Jump to content
IGNORED

Liberalizacija SPC

ObiW

Recommended Posts

Posted

ratni hushkachi i patriote, isporuchioci tudje dece bogu na istinu. shta nije jasno u majchinim rechima :unsure:

sent from bubamoto

• +1 3
  • Hvala 1
Posted (edited)

@Tutankamon

Iskreniji patriota, šta god, trebao sam pod navodnike ali valjda bi trebalo da je jasna poenta i zašto sam to napisao. Nebitan je u tom postu Bokan, naravno da je smrad koji gleda svoj interes.

Interesantno mi je kako uživo sa ljudima iste ideologije kao ovde nema potrebe da se pravdam kada pričam o ovim stvarima. Sve se razume, valjda je sugestivnost izraženija uživo. Čuj, draganče se naoštrio da pljuje :D

I nije generacijski jaz, jer često o ovim temama pričam i sa ljudima starijim od mene, možda taj jaz više dođe do izražaja ovako "na papiru" :D

@gospa buba

Pa to je sve jasno, ali ne znam kakve veze sa tim ima onaj tvoj poslednji odgovor na moj post i kakve veze ima sa tim mojim postom.

Edited by Milošica
Posted
15 minutes ago, mjone said:

Ajde da se ne pravimo naivni.

Prenosiš vest iz tabloida i dalje se odnosiš prema tome kao da je istina.

Kvalitativno se odredjuješ prema takozvanoj izjavi Perovića.

Ne postoji nikakva insinuacija da je sve kontruisano.

Ne razumeš šta prenosiš niti poznaješ temu o kojoj diskutuješ.

ok, slazem se da sam u prvom postu prenela vest kao da je to istina, nisam puno razmiljala o tome da li jeste ili nije, samo mi se ucinilo da su tabloidi docekali priliku da nesto spocitaju joanikuju sto bi ga ocrnilo medju nacionalisticki i po tom osnovu opredeljenim ljudima, koji sebe nazivaju srpskim vernicima (a ima ih takvih sigurno podosta, koji sebe  iskljucivo po nacionalnom kljucu svrstavaju tu). nisam imala nameru da perovicevu navodnu izjavu  prezentujem i tumacim kao liberalizaciju SPC, vec iskljucivo kao deo prljavih dvorskih igara oko sledeceg mitropolita CG.

ne doznajem se u crkvene prilike niti sam htela tako nesto da demonstriram. pratim ih kao i svaki prosecno zainteresovan gradjanin koji prati politiku i druga drustvena pitanja zemlje ciji je stanovnik. 

Posted
11 minutes ago, nezvanova said:

ok, slazem se da sam u prvom postu prenela vest kao da je to istina, nisam puno razmiljala o tome da li jeste ili nije, samo mi se ucinilo da su tabloidi docekali priliku da nesto spocitaju joanikuju sto bi ga ocrnilo medju nacionalisticki i po tom osnovu opredeljenim ljudima, koji sebe nazivaju srpskim vernicima (a ima ih takvih sigurno podosta, koji sebe  iskljucivo po nacionalnom kljucu svrstavaju tu). nisam imala nameru da perovicevu navodnu izjavu  prezentujem i tumacim kao liberalizaciju SPC, vec iskljucivo kao deo prljavih dvorskih igara oko sledeceg mitropolita CG.

ne doznajem se u crkvene prilike niti sam htela tako nesto da demonstriram. pratim ih kao i svaki prosecno zainteresovan gradjanin koji prati politiku i druga drustvena pitanja zemlje ciji je stanovnik. 

Hvala na pristojnom odgovoru.

• +1 1
Posted

@miloshic. meni su oni isti zlikovci i nesklona sam da pravim gradaciju. ti si hteo da neshto istaknesh, meni nije radilo posao. no sikiriki.

sent from bubamoto

• +1 2
Posted (edited)
7 minutes ago, gospa buba said:

@miloshic. meni su oni isti zlikovci i nesklona sam da pravim gradaciju. ti si hteo da neshto istaknesh, meni nije radilo posao. no sikiriki.

sent from bubamoto

Samo što je to u mom postu bila manje bitna stvar, bitno je bilo istaći napade na Joanikija.

