molim te, vrati se!
Jeremija Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Odgledao juče Stalker, maestralan je, mada možda, za razliku od knjige, više govori o ljudskoj patnji i iskvarenosti. Aleksandr Kaydanovskiy = Ruski Woody Harelson
Hella Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 evo ga novi trejler... izgleda naprednjačkije i od prometeusa
אַף אֶחָד Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Ahhaha, vidim da cemo jos jedan krug Alien rasprave. Prosla je bila heavy. Nego, upravo odgledao Ex Machina. Izuzetan film. Sigurno medju najboljim sci-fi koje sam video u poslednjih mnogo godina, mozda najbolji AI od HAAL-a. Prava mera fikcije i nauke, dobri dijalozi, ispostovan zanr. Ima nekoliko malih propusta, ali mu ne smeta mnogo.
Pantelija jr Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 (edited) ko ti je HAAL? imal' kake veze sa HAARP-om? Edited March 6, 2017 by Pantelija jr
אַף אֶחָד Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 ko ti je HAAL? imal' kake veze sa HAARP-om? Ima, brat od strica.
Jeremija Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Nemoj da ga zezaš, vidiš da mu je nadimak chandra, po Doktoru Chandri koji je kreirao Hal-a, pretpostavljam. Ko se radi, taj i greši. :D
אַף אֶחָד Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Aaaah, pa to se Pantelija zalio na typo. Izvini stvarno nisam shvatio poentu tvog posta. A i HAAL odlicno zvuci, podseca na Baal? Hoce li mi uzviseni forumski odbor za cistocu naucne fantastike oprostiti ovo A viska? Ziv nisam. ;) I Chandra nije po Dr.Chandri. Negde mi je u glavi ostalo da su Chandra i Dr. Chandra po istom trcem Chandri, ali Google kaze da nisu. Anyway, pogledajte Ex Machina. Odlican film. Samo 3 lika u filmu. Gomila asocijacija na ne sci-fi filmove.
Recommended Posts