Friday at 14:313 days 9 minutes ago, gospa buba said:dechko je drzavljanin unije Svasta, a kako drugacije?!Svi su oni i njihovi drzavljani kad zatreba. Edited Friday at 14:343 days by Moonwalker
Friday at 15:103 days N1 Info RSSinod SPC: Skandalozna presuda suda u Ljubljani, patrijar...Sinod Srpske pravoslavne crkve (SPC) saopštio je da je skandalozna presuda Okružnog suda u Ljubljani kojom je patrijarhu Porfiriju i Crkvenoj opštini LjubljanaSinod SPC: Skandalozna presuda suda u Ljubljani, patrijarhu Porfiriju i Crkvenoj opštini izrečene kazne
Friday at 15:443 days 41 minutes ago, Hamlet Strašni said:Ja ne vidim da to piše u tekstu.Da, pa?! Ko ti je kriv kad citas napisano a ne ono sto je izmedju redova
Friday at 16:433 days 55 minutes ago, x500 said:Da, pa?! Ko ti je kriv kad citas napisano a ne ono sto je izmedju redova Mozemo na suprotnu stranu da spekulisemo ko od njih ekchli ima kosovski pasos, ali ne verujem da bi to bilo dobro primljeno. Nije bas levicarski. A i besmisleno je.
Friday at 17:253 days On 3. 7. 2026. at 13:14, kronostime said:https://x.com/Gradjanin5/status/2072946294130094274Je l` stiti i plivajuci zamajac?Jel ova kola tokom posta idu samo na vodu i ulje?
Saturday at 03:132 days Pa jebem mu Boga, no pun intended, i izvinjavam se unapred vernicima na forumu ali kad sam ih čitao kao klinac Zabavnik je donosio Fleš Gordona, 3-d cvike, karte za igranje, Svemir, otkrića, radoznalost- zabavu! A sada mrak, prošlost, smrt, rezurekšn, klečanje, internet lajf... i to čak u 4 broja.
Saturday at 05:372 days 2 hours ago, pariah said:Pa jebem mu Boga, no pun intended, i izvinjavam se unapred vernicima na forumu ali kad sam ih čitao kao klinac Zabavnik je donosio Fleš Gordona, 3-d cvike, karte za igranje, Svemir, otkrića, radoznalost- zabavu! A sada mrak, prošlost, smrt, rezurekšn, klečanje, internet lajf... i to čak u 4 broja.Vremena se menjaju, tako isto i Politika i Zabavnik joj.
Saturday at 07:402 days 14 hours ago, Tsai said:Jel ova kola tokom posta idu samo na vodu i ulje?Strogi post.Samo na vodi Edited Saturday at 07:412 days by duma
Saturday at 09:392 days 6 hours ago, pariah said:Pa jebem mu Boga, no pun intended, i izvinjavam se unapred vernicima na forumu ali kad sam ih čitao kao klinac Zabavnik je donosio Fleš Gordona, 3-d cvike, karte za igranje, Svemir, otkrića, radoznalost- zabavu! A sada mrak, prošlost, smrt, rezurekšn, klečanje, internet lajf... i to čak u 4 broja.Donosi i sad, to je verovtno oko Vaskrsa bilo izdanje. Ja kupujem detetu redovno zadnjih nedelja, nema religijskih tema.
Saturday at 09:442 days Ja sam juče kupio Zabavnik i odmah sam razbio čelo od metanisanja ispred kioska. I dalje me boli glava.