braca Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Aj vi što koristite Twitter ložite ga malo... “Vučiću pizda si ako ne celivaš patrijarha !” 1
Time Crisis Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Quote Veliki je rizik ispraćaj i sahrana partijarha Irineja, moja dužnost je da to kažem, takav skup nije epidemiološki prihvatljiv, ali ga niko ne može zabraniti, rekao je danas za RTS epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon.
Lezilebovich Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 32 minutes ago, adam said: sad mi nesto pade na pamet... ova korona ladno moze da slozi kockice pahomiju. ne znam na šta ti misliš, ali na ovo šta sam ja pomislio, božemeoprosti, ne ide taj namračeni smajli
radisa Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Da, niko ga ne može zabraniti... Da bar imamo nešto, mislim da se zove država, pa da imamo nešto, kako se ono zove, recimo, neka vlada... Pa da onda ta vlada donese odluku da se zabranjuje okupljanje ljudi... Pa da onda ako se to ne poštuje pošalju neki, kako ono ide, policajci, jel' tako, koji rasteraju te što se skupljaju... Jbg, šteta što nemamo tu državu, onda bi mogli da zabranimo, ovako ništa... 1
Moonwalker Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 (edited) A sta ovo znaci, ako neko zna, izabrali novog patrijarha ili je ovo v.d. do izbora? https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=11&dd=20&nav_category=12&nav_id=1767468 Edit: v.d. ipak Poruka za mene: Citati ceo tekst. Odvikla sam se od b92, refleksna reakcija. Edited November 20, 2020 by Moonwalker
Time Crisis Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 12 minutes ago, radisa said: Da, niko ga ne može zabraniti... Da bar imamo nešto, mislim da se zove država, pa da imamo nešto, kako se ono zove, recimo, neka vlada... Pa da onda ta vlada donese odluku da se zabranjuje okupljanje ljudi... Pa da onda ako se to ne poštuje pošalju neki, kako ono ide, policajci, jel' tako, koji rasteraju te što se skupljaju... Mogli bi to lagano, čak i ova vlada, ali problem je što je loše za rejting
adam Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 16 minutes ago, Lezilebovich said: ne znam na šta ti misliš, ali na ovo šta sam ja pomislio, božemeoprosti, ne ide taj namračeni smajli ma to ja pokusao da ne budem bas mnogo zloban.
milfisland Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Nadam se da necu nikoga uvrijediti. Evo par crnohumirnih maknite ih ako nekog vrijedjajuSent from my iPhone using Tapatalk 4
munze Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Skupljaju popovi po srbiji( kv, ča) ljude i zakupljuju autobuse za organizovan dolazak na sahranu. Jebes virus. Otkad je to spc skliznula u totalnu destrukciju? Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
April Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 13 minutes ago, munze said: Skupljaju popovi po srbiji( kv, ča) ljude i zakupljuju autobuse za organizovan dolazak na sahranu. Jebes virus. Otkad je to spc skliznula u totalnu destrukciju? Послато са SM-J530F помоћу Тапатока To je samo dokaz da Đedo i Irinej nisu imali isti status među vernicima. Amfiju nisu trebali SNS busevi i lanč paketi da mu na ispraćaj dođe pola Crne Gore. Iri ako parkić uspe da popuni 1
adam Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 17 minutes ago, April said: To je samo dokaz da Đedo i Irinej nisu imali isti status među vernicima. Amfiju nisu trebali SNS busevi i lanč paketi da mu na ispraćaj dođe pola Crne Gore. Iri ako parkić uspe da popuni a pazi, kad se sve sabere razlika je nebitna.
JozoMujica Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 7 hours ago, adam said: meni deluje da ce sve ostati po starom jer zaokret kosta. mozda sluzba ne moze da se oporezuje al prodavnica, kafana i ulaznica u manastir i te kako moze. Za koji manastir se prodaju ulaznice?
Recommended Posts