Nikodije Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 (edited) Mgla i HellLight su moja dva omiljena benda, a ono što ih čini izuzetnim i nesvakidašnjim je to što im je svaki sledeći album bolji od prethodnog koliko god da je prethodni bio dobar. Edited May 22, 2022 by Nikodije 1
Ratamahatta Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 Al' je izmasakrirao Volim Tul, ali ovu pesmu sam uvek tesko vario, jedino mi se pred kraj svidja. Ostatak mi je uvek izazivao neku nelagodu, slicnu onoj kao treci album AIC (ker s 3 noge), odlicno muziciranje ali me tuce u pogresan zivac.
igoraki Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Slušam ovih dana prvi Cyclone Temple, odličan thrash, baš kako ja volim, bend je inače nastao posle raspada Znowhite i postigao malu i nikakvu popularnost pošto je tada grunge drmao. 1
Kreator Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 (edited) On 22.5.2022. at 22:20, Filozof manijak said: Malo da osvežim topić black mjetal Poljacima: Black metal? Sklonite se da prođe tata Kronos ... Edited June 6, 2022 by BlackGeorge
Kreator Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 (edited) On 21.5.2022. at 11:19, napadaj said: A kad reče mid-tempo, mora odmah najbolji evropski death metal bend da se pusti Nije loš Bolt Thrower ali Čak je ipak bio najbolji ... Šteta što je rano preminuo. Edited June 6, 2022 by BlackGeorge
napadaj Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 Različit stil. Obožavam Death, naravno. ______________ 1
assignment Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 (edited) 33 minutes ago, napadaj said: Različit stil. Obožavam Death, naravno. ______________ Dobar je Promised Land, drugačiji od predhodnih, i ima svoju atmosferu. Sve u svemu poslednji bas odličan Queensryche album. Pre nekoliko nedelja sam bio na turneji Geoff Tate, gde su svirali kompletan Rage for Order i Empire album, bilo je fantastično... Inače svrstavam Operation:Mindcrime u top 10 albuma svih vremena... Edited June 7, 2022 by assignment
Filozof manijak Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 Otkrio sam novu belgijsku poslasticu, a da nije vafl. Sviđa mi se što momci ne uzimaju sebe previše za ozbiljno, ali su zato ooooozbiljni muzičari i pošteno prže. Dakle, belgijski patuljci, Gnome: 2
napadaj Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 Večeras veselje u KC Grad, pa navratite. Nastupaju ova dva benda:
Recommended Posts