Jump to content
IGNORED

Hard n' heavy department

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

kakvo sranje novi mejdeni. nisam preslusao sve, ali ovo sto sam cuo nista mi se ne svidja

• -1 1
Posted

Lost in a Lost World je dobra

Ali generalno njihov post-BNW standard - predugačko, nepotrebno razvučeno sa dobrim momentima koji su suviše razbacani da bi ostali upamćeni.

Posted (edited)

plus brusovo pevanje, kao da ima 80 godina. imam utisak kao da je odsvirano i otpevano uzivo u studiju i snimljeno, da nije nista preradjivano i sminkano.

Edited by Nikodije
Posted

Ja preslušao polovinu, večeras ću natenane. Prvi utisak mi je da mnogo podseća na Matter of life and death, što je super

Posted

Utisak poslije čitavog albuma je bolji nego nakon prvog singla. Večeras sam omlatio punu sudoperu sudova sa Senđucuom u bubicama i nastavio da ribam šporet natenane jer mi se slušala i druga polovina.

Fina boja gitara, nadahnuti uvodi, a da je neki autoritarniji producent sasjekao minut-dva ponegdje i kompaktirao paket, možda bi bilo efektnije. No 4 ima zanimljiv proggy intro, ostalo je uglavnom standardno, da ih zdravlje posluži i nizaće melodične skale i solo na solo u beskraj.. Dikinsona pokrivaju reverbom i višeglasjem kad se razgalami, ali mirnije dionice i dalje solidno kontroliše.

Album je za policu žal za mlados' i to je u redu.

Posted

Kakvo poigravanje vokala i gilmorovske solo gitare u The Parchment. Ovo jeste epic. ❤️

Posted

Ne znam koilko veštice pripadaju ovoj temi, ali mislim da je najbolje ovde da ih okačim:

• +1 1
Posted

3 hours ago, napadaj said:

Nema jačeg snimka :D

Strava!

Posted

Otvaram Instagram, Metallica sa Majli Sajrus...zatvaram instagram :isuse:

• Haha 1
Posted

Pa ona je na tom snimku ponajbolja uz Hetfilda. Ovi ostali su zreli za penziju, mrljav bas, Hamet svira preko kurca pling pling a Lars je... Lars.

• +1 1