May 22, 20222 yr Mgla i HellLight su moja dva omiljena benda, a ono što ih čini izuzetnim i nesvakidašnjim je to što im je svaki sledeći album bolji od prethodnog koliko god da je prethodni bio dobar. Edited May 22, 20222 yr by Nikodije
May 26, 20222 yr Al' je izmasakrirao Volim Tul, ali ovu pesmu sam uvek tesko vario, jedino mi se pred kraj svidja. Ostatak mi je uvek izazivao neku nelagodu, slicnu onoj kao treci album AIC (ker s 3 noge), odlicno muziciranje ali me tuce u pogresan zivac.
May 29, 20222 yr Slušam ovih dana prvi Cyclone Temple, odličan thrash, baš kako ja volim, bend je inače nastao posle raspada Znowhite i postigao malu i nikakvu popularnost pošto je tada grunge drmao.
June 6, 20222 yr On 22.5.2022. at 22:20, Filozof manijak said: Malo da osvežim topić black mjetal Poljacima: Black metal? Sklonite se da prođe tata Kronos ... Edited June 6, 20222 yr by BlackGeorge
June 6, 20222 yr On 21.5.2022. at 11:19, napadaj said: A kad reče mid-tempo, mora odmah najbolji evropski death metal bend da se pusti Nije loš Bolt Thrower ali Čak je ipak bio najbolji ... Šteta što je rano preminuo. Edited June 6, 20222 yr by BlackGeorge
June 7, 20222 yr 33 minutes ago, napadaj said: Različit stil. Obožavam Death, naravno. ______________ Dobar je Promised Land, drugačiji od predhodnih, i ima svoju atmosferu. Sve u svemu poslednji bas odličan Queensryche album. Pre nekoliko nedelja sam bio na turneji Geoff Tate, gde su svirali kompletan Rage for Order i Empire album, bilo je fantastično... Inače svrstavam Operation:Mindcrime u top 10 albuma svih vremena... Edited June 7, 20222 yr by assignment
June 12, 20222 yr Otkrio sam novu belgijsku poslasticu, a da nije vafl. Sviđa mi se što momci ne uzimaju sebe previše za ozbiljno, ali su zato ooooozbiljni muzičari i pošteno prže. Dakle, belgijski patuljci, Gnome: