fusion_ Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 (edited) Ja mislim da će ipak ostati na Novoj. Ako dođe do promene, onda ili Insajder ili N1 jer su tamo već prebacivali emisije sa Nove (Pljiž, Radu Đurić). Edited July 2, 2023 by fusion_
Frank Pembleton Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Ja mislim da će ipak ostati na Novoj. Ako doÄ'e do promene, onda ili Insajder ili N1 jer su tamo veÄ prebacivali emisije sa Nove (Pljiž, Radu ÄuriÄ).Ako je na N1 to je isti k...Prelazak na InsajderTV je već "pomak" jer oni iako su na oba "zaraćena" provajdera ipak su suštinski deo Telekomovog paketa.....shiit has hit the fan.
Jimmy Kowalski Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Kesica ljudi uglavnom gledaju na yt, tako da je manje vise svejedno na kojoj TV ide i da li ce uopste ici na TV.. 1
Frank Pembleton Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Kesica ljudi uglavnom gledaju na yt, tako da je manje vise svejedno na kojoj TV ide i da li ce uopste ici na TV..Pa njemu ne verujem da je svejedno, finansijski.....shiit has hit the fan. 1
fusion_ Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Insajder i Al Jazeera Balkans su dva fenomena očigledne neisplativnosti kanala i tu su očigledno neke druge stvari važnije od profita.
Frank Pembleton Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Dobili su "projektno finansiranje" mislim na period od 5 godina. Poguralo ih je kada su dobili garancije od TS da su zakljucili saradnju.
slepa živana Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 kesić je idealan za rts. ja se nadam od jeseni. da zašećeri gorku istinu gledaocima koji do sada nisu imali pristup medijima. 2
Misko Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Ma, gde ce na RTS, kakvi..i ovo je izgleda bila patka u promos vrhe, ili je tvrdio pazar sa Novom, javno..
slepa živana Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 14 minutes ago, Misko said: Ma, gde ce na RTS, kakvi..i ovo je izgleda bila patka u promos vrhe, ili je tvrdio pazar sa Novom, javno.. samo kažem... u teoriji znam da bar jedan član kesićeve ekipe već ionako radi u rtsu
Misko Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Pa za sire mase bi mozda i bilo korisno..druga je stvar sto je meni Kesicev humor sve uzasniji..a malo mu i ne oprastam sto je serendao na protestu 2
svashtabezneshto Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 14 hours ago, Misko said: Pa za sire mase bi mozda i bilo korisno..druga je stvar sto je meni Kesicev humor sve uzasniji..a malo mu i ne oprastam sto je serendao na protestu šta je on serendao? znaš li koja je epizoda da pogledam? btw, n1 je danas imao jako čudan prenos protesta (potencirali su na tome da je malo ljudi, što je netačno i onda su im sve ankete po beogradu počinjale pitanjem: a šta mislite, zašto se plan protesta neće ostvariti? jel su organizatori krivi? kako će ići dalje?) 1
Recommended Posts