July 9, 2025Jul 9 Btw danas je tačno 20 godina od najboljeg koncerta ikada. I isto je padala kiša kao danas.
July 12, 2025Jul 12 Lepo i prijatno veče u luci pored vode, mada ne baš mnogo ljudi, možda 2-3 hiljade. Nisam oduševljen konceptom sviranja celog 1. albuma uz još nešto malo ostalog, al nema veze, kvalitetnih sat i po vremena sve u svemu. Edited July 12, 2025Jul 12 by Nikodije
July 12, 2025Jul 12 Propustio Wasp iz opravdanih razloga, oštrim se za StaticX i Sisterse. Mada, tolike sam pare puko za Ganse da ne znam kako ću... Edited July 12, 2025Jul 12 by Rudolf Pingvinoglu
July 15, 2025Jul 15 Uzeh karte za Metaliku u Budimpešte sledeće godine. Dva koncerta u tri dana, potpuno različite liste. Skupo i sva je prilika da ću ići sam, ali nema šanse da to propustim. Teren, prioritetni ulaz, pristup merchu pre ostalih, vredeće. :D
July 16, 2025Jul 16 Ozijev oproštaj je bio velika žanrovska stvar, kao da se "odjavila" generacija bendova i muzičara koji su tek nešto malo mlađi od Sabata. Heavy Live Aid - čak je sakupljeno više para nego prije 40 godina.Kaže Ajomi da su planirali još nekoliko stvari, ali Ozi nije mogao više.Sabati mi sve bolji što sam matoriji.
July 16, 2025Jul 16 I ovo vrtim dosta u poslednje vrijeme. Nema hitova, nema ga na listi najboljih LC albuma, ali ima vrhunski flow i produkciju (remaster)