harper lee Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Just now, munze said: Kolko se secam, kada je bio izabran u RRA, tadasnji radikali su ga optuzivali da je blizak demokratama. I neko od demokrata ga je cesto posecivao u kovilju, msm tadic Послато са SM-J530F помоћу Тапатока Ma, Porfirije je Vucicev covek koliko je German bio Titov a Pavle Milosevicev, takvih prica sa tajnom policijom koja bira patrijarhe u Srbiji uvek ima po kuloarima. SPC ima svoju politiku, svoje klanove i svoje interese, njihovi izbori po pravilu oslikavaju trenutak u kojem se Crkva nalazi.
Krošek Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 6 minutes ago, čekmeže said: može nešto više o tome? može!
gospa buba Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 vec sam rekla, nama je kulturna bashtina, njima je sredstvo za rad. tu mora tezak dogovor sa shurnaest kompromisa da se pravi. sent from bubamoto
napadaj Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 i nije baš prijatno igrati protiv Hajduka iz Čuruga u gostima [emoji4]Najo se ladnog gra fazon? [emoji2]
čekmeže Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 6 minutes ago, Krošek said: može! A to...ja mislio nešto ozbiljno.
levi Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 32 minutes ago, Hamlet Strašni said: Зашто? Црквени календар, црквена ствар kad ne bi bili državni praznici bila bi njihova stvar
đorđe geprat Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 44 minutes ago, Hamlet Strašni said: Зашто? Црквени календар, црквена ствар mislim da bi vernicima, pre svega onima u inostranstvu to odgovaralo. a bio bi i neki signal da izlaze iz srednjeg veka. 1
adam Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 ja za ovog porfirija nikad cuo al kako neko moze da '81 u jugoslaviji ima 20 godina i zaluta u religiju? i to ozbiljno. jebat ga - odma mi sumnjiv. al valjda je to normalno i pohvalno u tim njihovim krugovima. no svakako, sta god on pricao na spolja, igrace kako vucic svira. ako ne zeli da fasuje pdv na literaturu, svece, brojanice i ostalo. i ako ne zeli da drzava zavrne slavine za obnovu i odrzavanje bilo cega il zavrsavanje hrama. ne drzi vucic njih za jajca sto je lep i pametan, tako da svaka nada da ce neko od njih da igra protiv vucica nije bas utemeljena u realnosti. jebiga....
Spirit Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Šta god sam procitao u vezi biranja novog patrijarha sugerisalo je da je Porfirije prvi i najverovatniji izbor. Išlo se dotle da su osim Vučića zalegli i inostrani elementi. Pa kako sad nije Vučićev patrijarh i kako ovo nije Vučićeva pobeda? Inače, još od imenovanja u RRA u meni je izazivao nelagodu, mada sad ne mogu da se setim šta je tačan razlog...
koksy Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 najbolji su mi džentlmeni koji preziru crkvu, ne znaju ništa o njoj, ili im se živo jebe za nju, ali su prepuni korisnih saveta kako bi ista trebalo da izgleda. 6
đorđe geprat Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 život internet je takav. mnogima se jebe za stvari koje preziru i ne znaju ništa o njima ali su puni korisnih saveta, primedbi........ o njima.
Popular Post InvisibleLight Posted February 18, 2021 Popular Post Posted February 18, 2021 Just now, koksy said: najbolji su mi džentlmeni koji preziru crkvu, ne znaju ništa o njoj, ili im se živo jebe za nju, ali su prepuni korisnih saveta kako bi ista trebalo da izgleda. Evo ja sam ta A trebalo bi da izgleda tako da ne zadire u moj javni i privatni zivot. Za ostalo me zabole, sve da ce da slave novu god 32.februara il za poglavara postave kristijana golubovica 11
koksy Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 daleko od toga da ja nemam razumevanja za to. ja sam takav spram fudbala (fking ofsajd).
ducca Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Eto, opozicija rasula glasove a mogli su imati jednu kovertu i oni.
adam Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 12 minutes ago, koksy said: najbolji su mi džentlmeni koji preziru crkvu, ne znaju ništa o njoj, ili im se živo jebe za nju, ali su prepuni korisnih saveta kako bi ista trebalo da izgleda. e jebiga sad. ne moram biti profesionalni vojnik nit bi vojska trebala da me interesuje da bih rekao sta mislim o ulozi vojske u drustvu. mislim, zabole me kako se organizuju i kako im funkcionise hijerarhija al ako je evidentno da prave belaj shire od svoje organizacije, sto je problem reci? 6
Recommended Posts