Ali dobro, očigledno se javlja za neke stvari alert i onda sve drugo postane nebitno, tako da razumem problem :D

Mora se meriti svaka reč da nam se zajebani@dragance ne naljuti :D

Edited by Milošica
Posted

Samo što je to u mom postu bila manje bitna stvar, bitno je bilo istaći napade na Joanikija.

Ali dobro, očigledno se javlja za neke stvari alert i onda sve drugo postane nebitno, tako da razumem problem [emoji3]

Mora se meriti svaka reč da nam se zajebani[mention=1044]dragance[/mention] ne naljuti [emoji3]
ne znam za dragana :)

sent from bubamoto

Posted (edited)
4 hours ago, Milošica said:

@Tutankamon

Iskreniji patriota, šta god, trebao sam pod navodnike ali valjda bi trebalo da je jasna poenta i zašto sam to napisao. Nebitan je u tom postu Bokan, naravno da je smrad koji gleda svoj interes.

Interesantno mi je kako uživo sa ljudima iste ideologije kao ovde nema potrebe da se pravdam kada pričam o ovim stvarima. Sve se razume, valjda je sugestivnost izraženija uživo. Čuj, draganče se naoštrio da pljuje :D

I nije generacijski jaz, jer često o ovim temama pričam i sa ljudima starijim od mene, možda taj jaz više dođe do izražaja ovako "na papiru" :D

@gospa buba

Pa to je sve jasno, ali ne znam kakve veze sa tim ima onaj tvoj poslednji odgovor na moj post i kakve veze ima sa tim mojim postom.

Hajde ja da pokusam. Reci patriota i Bokan, pri cemu se ovo drugo odnosi na spodobu na koju si mislio, ne idu u istu recenicu. Patriota je osoba koja voli svoju zemlju bez racunice koju je unapred napravila. Bokan je patriota taman koliko je Velja Nevolja navijac, Dragan J. Vucicevic novinar, Nebojsa Krstic analiticar a Aleksandar Vulin politicar. To su samo platforme koje koriste za licnu promociju i zaradu, najcesce kriminalnu. Reci za takve ljude da su patriote je uvreda za patriote.

Edited by harper
  • +1 6
Posted

@harper

Nema potrebe pokušavati, sve je to meni jasno već nekoliko godina :D

Samo sam u Šešeljevom referentnom sistemu iskoristio taj izraz, ne naravno zbog samog Bokana koliko da bih dočarao to kako se Šešelj angažuje uvek kada zatreba, pa čak i za napade na Joanikija.

Posted
On 18.2.2021. at 21:51, BlackGeorge said:

"Kupio" me Porfirije :cool: Cane je za mene idol moje mladosti, mog odrastanja a ako je Porfirije dobar sa njim odnosno RnR muzikom, onda ni meni ne smeta.

• +1 1
Posted

Molim se za spas duše onog Đorđa koji je, u teškim godinama, unosio smisao i vedrinu u svakodnevicu mnogih generacija, napisao je patrijarh srpski Porfirije, povodom upokojenja istaknutog umetnika Đorđa Balaševića, u saučešću koje je uputio njegovoj porodici.

Ljubav o kojoj je neumorno pevao je bila sam sadržaj njegovog života, posvećenog supruzi Oliveri i njihovoj deci, naveo je patrijarh.

I zbog te ljubavi, i zbog ove vedrine i smisla koji se nežno krio svuda po njegovim stihovima, ali i zbog ličnih susreta u kojima sam upoznao i javnosti nevidljive dimenzije njegove ličnosti, ja izražavam iskreno saučešće porodici Đorđa Balaševića, istakao je on.

„Molitvama uzvraćam na tu neograničenu količinu ljubavi za sve lepo, blago i pitomo, poput bačke ravnice našeg Đoleta“, navodi se u saučešću patrijarha Porfirija.

• +1 7
Posted

ja ovog caneta, mimo bine, ne mogu da podnesem.

Posted
1 hour ago, Anonymous said:

ima + od mene za ove lepe reči

• +1 1
Posted

crkva i nacisti u bekstvu, name a better duo.

• +1 1