Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hard n' heavy department

Featured Replies

On 24. 6. 2025. at 23:25, Fakundo Sava said:

Mnogo mi je krivo što sam propustio Klačere na Arsenal festu ,mislim da je te godine nastupao i Cult

Jutros izasle uspomene, tacno pre dve godine, prvo Clutch, pa Cult. Secam se da su to vece nastupali Vlatko Stefanovski i Let3. Ne mogu da se setim da li je bilo nesto izmedju Vlatka i Clutcha, mozda nije.

• Replies 2.6k
  • Views 121.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Peskar u Zvezdama granda

12 poena od Ane Bekute

A čuj ovo:

Meni ovo nekako tužno... Razumem želju da se "odjavi" ali....

1 hour ago, John Coltrane said:

Meni ovo nekako tužno... Razumem želju da se "odjavi" ali....

Pa jeste tužno, čovek je ozbiljno bolestan, gotovo nepokretan. Ipak je ovo bio vrhunski koncert. Skupio je tolika imena da ga isprate.

Više puta sam na sahranama razmišljao kako zapravo nema svrhe da svi ti ljudi tad dođu, a da taj preminuli to ne može da vidi.

4 hours ago, igoraki said:

...

Ovaj kao da je snimao strim mobilnim. Slika je bila mnogo bolja.

Prvi put vidim rotacijonu pozornicu na nekom koncertu i to mi se sviđa ta ideja.

Adam bas toliko insistira na misticnosti da ga vidi 100k ljudi na stadionu uzivo, ali mi u snimku ne smemo D

Večeras sam naletao na ovu pesmu posle skoro 30 godina. Pobogu, zašto sam je zaboravio!

Panterina verzija Planet Caravan mi je omiljena pesma decenijama unazad. Nikada nije dokurcila ni na sekund, niti ce

Bas je jezivo ovo sve, svi su matori i ovo sve deluje kao da se mjetal odjavio sa svijeta, a ne Sabat i Ozi

Toni je sto se mene tice istorijska licnost i najveci gitarista svih vremena

Edited by Ratamahatta

On 17. 6. 2025. at 15:24, Nikodije said:

Static-X svira u Bg 26.jula

Bio neko juče u NS na Exodusu? Ja nisam. Nešto mi se nije davalo 5k za kartu + prevoz + nešto za pojesti i popiti, al sad mi žao, te pare i tako se dosta lako potroše na druge gluposti.

Bio ja. U 30. minutu upao u šutku sa omladinom i ostao do kraja, još oko sat vremena. Totalno razaranje od koncerta, al to sam i očekivao sad kad je debeli opet tu. Baš spektakl od koncerta, ne može bolje od toga.

Išao sam i na Incantation, gde je jedini minus bila krš poseta. Preambiciozno je da se uzima Dorćol Platz za to, al' verovatno ih je ponela brojka sa prošlog koncerta koji je bio u Zappi.

Nego, u subotu ispalo totalno sranje - otišao u Mađarsku na King Dajmonda, sve bilo do jaja u putu i na festivalu do momenta kad nismo saznali da je koncert otkazan zato što je Kingu grlo u problemu. Posle je otkazao i Beč i Sofiju, ali to je na vreme objavljeno, a ovo je obnarodovano na samom festivalu 5 sati pred nastup, tako da je čitav odlazak ispao fijasko. Još smo se vratili iste noći, pa sam juče i prekjuče bio skroz mrtav. 700 kilometara vožnje, solidni troškovi i velik umor ni zbog čega. Bar su ovi moji spavali u kolima dok sam ja jezdio mađarskom pustarom.