Бљештави Веселко Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Па искрено ни најава данашњих предавача ми не улива поверење. Ето надам се да ће привући праву публику.
Meazza Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 КАЛУЂЕРИ Gледô сам вам метаније Кад варате бога жива; Гледô сам вас где се пије, Где се једе и ужива. Слушô сам вас кад кунете Своје стадо, своје верне; И кад тајни призовете, Лицемерни, лицемерне! Гледô сам вас — не да нисам, Кад разблудом успламтите; Гледô сам вас, не да нисам, Лицемерни, упамтите! Ђура Јакшић
namenski Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Zna li iko, ozbiljno pitam, da li je SPC ikada, a narocito poslednjih 30-ak godina imala ma i naznaku inicijative za podizanje bolnice, uboznice, uopste neke crkven institucije za pomoc potrebitima? Ili se sve svelo na duhovnu utehu?
namenski Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Zezas? Jedini SPC za koji ja znam je onaj sa лопата terapijom.
svashtabezneshto Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 ima više manastira 'specijalizovanih za lečenje' narkomana. mada, ima teorija da je to jedan zaokružen biznis, jer navodno neki visoki crkveni zvaničnici učestvuju u balkanskom švercu droge.
namenski Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Nisam znao, 'ajde i to je nesto. A ta specijalizacija, manastirska, nesto pod nadzorom strucnog osoblja, neka medicina, ili onako, popovski, na savest?
Hamlet Strašni Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 http://starateljstvo.rs/crkvena-narodna-kuhinja/
Frank Pembleton Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Ali naravno, ovo je daleko od onoga što mogu i trebaju... ...shiit has hit the fan...
ToniAdams Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 10 hours ago, namenski said: Zna li iko, ozbiljno pitam, da li je SPC ikada, a narocito poslednjih 30-ak godina imala ma i naznaku inicijative za podizanje bolnice, uboznice, uopste neke crkven institucije za pomoc potrebitima? Ili se sve svelo na duhovnu utehu? Ja zimus operisan u katoličkoj bolnici, i bas mi je to palo na pamet. Nisam uspeo pronaći bilo sta slično unas. Elem ocu sad u pakao?
Recommended Posts