Jump to content
IGNORED

Arhitektura

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Mali OTUmro Lebbeus Woods, danas u Njujorku.lebbeus_woods_03.jpg

Posted

Predzadnja slika u postu 225 mi je sjajna, samo bih ja uyeo druge stolice. :)

Posted

ja bas volim te jajo stolice. bijese arne jacobsen valjda. super mi idu uz police sa slike.

• 3 weeks later...
Posted

Projektovano za Dorćol, izvedeno u Pekingu ;)Zaha Hadid - Galaxy Sohodezeen_Galaxy-Soho-by-Zaha-Hadid_a.jpgdezeen_Galaxy-Soho-by-Zaha-Hadid_3.jpgdezeen_Galaxy-Soho-by-Zaha-Hadid_sq1.jpgnije 3d, nije montaža.

Posted

a sta je to? shopping centar, kanc. prostor, muzej?

Posted

Komercijalni sadrzaji. Retko koja fluidna arhitektura meni da se dopadne.

Posted

meni žao ove teme...a baš bih voleo da pročitam obična zapažanja i komentaremakar "sviđa mi se"ili nei sve zašto

Posted
meni žao ove teme...a baš bih voleo da pročitam obična zapažanja i komentaremakar "sviđa mi se"ili nei sve zašto
Imaš npr. na inhabitatu celu podsekciju koja se bavi modernom arhitekturom http://inhabitat.com/architecture/
Posted

Dobra stvar je što ima i sitnica koje bi ti kao građevinac (bar sam ja to tako shvatio iz tvog dosadašnjeg pisanja) mogao eventualno da primeniš, poput mini vetrenjača koje idu na krov, ne izgledaju kao elise od pet metara i mogu da snabdevaju domaćinstvo strujom ili crepova koji u isto vreme glume i solarne panele. Drugi izvor ideja bi mogla da ti bude podsekcija na beobuildu o zelenim tehnologijama i energetskoj efikasnosti. Ja sam tamo pre nekih pet godina pisao dosta o tome.