Jump to content
IGNORED

Liberalizacija SPC

ObiW

Recommended Posts

Posted

Aj vi što koristite Twitter ložite ga malo...

“Vučiću pizda si ako ne celivaš patrijarha !” 

• Haha 1
Posted

Veliki je rizik ispraćaj i sahrana partijarha Irineja, moja dužnost je da to kažem, takav skup nije epidemiološki prihvatljiv, ali ga niko ne može zabraniti, rekao je danas za RTS epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon.

:vermez3:

Posted
32 minutes ago, adam said:

sad mi nesto pade na pamet... ova korona ladno moze da slozi kockice pahomiju. :ph34r:

ne znam na šta ti misliš, ali na ovo šta sam ja pomislio, božemeoprosti, ne ide taj namračeni smajli

Posted

Da, niko ga ne može zabraniti...

Da bar imamo nešto, mislim da se zove država, pa da imamo nešto, kako se ono zove, recimo, neka vlada... Pa da onda ta vlada donese odluku da se zabranjuje okupljanje ljudi... Pa da onda ako se to ne poštuje  pošalju neki, kako ono ide, policajci, jel' tako, koji rasteraju te što se skupljaju...

Jbg, šteta što nemamo tu državu, onda bi mogli da zabranimo, ovako ništa...

• +1 1
Posted
12 minutes ago, radisa said:

Da, niko ga ne može zabraniti...

Da bar imamo nešto, mislim da se zove država, pa da imamo nešto, kako se ono zove, recimo, neka vlada... Pa da onda ta vlada donese odluku da se zabranjuje okupljanje ljudi... Pa da onda ako se to ne poštuje  pošalju neki, kako ono ide, policajci, jel' tako, koji rasteraju te što se skupljaju...

Mogli bi to lagano, čak i ova vlada, ali problem je što je loše za rejting

Posted
16 minutes ago, Lezilebovich said:

ne znam na šta ti misliš, ali na ovo šta sam ja pomislio, božemeoprosti, ne ide taj namračeni smajli

ma to ja pokusao da ne budem bas mnogo zloban.

Posted

Nadam se da necu nikoga uvrijediti. Evo par crnohumirnih maknite ih ako nekog vrijedjajudd9df29843f1e538cb07eaa9e38f20fd.jpg
2a42c36c66d0dc4479522e02c86aa42a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• +1 4
Posted

Skupljaju popovi po srbiji( kv, ča) ljude i zakupljuju autobuse za organizovan dolazak na sahranu. Jebes virus.
Otkad je to spc skliznula u totalnu destrukciju?

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Posted
13 minutes ago, munze said:

Skupljaju popovi po srbiji( kv, ča) ljude i zakupljuju autobuse za organizovan dolazak na sahranu. Jebes virus.
Otkad je to spc skliznula u totalnu destrukciju?

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

To je samo dokaz da Đedo i Irinej nisu imali isti status među vernicima.

Amfiju nisu trebali SNS busevi i lanč paketi da mu na ispraćaj dođe pola Crne Gore.

Iri ako parkić uspe da popuni

• +1 1
Posted
17 minutes ago, April said:

To je samo dokaz da Đedo i Irinej nisu imali isti status među vernicima.

Amfiju nisu trebali SNS busevi i lanč paketi da mu na ispraćaj dođe pola Crne Gore.

Iri ako parkić uspe da popuni

a pazi, kad se sve sabere razlika je nebitna.

Posted
7 hours ago, adam said:

meni deluje da ce sve ostati po starom jer zaokret kosta.

mozda sluzba ne moze da se oporezuje al prodavnica, kafana i ulaznica u manastir i te kako moze.

Za koji manastir se prodaju ulaznice? :unsure: