msv Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 1 hour ago, Frank Pembleton said: Porfirija su Karići "polivali parama iz šmrka" i mnogo su se razočarali kad je u REM glasao da im se oduzme frekvencija za BKTV .... Shiit has hit the fan! Što će reći da bi mogao još neke da izda sad kad je na tronu...
Lord Protector Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 (edited) Dobar izbor, spoj zavidnog teološkog znanja i modernog hrišćanskog aktivizma. Iguman manastira Kovilj, lečenje narkomanije, pomoć siromašnima, predavanje pastirske psihologije na Teoloskom... Šteta što njegov izbor za Patrijarha nije doživeo Vladeta Jerotić...Jerotic je po meni imao vise uticaja na njega nego izvikani vladika Irinej Bulovic Edited February 18, 2021 by slow 3
Krošek Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Nadam se da će zaustaviti uništenje baroknih crkava u Vojvodini. 3
Pantelija jr Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Znači, da se nadamo... bar nečemu? I’ll take it.
nezvanova Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 3 minutes ago, msv said: Što će reći da bi mogao još neke da izda sad kad je na tronu... tada je na vlasti bila DS, tako da je mala verovatnoca da izda, vise da radi kako mu se kaze...
Kampokei Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Ako ga zdravlje posluži, može da bude patrijarh više od četvrt veka. Čisto iz radoznalosti, jel Čurug kolonističko ili baš lalinsko mesto?
Hamlet Strašni Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Za pocetak, prvi patrijarh rodjen posle ii svetskog rata, i prvi posle duže vremena koji je završio redovnu srednju školu. Deluje mi životnije od ljudi koji su posle osnovne išli u bogosloviju. Videćemo
radisa Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Just now, Kampokei said: Ako ga zdravlje posluži, može da bude patrijarh više od četvrt veka. Čisto iz radoznalosti, jel Čurug kolonističko ili baš lalinsko mesto? Lalinsko... Šajkaška, tu malo kolonista ima, ugavnom u Budisavi koja je bila Madjarska pre wwII, ostala mesta su Vojvodjanska (Šajkaš, Vilovo, Lok, Gardinovci, Kovilj, Čurug, Mošorin, Titel) 1
Tsai Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 jel istina da je najbolji ortak caneta iz partibrejkersa? 1
Milošica Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 1 hour ago, lo zingaro said: Prethodnik je zadao visoke standarde s onim da je sam gospod poslao Zhvalavog. Da ga nadmashi, u najmanju ruku morace da preuzme urednishtvo Informera. To me ne bi začudilo
mjone Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 49 minutes ago, InvisibleLight said: Cetnicke pesme, mos misliti nece valjda da peva bella ciao [spoiler] [/spoiler] Jel ovo Papa ?
levi Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 1 minute ago, Tsai said: jel istina da je najbolji ortak caneta iz partibrejkersa? Just now, Milošica said: To me ne bi začudilo +1
gospa buba Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 10 minutes ago, Hamlet Strašni said: Za pocetak, prvi patrijarh rodjen posle ii svetskog rata, i prvi posle duže vremena koji je završio redovnu srednju školu. Deluje mi životnije od ljudi koji su posle osnovne išli u bogosloviju. Videćemo shto kazu u filmu, de je da je ladno mu je bukvalno videcemo.
Lord Protector Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 3 minutes ago, Tsai said: jel istina da je najbolji ortak caneta iz partibrejkersa? Zajedno na rok koncertu 1
JozoMujica Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 3 minutes ago, mjone said: Jel ovo Papa ? Nije, to je pokojni Andrea Gallo... lik i po.
Recommended Posts