Nikodije Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 kakvo sranje novi mejdeni. nisam preslusao sve, ali ovo sto sam cuo nista mi se ne svidja 1
napadaj Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Lost in a Lost World je dobraAli generalno njihov post-BNW standard - predugačko, nepotrebno razvučeno sa dobrim momentima koji su suviše razbacani da bi ostali upamćeni.
Nikodije Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 (edited) plus brusovo pevanje, kao da ima 80 godina. imam utisak kao da je odsvirano i otpevano uzivo u studiju i snimljeno, da nije nista preradjivano i sminkano. Edited September 4, 2021 by Nikodije
ragasto Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Ja preslušao polovinu, večeras ću natenane. Prvi utisak mi je da mnogo podseća na Matter of life and death, što je super
napadaj Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Jbg čovek ima 63 godine. Ali npr. Firepower je tri klase iznad ovoga, a isto važi i za novije Hell i Satan albume, recimo.Ovo je zabavno https://nova.rs/sport/tenis/iron-maiden-novak-djokovic-zahvalnica/ 1
autsajder Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Utisak poslije čitavog albuma je bolji nego nakon prvog singla. Večeras sam omlatio punu sudoperu sudova sa Senđucuom u bubicama i nastavio da ribam šporet natenane jer mi se slušala i druga polovina. Fina boja gitara, nadahnuti uvodi, a da je neki autoritarniji producent sasjekao minut-dva ponegdje i kompaktirao paket, možda bi bilo efektnije. No 4 ima zanimljiv proggy intro, ostalo je uglavnom standardno, da ih zdravlje posluži i nizaće melodične skale i solo na solo u beskraj.. Dikinsona pokrivaju reverbom i višeglasjem kad se razgalami, ali mirnije dionice i dalje solidno kontroliše. Album je za policu žal za mlados' i to je u redu.
autsajder Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Kakvo poigravanje vokala i gilmorovske solo gitare u The Parchment. Ovo jeste epic. ❤️
Filozof manijak Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Ne znam koilko veštice pripadaju ovoj temi, ali mislim da je najbolje ovde da ih okačim: 1
I*m with the pilots Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 3 hours ago, napadaj said: Nema jačeg snimka Strava!
John Coltrane Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Otvaram Instagram, Metallica sa Majli Sajrus...zatvaram instagram 1
James Marshall Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Pa ona je na tom snimku ponajbolja uz Hetfilda. Ovi ostali su zreli za penziju, mrljav bas, Hamet svira preko kurca pling pling a Lars je... Lars. 1
Recommended Posts