Jump to content
IGNORED

Nove pekare u gradu

yolo

Recommended Posts

Posted

Supu od luka bih probao, a za prazan kroasan mi žao da dam 90 dinara, iskreno, makar bio i francuski.

Posted

ima nešto slano da se preporuči, u komšiluku mi je a nisam overio?

Posted

Uzmi kroasan s cokoladom ali preskoci cokoladu

• 4 weeks later...
Posted

U maxiju sa pekarama peku neki baget, kad je vruc mnogo je dobar. Neki la loraine proizvodjaci, gugl kaze Belgija.

Posted

Jel' jeo neko te supe što imaju?

Pošto su im ti kroasani?

Ja probao da jedem ali tri puta bilo rasprodato odavno jos. A dolazio sam oko 14-15

• 2 weeks later...
Posted

jutros u Batajnici nabasah na lokal, nalazi se na glavnoj džadi, sa leve strane kad se ide od Zemuna, recimo posle Komercijalne banke, a pre one raskrsnice gde je NIS pumpa

zove se Baš Mantije, spolja ne uliva poverenje, ali su mantije bile vrhunske, žao mi bilo što nisam uzeo više

spolja hrskave, ali ne tvrde, unutra odličan fil, puno mesa, nisu ubijene lukom i vegetom, sočne doslovno. unutra me struktura i ta sočnost podsetila na dobre đozle

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Zna li kakav domorodac da li je ostala neka Skroz dobra pekara na Banovom brdu ili u Zarkovu? Nisam nesto odusevljen njihovim pekarskim proizvodima, ali imaju sendvice koji mozda nisu nesto mnogo kvalitetni, ali jesu obilni. Na poslu me muka naterala kod njih pre nekog vremena i bas su odudarali od dve pekare gde sam do tada kupovao, jbt po tezini u ruci i broju zvakanja oseti se da je porcija svega veca.

Elem, znao sam da ima jedna na uglu Trgovacke i Ilije Djurisica, ali dodjem do tamo i vidim da nema. Pa mi gugl kaze da se spustim do Pozeske, ali ni na toj adresi nema nista. Na kraju sam po onoj vetropicini odlucio da kupim u Poncu stogod i zahalih sto za iste pare nisam uzeo pljeskavicu.

Edited by Malvo
Posted

kad vec postavi. sta dele u ovoj menjacnici na uglu, posto je uvek ispred bar 10 musterija u redu?

Posted

Mislim da menjačnica ima i platni promet. verovatno je red kad se plaćaju računi

Posted

Aha, hvala

Jedno vreme sam redovno prolazio pored i cini mi se da je svaki put bio red i to bas povelik

Ne mogu da se setim neke druge menjacnice u gradu, a da je slicna situacija