slepa živana Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Upoznajte Srboljuba. :):lolol:teba te tužiti za maltretiranje životinje
Patty Lee Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 pa samo hrcak ti je 250-300 din. ovaj moj je starac foco, ali ne verujem da je cena mnogo porasla. malo vise para ce ti otici na sve oko hrcka (kavez/akvarijum, piljevina, hrana, posudice + (opcionlno) snagi, slatkisi, seno/travica, penjalice, igracke koje ce ignorisati itd.) ali ne mnogo vise. mislim, nije skupo imati hrcka.
wall Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Tako. 300 din max. Nemoj da te prevari cena pa kupiš recimo dva. Uz malo (ne)sreće ubrzo ćeš imati 22. Jbt kad se samo setim.
hefestus Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) Una (Siriski hrcak) u mom chipsu. Obozavam je. Preslatka zivotinjica. Edited June 22, 2014 by hefestus
hefestus Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) Ovo je Molly,sa neverovatnom pricom. Sedimo u parku, hranimo patkice, pgledam dole a ono misic (Molly) kod moje noge. Naravno da smo je odmah usvojili. Sama se popela u ruku. Ovo nije poljski mis, tako da je misterija sta on radi u "divljini" Prezivela je godinu i nesto. Neverovatno pitoma i slatka zivotinjica. Ovo je slikica bas kada smo je nasli. Posle toga je dosla Una, dzin od 15cm, da nam ne zvrji ceo set up (kavez, creva, tockici ...) prazno. Sada smo se toliko primili na nju, a ve ima godinu dana ... :( Ne valja sto kratko zive. Edited June 22, 2014 by hefestus
wall Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Verovatno ga se neko "rešio". <_< Meni je jedan hrčak izgurao, pa skoro 4 god. Nema tu velike pameti, ugine, kupi se novi i tako...
wall Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Čitao. :D Car. E tako ja pre par godina kupim dva komada. Jbt koliko ih je bilo za par meseci. Morao sam da držim dva akvarijuma i da mi vet. razdvoji muške i žemske.
Agni Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Ovo je Molly,sa neverovatnom pricom. Sedimo u parku, hranimo patkice, pgledam dole a ono misic (Molly) kod moje noge. Naravno da smo je odmah usvojili. Sama se popela u ruku. Ovo nije poljski mis, tako da je misterija sta on radi u "divljini" Prezivela je godinu i nesto. Neverovatno pitoma i slatka zivotinjica. Ovo je slikica bas kada smo je nasli. Posle toga je dosla Una, dzin od 15cm, da nam ne zvrji ceo set up (kavez, creva, tockici ...) prazno. Sada smo se toliko primili na nju, a ve ima godinu dana ... :( Ne valja sto kratko zive. za Molly. Kako se cuva pripitomljeni mis, jel mora da je sve vreme u kavezu ili moze da se pusti da se seta po stanu?
Dr Arslanagić Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 hoće da se izmigolje iz kaveza jer su izuzetno gipki, muva se obično po sobi gde mu je kavez pa se vrati unutra da klopa. moja sestra je imala miša i on je često noćom izlazio iz kaveza i zabadao se da spava kod nje u kosu
Recommended Posts