Frank Pembleton Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 šta je on serendao? znaš li koja je epizoda da pogledam? btw, n1 je danas imao jako čudan prenos protesta (potencirali su na tome da je malo ljudi, što je netačno i onda su im sve ankete po beogradu počinjale pitanjem: a šta mislite, zašto se plan protesta neće ostvariti? jel su organizatori krivi? kako će ići dalje?)To sa N1 je njihov manir, moraju oni da se razlikuju.......shiit has hit the fan.
slepa živana Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 8 hours ago, svashtabezneshto said: šta je on serendao? znaš li koja je epizoda da pogledam? btw, n1 je danas imao jako čudan prenos protesta (potencirali su na tome da je malo ljudi, što je netačno i onda su im sve ankete po beogradu počinjale pitanjem: a šta mislite, zašto se plan protesta neće ostvariti? jel su organizatori krivi? kako će ići dalje?) nije to puštao u emisiji, govor koji je održao na protestu ispred skupštine. a ovo za n1 i uopšte, ne znam kako se zove taj sindrom kad je neko ubeđen u nepravedan i loš ishod, bez obzira na objektivne okolnosti. juče je bilo mnogo ljudi a vreme je bilo za mrešku. kiša i sneg nisu ništa za ovo disanje i hodanje kroz nevidljivu lavu. 1
Misko Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 2 hours ago, slepa živana said: nije to puštao u emisiji, govor koji je održao na protestu ispred skupštine. a ovo za n1 i uopšte, ne znam kako se zove taj sindrom kad je neko ubeđen u nepravedan i loš ishod, bez obzira na objektivne okolnosti. juče je bilo mnogo ljudi a vreme je bilo za mrešku. kiša i sneg nisu ništa za ovo disanje i hodanje kroz nevidljivu lavu. Mozda im je kolonijalni upravnik dojavio da tako izvestavaju
Frank Pembleton Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Mozda im je kolonijalni upravnik dojavio da tako izvestavajuMa ja ne mislim da je to...Nego se "prave pametni"...Tako je Jugoslav urlao na nekog iz opozicije da nije uvredu upadanje i demonstriranje ispred PTC, onda kad je bila "motorka"...Posle se van programa "pravdao" da time štiti firmu u kojoj radi "jer će onda oni da upadnu na N1 jer imaju izgovor".......shiit has hit the fan.
radisa Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 (edited) Gledam večeres, s vremena na vreme mi smešno, ali neka me tuga ophrvala... Treba Kesić da menja format ili nešto, i kad je smešno, teško je i gorko... Sunce ti, ovo sa informerove žurke je ... Speachless... Edited September 16, 2023 by radisa 1
Vapad Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 1 hour ago, radisa said: Gledam večeres, s vremena na vreme mi smešno, ali neka me tuga ophrvala... Treba Kesić da menja format ili nešto, i kad je smešno, teško je i gorko... Sunce ti, ovo sa informerove žurke je ... Speachless... Jesu li menjali išta? Ja imam samo MTS i Yetel tv, sada, znači praktično nemam TV tako da ću, po najnovjijem što je Kesić objavio, čekati utorak veče za epizodu. Glede ovog drugog, iako ga nisam gledao kao kurjaka i to dosta dugo pratimo od kako radi ovu emisiju i kod njega, i očigledno ekipe koja piše, se vidi tačno ono što se vidi i na forumu, , nema on više ni živaca ni herca da priča to, da se nada, da navija. Pa i za govor na protestima ga je pola likova kritikovalo, i vidi se kako i posle odmora brzo puca i teško nosi sve priče i iako pokušava na površini da viče gotov je, i da pozitivno spinuje oseti se velika gorčina i ogroman cinizam negde iza, mada je možda i do onog ko sluša :D. To sve ovako na slepo, bez da sam gledao epizodu. Prosto on ne bi trebao da se bavi više time, bilo bi lepo da ko Džon Stjuart što je otišao posle Buša i on ode posle AV, ali pre će on u penziju no AV izgleda :( 1 1
radisa Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 1 minute ago, Vapad said: Jesu li menjali išta? Ništa, ali ni ne moraš da gledaš, isti koncept, isto sve... Sprdnja, sa Brnabićkom, Tomom, AV, sendvičima... Informerova žurka, bilo mi došlo da se selim bilo gde, smao da ne budem više u Srbiji, dok sam gledao... Posle Jovanov vs Lutovac i to je to,manje više... Jedno, bio Vanja Marinković, to vredi odgledati... 2
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 (edited) pa što se siliš da ga gledaš? jebeni njuz net u video izdanju Edited September 16, 2023 by kud u maglu Simoviću 1
radisa Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa što se siliš da ga gledaš? jebeni njuz net u video izdanju Pa nisam se silio, tj, kad sam već počeo, nemam šta pametnije osim da se svađam ovde na moderaciji, pa sam pustio da ide... ali, očekivao sma malo svežeg daha, moram priznati, ovako izgleda kao da otaljavaju za kintu, a to nije dobro...
Sandradjer Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Nisam gledala emisiju. Pomogao je za jednu humanitarnu akciju. Kazu mi da je bilo bas kako treba, ostro i dirljivo. Stiglo je zahvaljujuci njemu puno sms-ova 1
slepa živana Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 17 hours ago, Vapad said: Prosto on ne bi trebao da se bavi više time, bilo bi lepo da ko Džon Stjuart što je otišao posle Buša i on ode posle AV, ali pre će on u penziju no AV izgleda :( to! 2047. godine
booyaka Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Predlažem da mu sledeći gost bude Nemanja Šarović.
jankom Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 10 minutes ago, booyaka said: Predlažem da mu sledeći gost bude Nemanja Šarović. On bar nekad ume da bude zanimljiv 2
Recommended Posts